Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(*Ciquita* @ 2011 01 15, 02:39)
O kada mmm turi būti, gal per anksti testą dareisi?

Mmm turetu prsideti 19d,o testa dariausi 13d,gal ir per anskti..vis is to nekantrumo,bet dabar sakiau,daugiau niekada taip nedarysiu ir lauksiu veluojanciu mmm smile.gif

QUOTE(Kvapni Fėja @ 2011 01 15, 11:15)
Labas mergaites,
Po lygiai metu laiko bandymu sulaukiau ir as savo II  smile.gif.

Sveikint dar anksti (nes mano toks isitikinimas). Tiesiog palinkesiu sveikatos, lengvo nestumo ir stipraus, sveiko kudikelio! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės...
Man mm turėjo būti 12d... dar nėra. g.gif Speneliai jautrūs nesvietiškai!! doh.gif o ir krūtinė kažkokia pabrinkus... g.gif O dar paskaudena pilvo apačią, kad oi oi... g.gif tai dabar galvoju ar pirkti NT ar dar palukėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvapni Fėja @ 2011 01 15, 17:53)
Pirmas darytas diena, o antras su rytiniu slapimu. Dariausi, kai mmm velavo 4 dienas. Dabar zadu kartoti pirmadieni, tikiuosi ryskiau bus.  blush2.gif

ką jau čia kartoti, aišku kaip dieną mergyt, palauk kokią savaitėlę, nusipirk kaukę ir varyk pas savo ginę, kad patvirtintų.(o kaukė kad kokio gripo nepasigautum, siaučia jis polkėse)sveikinimai.
Okad man taip wub.gif vėluoja jau 3d. bet nereguliaros mmm pas mane
Papildyta:
QUOTE(Rausvas_katinėlis @ 2011 01 16, 01:34)
Sveikutės...
Man mm turėjo būti 12d... dar nėra. g.gif  Speneliai jautrūs nesvietiškai!! doh.gif  o ir krūtinė kažkokia pabrinkus... g.gif  O dar paskaudena pilvo apačią, kad oi oi... g.gif  tai dabar galvoju ar pirkti NT ar dar palukėti? g.gif

čia gali ir vėluojančių mm požymiai būti ir nėštumo bigsmile.gif
aš pastoviai iššvaistau pinigus testui kad smalsumą patenkinti, ir lieku nusivylusi cool.gif
Atsakyti
Kad atrodo, jog toks paskaudenimas pilvo apačioje toks pirmą kartą.. O speneliai man niekada prieš mm nebūna tokie jautrūs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rausvas_katinėlis @ 2011 01 16, 09:59)
Kad atrodo, jog toks paskaudenimas pilvo apačioje toks pirmą kartą.. O speneliai man  niekada prieš mm nebūna tokie jautrūs... g.gif

nu tada ryt daryčiaus iš ryto NT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rausvas_katinėlis @ 2011 01 16, 01:34)
Sveikutės...
Man mm turėjo būti 12d... dar nėra. g.gif  Speneliai jautrūs nesvietiškai!! doh.gif  o ir krūtinė kažkokia pabrinkus... g.gif  O dar paskaudena pilvo apačią, kad oi oi... g.gif  tai dabar galvoju ar pirkti NT ar dar palukėti? g.gif

jau daryk tik nieko nelaukus biggrin.gif
QUOTE(nuotakyte @ 2011 01 16, 09:48)
čia gali ir vėluojančių mm požymiai būti ir nėštumo bigsmile.gif

tai va kad tie pozymiai yra labai panasus ir sunku juos atskirti biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, Dženy, lekiu į vaistinę ir darysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rausvas_katinėlis @ 2011 01 16, 12:20)
Gerai, Dženy, lekiu į vaistinę ir darysiuos  smile.gif

laukiam virusiuko clap.gif
Atsakyti
Nusipirkau... bet sakė, kad rytinis... O ant pakuotės parašyta, kad bet kada darytis galima... Tai palauksiu kol užsimanysiu į tualetą nueit ir pamėginsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rausvas_katinėlis @ 2011 01 16, 13:16)
Nusipirkau... bet sakė, kad rytinis... O ant pakuotės parašyta, kad bet kada darytis galima... Tai palauksiu kol užsimanysiu į tualetą nueit ir pamėginsiu. smile.gif

o jetau kaip laukiu bigsmile.gif
o man itariu pilvas gurguliuoja del prasidesenciu mmm schmoll.gif
Atsakyti
Pabandžiau... Man rodos netyčia įlašinau vienu lašiuku daugiau... Kontrolinė tik juostelė.. ir tai nelabai ryški kažkokia gavosi... g.gif

tikiuosi, kad man nebus, kaip dažnai būna, pasidarau testą, nes jau galvoju, kad tikrai jau... O kitą dieną ateina šventės...
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2011 01 16, 13:37)
o jetau kaip laukiu bigsmile.gif
o man itariu pilvas gurguliuoja del prasidesenciu mmm schmoll.gif

pilvas gal valgyt nori del to ir gurgia biggrin.gif
QUOTE(Rausvas_katinėlis @ 2011 01 16, 13:45)
Pabandžiau... Man rodos netyčia įlašinau vienu lašiuku daugiau... Kontrolinė tik juostelė.. ir tai nelabai ryški kažkokia gavosi... g.gif

tikiuosi, kad man nebus, kaip dažnai būna, pasidarau testą, nes jau galvoju, kad tikrai jau... O kitą dieną ateina šventės...

na o kaip dabar jau padziuves turetu buti, kas matosi?
Atsakyti