Norejau jusu zinoviu paklausti, 23 c.d. prog. -44 nmiu/l. tai kaip suprantu jo mazai kad tvirtintusi zirniukas. radau,kad norma prog. I trimestre 52-154 nmiu/L. tai ar parodo,kad nera nestumo pas mane
Sveikos
Norejau jusu zinoviu paklausti, 23 c.d. prog. -44 nmiu/l. tai kaip suprantu jo mazai kad tvirtintusi zirniukas. radau,kad norma prog. I trimestre 52-154 nmiu/L. tai ar parodo,kad nera nestumo pas mane
.
QUOTE(kinrozyte @ 2009 05 06, 15:35)
Sveikos
.
O kuria ciklo diena pas tave O?
Siaip apie 8 d. po apvaisinimo vyksta implantacija, iki tol kaip ir organizmas nezino dar, kad yra nestumas, nes hormonai dideja tik kai pradeda gamintis chor.gonadotr. O jis gaminasi tik kai implantuojasi.
QUOTE(mėta @ 2009 05 06, 17:10)
O kuria ciklo diena pas tave O?
Siaip apie 8 d. po apvaisinimo vyksta implantacija, iki tol kaip ir organizmas nezino dar, kad yra nestumas, nes hormonai dideja tik kai pradeda gamintis chor.gonadotr. O jis gaminasi tik kai implantuojasi.
pas mane siandien 10 dpo ovuliacijos, o ov. ivyko 15 c.d.
Sveikutes
Ar padesit man susigaudyti tyrimu rezultatuose
Pasidariau progesterono tyrima 20 c.d. rezultatas 68,7
Nelabai suprantu rasoma kad liutein.f. normos 3,02 - 66,8
Tai rodo kad virsija norma
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 06, 18:35)
Sveikutes
tai gal
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 06, 15:35)
Sveikutes
arba ovuliavo ne vienas folikulas
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 06, 18:41)
Nezinau mergaites kas buvo bet atejo mm, o mes taip daug dirbom ir taip tikejomes
Mergaites, help! stimuliuotame cikle buvo 7 brandus folikulai, leidausi ovitrelle, bet nedarem IUI. 9 DPO pasidariau progesterono tyrimus... 18.39... ???? Gal kokiu minciu turit?
sveiko mergytes, help gal zinot ka reiskia jei progesterono rezultatas 0.26 o norma 0.95 - 21. tipo ovuliacijos nebuvo? Bet testai tai rode jog buvo ji.
pasimeciau visai o iki ginekologes dar visa savaite laukt.
QUOTE(skaistute24 @ 2009 05 08, 16:05)
sveiko mergytes, help gal zinot ka reiskia jei progesterono rezultatas 0.26 o norma 0.95 - 21. tipo ovuliacijos nebuvo? Bet testai tai rode jog buvo ji.
pasimeciau visai o iki ginekologes dar visa savaite laukt.
Sveika,ovuliacijos testai reaguoja i hormona LH,kurio pikas ir buna per pacia ovuliacija.Kartais buna hormonu sutrikimai ,dazniausiai esant policistiniu kiausidziu sindromui,kai tas LH pastoviai uzkiles,uztat ir rode tau O kai jos is tikro nebuvo( jei is tikruju policistines butu,tai ciklai daznai buna anovuliaciniai).O ciklas pas tave reguliarus?
Cia viena is versiju.Gine gal pasakys ka daugiau.
sveikos,visai susipainiojau
ciklas pas mane 27d. 21c.d. progesteronas rode tik 3.5-tai reiskia,kad ovuliacija neivyko...tai nesuprantu ar ji gali neiivykti tik si menesi ar ji isvis nevyksta,kaip cia yra?ir dar ar imanoma ji sunormalizuot?
niu gal kas galit padet?