Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

QUOTE(chepka @ 2007 09 02, 18:56)
kad pas kitas nelabai noriu,bet jauciu teks.  verysad.gif
aciu tau,o gal zinai ka apie tai,kad kiek dienu maziausiai gali praeiti nuo ov iki mmm,kad viskas butu tvarkoj? unsure.gif

kiekvienam individualu . butinai papasakok ginei savo problemeles ir abejones 4u.gif manau tik ji tau suteiks visapusiska ir profesionalu atsakyma. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Visoms laba diena, noreciau patarimo. Gal kas is jusu buvo susidures su ta pacia problema kaip pas mane - geltonkunio nepakankamumas verysad.gif . AS nelabai suprantu, man israse vaistu gert nuo 5 ciklo dienos iki 10. Ir turetu kazkas pasikeisti... As negaliu pastoti 5 metai. Matuoju temperatura - gydytoja sake kanalai praeinami, kiausydes funkcionuoja - o pastot nikaip negaliu unsure.gif . Kam pavyko susilaukti maziuko kai buvo stimuliojamas geltonkunis. Pasidalinkit prasau savo patirtimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asol32 @ 2007 10 05, 10:51)
Visoms laba diena, noreciau patarimo. Gal kas is jusu buvo susidures su ta pacia problema kaip pas mane - geltonkunio nepakankamumas  verysad.gif . AS nelabai suprantu, man israse vaistu gert nuo 5 ciklo dienos iki 10. Ir turetu kazkas pasikeisti... As negaliu pastoti 5 metai. Matuoju temperatura - gydytoja sake kanalai praeinami, kiausydes funkcionuoja - o pastot nikaip negaliu  unsure.gif . Kam pavyko susilaukti maziuko kai buvo stimuliojamas geltonkunis. Pasidalinkit prasau savo patirtimi  ax.gif

Sveika 4u.gif
kokiu tau vaistu israse?Gal Clostylbegyt jei nuo 5cd?Tai cia butu stimuoliuojama ovuliacija ne geltonkunis,ir tada po ovuliacijos duphastonas,kuri didina ta geltonkuni...
Kokius tyrimus aplamai dare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 05 spalio 2007 - 14:49
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 10 05, 15:48)
Sveika  4u.gif
kokiu tau vaistu israse?Gal Clostylbegyt jei nuo 5cd?Tai cia butu stimuoliuojama ovuliacija ne geltonkunis,ir tada po ovuliacijos duphastonas,kuri didina ta geltonkuni...
Kokius tyrimus aplamai dare?

blush2.gif doh.gif u taip, israse clostilbegyt ir duphaston geriau tik viena cikla. Sake daugiau nereikia. Paliko tik clostilbegyt. Tyrimai-kiekviena men echoskopija.Jokiu kraujo tyrimo ar dar kokiu.Sake tiek pakanka.... Vyrui dare spermograma unsure.gif ...Ir viskas. Gal kazko as nesuprantu, ka paklausi uzmeto protingais terminais nieko nesuprasi.
Atsakyti
QUOTE(asol32 @ 2007 10 05, 17:14)
blush2.gif  doh.gif u taip, israse clostilbegyt ir duphaston geriau tik viena cikla. Sake daugiau nereikia. Paliko tik clostilbegyt. Tyrimai-kiekviena men echoskopija.Jokiu kraujo tyrimo ar dar kokiu.Sake tiek pakanka.... Vyrui dare spermograma unsure.gif ...Ir viskas. Gal kazko as nesuprantu, ka paklausi uzmeto protingais terminais nieko nesuprasi.

tai tau stimuliuojama ovuliacija,uzeik i ovuliacijos stimuliacija be IUI.Daug info rasi ir merginos ten fainos,viskuom pasidalins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 10 05, 23:06)
tai tau stimuliuojama ovuliacija,uzeik i ovuliacijos stimuliacija be IUI.Daug info rasi ir merginos ten fainos,viskuom pasidalins  mirksiukas.gif

