Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

Sveikos 4u.gif
Norejau jusu zinoviu paklausti, 23 c.d. prog. -44 nmiu/l. tai kaip suprantu jo mazai kad tvirtintusi zirniukas. radau,kad norma prog. I trimestre 52-154 nmiu/L. tai ar parodo,kad nera nestumo pas mane g.gif .
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 05 06, 15:35)
Sveikos 4u.gif
Norejau jusu zinoviu paklausti, 23 c.d. prog. -44 nmiu/l. tai kaip suprantu jo mazai kad tvirtintusi zirniukas. radau,kad norma prog. I trimestre 52-154 nmiu/L. tai ar parodo,kad nera nestumo pas mane g.gif .

O kuria ciklo diena pas tave O?
Siaip apie 8 d. po apvaisinimo vyksta implantacija, iki tol kaip ir organizmas nezino dar, kad yra nestumas, nes hormonai dideja tik kai pradeda gamintis chor.gonadotr. O jis gaminasi tik kai implantuojasi.
Atsakyti
QUOTE(mėta @ 2009 05 06, 17:10)
O kuria ciklo diena pas tave O?
Siaip apie 8 d. po apvaisinimo vyksta implantacija, iki tol kaip ir organizmas nezino dar, kad yra nestumas, nes hormonai dideja tik kai pradeda gamintis chor.gonadotr. O jis gaminasi tik kai implantuojasi.

pas mane siandien 10 dpo ovuliacijos, o ov. ivyko 15 c.d.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ar padesit man susigaudyti tyrimu rezultatuose ax.gif Pasidariau progesterono tyrima 20 c.d. rezultatas 68,7 g.gif Nelabai suprantu rasoma kad liutein.f. normos 3,02 - 66,8 g.gif Tai rodo kad virsija norma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 06, 18:35)
Sveikutes 4u.gif

Ar padesit man susigaudyti tyrimu rezultatuose ax.gif  Pasidariau progesterono tyrima 20 c.d. rezultatas 68,7 g.gif  Nelabai suprantu rasoma kad liutein.f. normos 3,02 - 66,8 g.gif  Tai rodo kad virsija norma unsure.gif

tai gal nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 06, 15:35)
Sveikutes 4u.gif

Ar padesit man susigaudyti tyrimu rezultatuose ax.gif  Pasidariau progesterono tyrima 20 c.d. rezultatas 68,7 g.gif  Nelabai suprantu rasoma kad liutein.f. normos 3,02 - 66,8 g.gif  Tai rodo kad virsija norma unsure.gif

arba ovuliavo ne vienas folikulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 06, 18:41)
arba ovuliavo ne vienas folikulas smile.gif

Nezinau mergaites kas buvo bet atejo mm, o mes taip daug dirbom ir taip tikejomes ax.gif Nezinau eisiu kita savaite pas gine su savo BT grafiku, gal patars ka nors g.gif Dar labai nerimauju kad po ciklo antra faze trumpa, tik 10 dienu schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, help! stimuliuotame cikle buvo 7 brandus folikulai, leidausi ovitrelle, bet nedarem IUI. 9 DPO pasidariau progesterono tyrimus... 18.39... ???? Gal kokiu minciu turit?
Atsakyti
sveiko mergytes, help gal zinot ka reiskia jei progesterono rezultatas 0.26 o norma 0.95 - 21. tipo ovuliacijos nebuvo? Bet testai tai rode jog buvo ji. sad.gif pasimeciau visai o iki ginekologes dar visa savaite laukt.
Atsakyti
QUOTE(skaistute24 @ 2009 05 08, 16:05)
sveiko mergytes,  help gal zinot  ka reiskia jei progesterono rezultatas 0.26  o norma  0.95 - 21. tipo ovuliacijos nebuvo? Bet testai tai rode jog buvo ji. sad.gif pasimeciau visai o iki ginekologes dar visa savaite laukt.

Sveika,ovuliacijos testai reaguoja i hormona LH,kurio pikas ir buna per pacia ovuliacija.Kartais buna hormonu sutrikimai ,dazniausiai esant policistiniu kiausidziu sindromui,kai tas LH pastoviai uzkiles,uztat ir rode tau O kai jos is tikro nebuvo( jei is tikruju policistines butu,tai ciklai daznai buna anovuliaciniai).O ciklas pas tave reguliarus?
Cia viena is versiju.Gine gal pasakys ka daugiau.
Atsakyti
sveikos,visai susipainiojau blink.gif ciklas pas mane 27d. 21c.d. progesteronas rode tik 3.5-tai reiskia,kad ovuliacija neivyko...tai nesuprantu ar ji gali neiivykti tik si menesi ar ji isvis nevyksta,kaip cia yra?ir dar ar imanoma ji sunormalizuot?
Atsakyti
niu gal kas galit padet? blush2.gif
Atsakyti