Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(Dženy @ 2010 12 05, 11:19)
bandyk testuka pasidaryti, jei tai buvo implantacija turetum bent vaiduokliuka pamatyti  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū. smile.gif Šiandien vėl taip teptelėjo, bet vos vos. Šiaip kaip ir neplanuojame šeimos pagausėjimo, todėl labai požymių neseku, bet jei būtų nestuke.gif , būtų vis tiek fantastika... blush2.gif
Atsakyti
Lyg ir neigiamas. Aišku, labai norint, galima bet ką įžvelgti, bet. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fille du soleil* @ 2010 12 05, 14:42)
Lyg ir neigiamas. Aišku, labai norint, galima bet ką įžvelgti, bet.  smile.gif

teks tuomet apsisarvuot kantrybe ir laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diggy @ 2010 12 05, 12:02)
Sveikos busimosios mamytes!
Skaitinejau skaitinejau, zodziu visus forumus permeciau ieskodama tinkamos informacijos, bet pagaliau supratau, kad pas kiekviena yra individualus atvejai ir dazniausiai tikslu sau pritaikyta atsakyma sunku ir rasti, tad geriausia visada pasiklausti jau siek tiek patirties prikaupusiu bendraminciu - ir stai as cia! Visoms laba laba!!

Su vyru mes jau 8 metus, jau ir treti santuokos metai prasidejo. Ir stai neseniai sumastem, kad labai jau truksta mums treciojo seimos nario. Ir taip jau buna - kai labai uzsimanai, tai nors cia ir dabar norisi!!

Tai va si menesiuka iskart po MMS labai stengemes, beveik kas diena megavomes vienas kitu, taip pat nepraleidome ir vaisingu dienu (kurias paskaiciavo vaisingu dienu skaiciuokle, nes su kitais budais dar nesusidraugavusi) - ir dabar iki MMS liko lygiai savaite, taciau ar man cia is jaudulio ar is to didelio noro jau pradejo vaidentis kazkokie simptomai: labai skaumingi krutu speneliai, ypac desinysis, vakarais paskauda nugaros apacia (per viduty), siaip kelias diena uzkieteje viduriai, kaupiasi dujos ir su negraziais garsais verziasi lauk.. Pilvuko nemaudzia, na gal kelis kartus "kazkiek" pasijusdavo, pykinti nepykina, su kvapais irgi nieko naujo nepastebejau.. Tad aisku tas kirminas dabar manyje kuciasi ir mintis is stalciaus kilnoja - ar jau galejau pastoti? Ar imanoma jausti simptomus taip anksti? Ir ar simptomai kalba apie laukiama nestuma, ar gali buti ir kitu nelabai smagiu variantu..? Gal kas patyrete jau tai ir turi atsakyma? Labai dekinga!

