Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

Sveikos,
ammm, o aš nežinau ką ir begalvot, jei laukiuos tai būtų tooooks netyčiukas, kad net pati stebiuosi dabar ir ilgai dar stebesiuos vėliau.
O nutiko taip, kad abejonės prasidėjo nuo to lemtingo vakaro ir po visko pasisėjo tokia įkiri mintis, kad laukiuos, bet vis purčiaus doh.gif , o dabar- krutinė tvinkčioja, miego priepuoliai blink.gif , kvapai bent kolkas neerzina, kas liečia maistą, tai po to kai be nieko suvalgiau šaukštu visą sloiką pomidorų padažo sąmonė pradėjo mušti SOS signalą. BT žemiau 37 nekrenta jau 4 para, iki mėnesiniu dar apie savaite, tai testo daryt neskubu.
Bet OT tai bus pokštas brangiausiajam- jam dar nesakiau blush2.gif
Sakykit, aš nenukvakau? blink.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos.. pas mus situacija tokia.. mm paskutines buvo rugsejo 26... nestumo pozumiu jokiu, apart neprasidedanciu mmm... testa paskutini dariausi pries pora savaiciu neigiamas... keisciausia, kad lyg ir patempia pilva kaip pries menesines, spuogiuku pora atsiranda, bet paciu tu dienu taip ir nesulaukiu.. iki gydytoju vis neturiu kada nueit sad.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau pasiklausti patarimo, mmm turėjo būti 12.01, bet nepasirodė, testukas rodo toooookius vos įžiūrimus vaiduoklius, kad gal jie matomi tik man vienai, BT 37 lygiai, speneliai nepatamsėję, bet paspaudus pasirodo keli lašiukai gelsvo skysčio. Išskyrų padaugėja gerokai. Nu nei su vienu nestuke.gif taip nebuvo.

P.s visalaik gėriau komtraceptikus, tai ciklas buvo 28 dienos, praeitą mėn jų negėriau. Pilvą skaudėjo 2 savaitės iki mmm. Ar gali testukai dar nieko nerodyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kajusiau: 07 gruodžio 2010 - 15:08
ACIU jums visoms mergaites,tikrai labai svarbu,kai tave supranta ir uzjaucia,ka as be jusu daryciau. ax.gif Kai pasisakiau kaimynei,tai ji su nustebusiu veidu:ot tai daikto buta,juk 2 vaikus jau turi,o kam tas trecias.?O as taip noriu dar leliuko
Dabar darysim planavimui pertrauka,nenoriu per sventes sau nuotaikos gadintis su MMM,na bet aisku jai kas iseitu ,tai butu super,bet jokiu BT ,OT ir visu kitu dalyku schmoll.gif ,jai dievas duos tai ir bus.
Sekmes jums visoms ir geru svenciu newyear.gif ir kuo daugiau nestuke.gif pamatyti po svenciu
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2010 12 07, 17:02)
ACIU jums visoms mergaites,tikrai labai svarbu,kai tave supranta ir uzjaucia,ka as be jusu daryciau. ax.gif Kai pasisakiau kaimynei,tai ji su nustebusiu veidu:ot tai daikto buta,juk 2 vaikus jau turi,o kam tas trecias.?O as taip noriu dar leliuko
Dabar darysim planavimui pertrauka,nenoriu per sventes sau nuotaikos gadintis su MMM,na bet aisku jai kas iseitu ,tai butu super,bet jokiu BT ,OT ir visu kitu dalyku schmoll.gif ,jai dievas duos tai ir bus.
Sekmes jums visoms ir geru svenciu  newyear.gif ir kuo daugiau  nestuke.gif  pamatyti po svenciu

tikuos kad duos visoms su kaupu wink.gif
Atsakyti
Na as dar irgi tikejausi, kad rytojaus dienai vyrui galbut padovanosiu testa su II doh.gif Deja, grizau po pietu namo ir pamaciau raudonaja armija verysad.gif O taip tikejausi, jau nuo rugpjucio bandom ax.gif NEmaniau, kad taip sudetinga bus, nes pirmas vaikutis uzkibo is pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2010 12 07, 14:48)
sveikos.. pas mus situacija tokia.. mm paskutines buvo rugsejo 26... nestumo pozumiu jokiu, apart neprasidedanciu mmm... testa paskutini dariausi pries pora savaiciu neigiamas... keisciausia, kad lyg ir patempia pilva kaip pries menesines, spuogiuku pora atsiranda, bet paciu tu dienu taip ir nesulaukiu.. iki gydytoju vis neturiu kada nueit sad.gif

Jau testas turi rodyti, nes nuo mm praejo 10 savaiciu, tai tiek ir nestumui turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2010 12 07, 17:15)
Na as dar irgi tikejausi, kad rytojaus dienai vyrui galbut padovanosiu testa su II  doh.gif Deja, grizau po pietu namo ir pamaciau raudonaja armija  verysad.gif  O taip tikejausi, jau nuo rugpjucio bandom  ax.gif NEmaniau, kad taip sudetinga bus, nes pirmas vaikutis uzkibo is pirmo karto.

