Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(Audrutyte @ 2011 01 14, 23:09)
Sveikos,merginos  4u.gif
Gal priimsite ir mane į planuojančių būrį smile.gif
Su MV planuojame leliuką kelis menėsius..pirmąjį aišku nepavyko,bet labai smarkiai nenusiminiau...dabar antrasis mėnuo.
Paskutines dienas svaigsta galva, kelias dienas skaudėjo krutinę, praėjo,bet pačios krutys padidėjusios. Pasidariau jautri kvapam, ir beproto jautri...jei žiūriu TV ir matau,kad kažkas verkia, man pasidaro graudu ir pradedu verkti  verysad.gif 
Turiu kalendoriuką,kuris skaičiuoja ovuliacijos dienas ir vėliau rodo nuo kada galima pradėti bandyti daryti NT. Prieš kelias dienas pasidariau, bet jis neigiamas... verysad.gif O ar kam nors buvo toks požymis,kad  visai nesinori smileysex.gifblush2.gif
Einu iš proto kaip nekantrauju....lauksiu mm  unsure.gif

Na visų pirma neštumo pojūčiai atsiranda dėl hormonų, o jeigu neštumo testas neigiamas tai hormonų irgi nėra... rolleyes.gif tad tie simptomai greičiausiai yra netikri. Jautrumas kvapams, šiaip jautrumas atsiranda apie 8 savaitę, bet ne iš kart po pastojimo. blush2.gif

O kada mmm turi būti, gal per anksti testą dareisi?
Atsakyti
Labas mergaites,
Po lygiai metu laiko bandymu sulaukiau ir as savo II smile.gif Nemoku apsakyti, kaip dusioj gera. Bet dar dziaugiuosi labai tyliai, nes gydytoja nepatvirtino. ax.gif
4dienas velavo mmm, pasidariau su dieniniu slapimu NT- teigiamas. Rytojaus testas su rytiniu taip pat teigiama parode. Tai labai tikiuosi, kad as nestuke.gif
Pirmasis pozymis dingusios mmm ir retkarciais sumaudziantis pilvas.
Ir viskas daugiau kaip ir nieko nejauciu, nei i wc lakstau, nei krutine skauda, nei bloga ar kazkas panasaus.. Gal veliau atsiras? g.gif
P.s. pagal mano skaiciavima siai dienai man 5 sav, nes mmm savaite veluoja.
Atsakyti
sveikinu 4u.gif clap.gif
As taip pat noreciau II pamatyt blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kvapni Fėja @ 2011 01 15, 09:15)
Labas mergaites,
Po lygiai metu laiko bandymu sulaukiau ir as savo II  smile.gif  Nemoku apsakyti, kaip dusioj gera. Bet dar dziaugiuosi labai tyliai, nes gydytoja nepatvirtino.  ax.gif 
4dienas velavo mmm, pasidariau su dieniniu slapimu NT- teigiamas. Rytojaus testas su rytiniu taip pat teigiama parode. Tai labai tikiuosi, kad as  nestuke.gif 
Pirmasis pozymis dingusios mmm ir retkarciais  sumaudziantis pilvas.
Ir viskas daugiau kaip ir nieko nejauciu, nei i wc lakstau, nei krutine skauda, nei bloga ar kazkas panasaus..  Gal veliau atsiras?  g.gif 

sveikinimai thumbup.gif imesk mum NT pasicekavint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvapni Fėja @ 2011 01 15, 10:15)
Labas mergaites,
Po lygiai metu laiko bandymu sulaukiau ir as savo II  smile.gif  Nemoku apsakyti, kaip dusioj gera. Bet dar dziaugiuosi labai tyliai, nes gydytoja nepatvirtino.  ax.gif 
4dienas velavo mmm, pasidariau su dieniniu slapimu NT- teigiamas. Rytojaus testas su rytiniu taip pat teigiama parode. Tai labai tikiuosi, kad as  nestuke.gif 
Ir viskas daugiau kaip ir nieko nejauciu, nei i wc lakstau, nei krutine skauda, nei bloga ar kazkas panasaus..  Gal veliau atsiras?  g.gif 

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif Kad tik daugiau tokiu geru naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvapni Fėja @ 2011 01 15, 11:15)
Labas mergaites,

didziausi sveikinimai wub.gif puiki zinia wub.gif wub.gif ir as svajoju dar karteli pamatyti tuos rozinius II
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 01 15, 10:22)
sveikinimai  thumbup.gif imesk mum NT pasicekavint  wub.gif

Jau nufotografavau smile.gif Siektiek nekokybiskos foto, bet faktas, kad bruksniukai matosi biggrin.gif tik problema ta, kad net neisivaizduoju, kaip ikelti cia nuotrauka.

Sian man, jei neklystu 6diena veluoja mmm, pilvo maudimas nuprimo, absoliuciai jokio maudimo, pabadymo ar panasiai. Tik galva skaudet uzeina. Ar galvos skausma galima butu priskirt pozymiams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvapni Fėja @ 2011 01 15, 17:00)
Jau nufotografavau  smile.gif  Siektiek nekokybiskos foto, bet faktas, kad bruksniukai  matosi  biggrin.gif  tik problema ta, kad net neisivaizduoju, kaip ikelti cia nuotrauka.

Sian man, jei neklystu 6diena veluoja mmm, pilvo maudimas nuprimo, absoliuciai jokio maudimo, pabadymo ar panasiai. Tik galva skaudet uzeina. Ar galvos skausma galima butu priskirt pozymiams?  g.gif

man ir pilvo nemaudzia , ir galva daznokai uzeina skaudeti , normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvapni Fėja @ 2011 01 15, 16:00)
Jau nufotografavau  smile.gif  Siektiek nekokybiskos foto, bet faktas, kad bruksniukai  matosi  biggrin.gif  tik problema ta, kad net neisivaizduoju, kaip ikelti cia nuotrauka.

Sian man, jei neklystu 6diena veluoja mmm, pilvo maudimas nuprimo, absoliuciai jokio maudimo, pabadymo ar panasiai. Tik galva skaudet uzeina. Ar galvos skausma galima butu priskirt pozymiams?  g.gif

eik i www.radikal.ru tada spausk zagruzit pasirink nuotrauka ir 8eilute ikopijuok cia kai zinute rasai, ir viskas. laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 01 15, 10:01)
sveikinu  4u.gif  clap.gif
As taip pat noreciau II pamatyt  blush2.gif

Tikiuosi pavyko ikelti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
pavyko pavyko thumbup.gif thumbup.gif as gal tik eiliskuma sumaisiau, nu bet svarbu gavosi, labai grazus testukai, griebiu virusiuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmas darytas diena, o antras su rytiniu slapimu. Dariausi, kai mmm velavo 4 dienas. Dabar zadu kartoti pirmadieni, tikiuosi ryskiau bus. blush2.gif
Atsakyti