Na gal ir būna tie požymiai anksti, bet dažnai norint leliuko tiesiog nesąmoningai įsikalbi tuos požymius smile.gif man buvo, kad ir pykino, ir pilvukas toks įdomus, ir galva svaigo, bet vis tiek mmm sulaukiau doh.gif
Atsakyti
Dekui blaze uz atsakyma. As ir taip manau, kad is to didelio nori pradedi jausti tai ko galbute ne nera, tad nusiraminsiu ir ramiai sau lauksiu MMS, ir tyliai tikesiuosi kad ju nesulauksiu.. smile.gif
Tik kazkaip keistai prastai sia nakti miegojau, pakilo temperatura, krete drebulys, pykino ir ede skrandi remuo - o ryte atsikeliau kaip niekur nieko. Idomu tai nieko blogo negali reiksti?
Atsakyti
Labutis PLANUOTOJOS...
IR AS I JUSU BURI NORIU ISIJUNGTI.Su vyru nusprendeme ryztis tam didziajam zingsniui bigsmile.gif Jau bus 4 ciklas ir kiek pati save suprantu ir testukai rodo kad dar nieko nera..
Papasakosiu savo istorija..Kai tik nusprendem dirbti siuo klausimu buvom euforijoj ir jau po pirmo men maniau kad viskas bus ciki.Menesines velavo 3 dienas...Ir jos tik velavo...Sekanti cikla bandem bet ne taip entuziastingai ir menesiniu nebuvo 3 savaites tai jau mane ir pykinti pradejo ir prakaita muse ir valgyt kazkaip kitaip pradejo noretis pasidariau 4 testukus per tas 3 savaites.. BET VISI NE... schmoll.gif Tai nuejeu pas gine ji paziurejo su echo ir nieko sako tai va turi jau ant dienu but..Tai is mano veido sipsenele taip ir dingo nes visgi tikejausi..Klausiu kodel man veluoja niekada dar taip nebuvo..Tai ji man sako cia tavo psihologija brangute...Tu taip nori kad ir atrodo ir yra..As jei nea negali but juk geriau susirgt ir rami galva bandai is naujo.Bet ji man sako kiek sau beneiktum smegenu kamputyje yra tas kirminukas ir jis vis grauzia kad gal jau db...Tai va db ant dienu turetu vel prasideti mmm..
Kazkaip pradzioje galvojau kad nerikes jokiu tu planavimu ir skaiciavimu uzteks tik naturalaus jausmo bet kuo toliau tuo labiau suprantu kad reikia man jusu pasnekesiu tai ir jungiuos i buri...Stebeti temperatura ,pozymius,isskyras ir visa kita...Pasirodo jei nori nestuke.gif tai reikia rimtai planuoti ir stebeti save.. rolleyes.gif Cia tas atvejas neveikia kad is pirmo karto ir yra bent jau ne musu atveju.. verysad.gif
Papildyta:
Kazkaip paskutinius pora menesiu pati saves nebesuprantu..anksciau galejau save stebeti ir maciau ir isskyru skirtuma ir visa kita o db nieko ko labiau i tai gilinuosi tuo tamsesnis miskas...Taip noresiau per kaledas padovanot vyrui zinia apie mazyli.. unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Skaitineju Jusu foruma kelinta diena ir noriu pasikonsultuoti. mm veluoja 4 dienas. Ta diena kai turejau susirgt, papilve maude taip pat kaip ir visada prasidedant mm, bet nieko. pora dienu jauciu sunkuma skrandyje, siandien skausmingas tempimas krutineje. Ryte pasidariau NT, rodo tik neryskia kontroline juostele. siaip pas jus foto maciau kad tos ryskios buna, o antra nelabai, tai net nezinau. Jei nepasirodys mm dar keleta dieneliu,tai kartosiu testa. taciau paskutiniu metu turiu siek tiek streso, tai gal del to dingo mm, bet is kur tada tie kiti pozymiai? gal cia del to kad noriu II, galvojimas veikia organizma... Rasau cia turbut del to kad reikia patvirtinimo smile.gif
Atsakyti
sveikos mergynos,uzejau pasiguosti verysad.gif jau buvau visiskai tikra ,kad si men .pavyko ir taip dziaugiausi,o siandien nukrito BT ir pradejo teplioti.o krutine vistiek jautroka liko.O taip gerai viskas ejosi ir implantacinis pakraujavimas ir pojuciai ir vaiduoklis,buvau tokia laiminga ir si ryta visos svajones suduzo angel_sadangel.gif Verkiau kaip vaikas verysad.gif

Sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
karolce imk cia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nenusimink sulauksim nestuke.gif Kaledos juk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2010 12 07, 08:51)
sveikos mergynos,uzejau pasiguosti verysad.gif jau buvau visiskai tikra ,kad si men .pavyko ir taip dziaugiausi,o siandien nukrito BT ir pradejo teplioti.o krutine vistiek jautroka liko.O taip gerai viskas ejosi ir implantacinis pakraujavimas ir pojuciai ir vaiduoklis,buvau tokia laiminga ir si ryta visos svajones suduzo angel_sadangel.gif Verkiau kaip vaikas verysad.gif

isivaizduoju kaip jautiesi verysad.gif verysad.gif bet vistiek nenuleisk ranku, kita karta tikrai pasiseks mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2010 12 07, 07:51)

Laikykis 4u.gif
Ar pries ar po kaledu visviena visos sulauksim savo angeleliu...Ta viltimi ir gyvenu wub.gif angel.gif
Atsakyti
Reikia laukti Kalėdinio stebuklo, aš laaaabai tikiu, kad šios Kalėdos dovanos man nuostabią dukrytę wub.gif wub.gif wub.gif na o jei ne, tai na ką padarysi, gal kitaip lemta būti, bet svarbu tikėti thumbup.gif
Atsakyti