Uzjauciu tave console.gif ,neliudek,ateis ir i musu kiema svente,sulauksim ir mes savo 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kajusiau @ 2010 12 07, 14:58)
Sveikos. Norėjau pasiklausti patarimo, mmm turėjo būti 12.01, bet nepasirodė, testukas rodo toooookius vos įžiūrimus vaiduoklius, kad gal jie matomi tik man vienai, BT 37 lygiai, speneliai nepatamsėję, bet paspaudus pasirodo keli lašiukai gelsvo skysčio. Išskyrų padaugėja gerokai. Nu nei su vienu  nestuke.gif taip nebuvo.

P.s visalaik gėriau komtraceptikus, tai ciklas buvo 28 dienos, praeitą mėn jų negėriau. Pilvą skaudėjo 2 savaitės iki mmm. Ar gali testukai dar nieko nerodyti?  g.gif

Laikau kumscius uz tave kad po keliu dienu pamatytum ryskius II ,nes pozymiai pas tave tai tikrai nestuke.gif ir nesvarbu kad taip nebuvo ,pas mane irgi abu nestumai buvo labai skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(galima7 @ 2010 12 07, 13:35)
Sveikos,
ammm, o aš nežinau ką ir begalvot, jei laukiuos tai būtų tooooks netyčiukas, kad net pati stebiuosi dabar ir ilgai dar stebesiuos vėliau.
O nutiko taip, kad abejonės prasidėjo nuo to lemtingo vakaro ir po visko pasisėjo tokia įkiri mintis, kad laukiuos, bet vis purčiaus  doh.gif , o dabar- krutinė tvinkčioja, miego priepuoliai  blink.gif , kvapai bent kolkas neerzina, kas liečia maistą, tai po to kai be nieko suvalgiau šaukštu visą sloiką pomidorų padažo sąmonė pradėjo mušti SOS signalą. BT žemiau 37 nekrenta jau 4 para, iki mėnesiniu dar apie savaite, tai testo daryt neskubu.
Bet OT tai bus pokštas brangiausiajam- jam dar nesakiau  blush2.gif
Sakykit, aš nenukvakau?  blink.gif  doh.gif

nukvakus nukvakus lotuliukas.gif visos cia mes truputi nukvake lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju aisku, neisizeiskit niekas 4u.gif ech savaite dar daugokai laukt, linkiu kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2010 12 07, 19:23)
Jau testas turi rodyti, nes nuo mm praejo 10 savaiciu, tai tiek ir nestumui turi buti mirksiukas.gif

turetu, bet nerodo... sia savaite trukt plys bandysiu pas gyne patekti..
Atsakyti
Sveikos merginos;)
labai smagu prisijungti prie jūsų, nes esu taip pat viena iš tų, kuri laukia savo eilės nestuke.gif. Tiesą pasakius net nežinau kiek laiko bandome, nes po vestuvių tiesiog nesisaugojom, tačiau "neužkibom', vieną mėnesį padirbėjom, po to vėl ne smile.gif šį mėnesį jau susigriebėm biggrin.gif ėmiau skaičiuotis dienas, todėl šį mėn turim darbo, o ir vyras jau nori vaikučio... bet man vis tiek neramu, iki vestuvių draugavome 10 metų, nei karto "neužkibom" (aišku, gana atsakingai saugojomės ir rimtai į tą dalyką žiūrėjom), o dabar jau 5 mėnuo visiškai nesisaugom, bet vis dar nieko...aišku nenusimenu, bet dabar tie visi mėnesiai pilni laukimo ir šiokių tokių nervų...
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif kadangi neseniai pradejau save stebeti,tad noreciau pasiteirauti patyrusiu forumieciu apie isskyras po ovuliacijos periodu,kokios jos buna? man jau 15DPO ir kolkas mmm neatejo ir vis dar pasirodo baltu isskyru,o visad maniau,kad siuo laikotarpiu turetu buti sausosios dienos smile.gif
Atsakyti