4u.gif aciu tau labai...laaaaaaaaaaaaaaaaaabai, labai ax.gif drinks_cheers.gif .butinai uzbegsiu, o tai zalioju kaip egle ir niekas paaiskint negali ax.gif
Atsakyti
Labukas,

turiu klausima. Gydytojas israse duphastona po ovitrelio. Sake gerti iki teigiamo testo arba menesiniu. Pradejo teplioti, jau antra diena...Bet vakar buvo labiau panasu i krauja, siandien vel tik i tepliojima. Gal turit kokios patirties? As jau meciau gerti duphastona. Ar teisingai pasielgiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indy2006 @ 2007 10 10, 12:16)
Labukas,

turiu klausima. Gydytojas israse duphastona po ovitrelio. Sake gerti iki teigiamo testo arba menesiniu. Pradejo teplioti, jau antra diena...Bet vakar buvo labiau panasu i krauja, siandien vel tik i tepliojima. Gal turit kokios patirties? As jau meciau gerti duphastona. Ar teisingai pasielgiau?  g.gif

O dareisi nėštumo testą ax.gif , nes jei šiandien tik teplioja, tai gal čia ne mmm g.gif . Nes jei ne mmm, tai reikia toliau vartoti. Pasidaryk testą, jei parodys II, gerk toliau Duph. O jei tikrai manai, kad tai mmm, tai gerai, kad nutraukei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 10, 12:28)
O dareisi nėštumo testą ax.gif , nes jei šiandien tik teplioja, tai gal čia ne mmm g.gif . Nes jei ne mmm, tai reikia toliau vartoti. Pasidaryk testą, jei parodys II, gerk toliau Duph. O jei tikrai manai, kad tai mmm, tai gerai, kad nutraukei cool.gif

Hmzzz, na net nemaniau darytis testo, nes mano visos mm taip prasideda, tik aisku ciklas labai jau trumpas sikart. na gal reiks pasidaryt ryt isryto, jei vis dar tik teplios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indy2006: 10 spalio 2007 - 11:58
QUOTE(indy2006 @ 2007 10 10, 10:57)
Hmzzz, na net nemaniau darytis testo, nes mano visos mm taip prasideda, tik aisku ciklas labai jau trumpas sikart. na gal reiks pasidaryt ryt isryto, jei vis dar tik teplios  4u.gif

Teisingai Agnesse sako,cia gali buti ir ne mm,ko ir linkeciau smile.gif Pasidaryk testuka,jei teigiamas bek pas gydytoja,nes tie tepliojimai tai nieko gero.
Man du kart buvo uzsikabine,pirma kart po mm praejus savaitei pradejo tepliot,nesupratau is pat pradziu nieko,pasidariau testa ir teigiamas buvo,deja tas tepliojimas tik stiprejo ir pabego zirniukas.O antras su mm pabego.
Geriau jau pasidaryk testuka.o kada tau mm turejo buti?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 10 10, 15:36)
Teisingai Agnesse sako,cia gali buti ir ne mm,ko ir linkeciau  smile.gif Pasidaryk testuka,jei teigiamas bek pas gydytoja,nes tie tepliojimai tai nieko gero.
Man du kart buvo uzsikabine,pirma kart po mm praejus savaitei pradejo tepliot,nesupratau is pat pradziu nieko,pasidariau testa ir teigiamas buvo,deja tas tepliojimas tik stiprejo ir pabego zirniukas.O antras su mm pabego.
Geriau jau pasidaryk testuka.o kada tau mm turejo buti?

Oj, na suparinot mane visai...galvojau sau ramiausiai pralauskiu mm ir vel viskas is naujo. Reix nusipirkt testa. Zodziu mano mm turejo buti kita sekmadieni - spalio 14d. Testa turejau darytis ryt pagal gydytojo rekomendacijas....
Atsakyti
Sveikos,nestukes 4u.gif gal as cia nelabai i tema,bet turiu atliekamas 7 "Duphastono"tabletes;gal kam reikia?galeciau atiduoti,nes gaila ismesti ax.gif butu geriau kad butu nestuke klaipediete mirksiukas.gif
Atsakyti