Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 09 17, 14:31)
O kaip kiti hormonu tyrimai?
Mes su tavim toj pacioj valty sedim.Anksciau man buvo diagnozuotas pks,turejau 3 nesivystancius ir 1 negimdini.Kaip tu sakai,apciuopiamu priezasciu neranda.Viskas visur gerai,net prikibt ner prie ko.Ir tas pks dabar visiskai susitvarke.Paskutinius 1.5 metu irgi jokio pastojimo,net ir su 5 stimuliacijom,nors ir aklom.Dabar laukia 3 stimuliacijos leidziamais ir po to tik IVF.
Gal jum iui vertetu pabandyt,sako gi buna kad nepraleidzia tavo flora jo faunos ir nedaeina tas spermiukas iki ten kur reikia.Galima ta suderinamumo testa daryt,nors kiek girdejau dabartiniai medikai nelabai su juo zaidzia,tipo atgyvena.

Vajej kokia jusu patirtis sad.gif 4u.gif
Hormonu tyrimus pakartotinai darysiuos spalio menesi (nes turiu tik vienus tyrimus darytus vasario menesi). O lapkricio pradzioje vaziuosiu su jais i VK. Ziuresim ka pasiulys gyd.U smile.gif
O tu i latvija nenori pabandyti? ten sako yra tokia gydytoja Bykova, kuri ir neaiskios kilmes nevaisinguma isaiskina smile.gif Ir nesuderinamuma pripazysta...
Atsakyti
T.P.Keberiokst

jo, info tai as jau pati lb daug prisiskaiciau, man idomu kaip jums buvo, ka jums sake. del ko, kas po to, ir t.t. kokius tyrimus atlikot po jo, ar daret pratek. nuotrauka ir t.t.

jo, man buvo, ir labai liudna istorija.. gavosi kad vienas negimdinis ir dvi operacijos sad.gif( arba pirma karta blogai isoperavo arba buvo kiausintakyje du sad.gif(( labai daug rasiau skyrelyje "negimdinis nestumas" apie savo liudna istorija sad.gif

o dabar net i "tema", kadangi man pasake, kad kiausintakis buvo pratekiamas tai nežinia kodėl tai įvyko, o as visada galvojau, kad nuo zemo progesterono, del hormonu disbalanso, bet istyriau progesterona 25 c.d. (ciklas ilgas) ir supratau, kad tai negalejo buti priežastis.

o ta jusu teorija dėl letai besivystančio tai man irgi atrodo patikima, nes labai jau tikiuosi kad turiu normalius kiaušintakius ir daugiau to nepasikartos..sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo surfacing: 17 rugsėjo 2009 - 13:55
QUOTE(surfacing @ 2009 09 17, 12:54)
T.P.Keberiokst

jo, info tai as jau pati lb daug prisiskaiciau, man idomu kaip jums buvo, ka jums sake. del ko, kas po to, ir t.t. kokius tyrimus atlikot po jo, ar daret pratek. nuotrauka ir t.t.

jo, man buvo, ir labai liudna istorija.. gavosi kad vienas negimdinis ir dvi operacijos sad.gif( arba pirma karta blogai isoperavo arba buvo kiausintakyje du sad.gif(( labai daug rasiau skyrelyje "negimdinis nestumas" apie savo liudna istorija sad.gif

o dabar net i "tema", kadangi man pasake, kad kiausintakis buvo pratekiamas tai nežinia kodėl tai įvyko, o as visada galvojau, kad nuo zemo progesterono, del hormonu disbalanso, bet istyriau progesterona 25 c.d. (ciklas ilgas) ir supratau, kad tai negalejo buti priežastis.

o ta jusu teorija dėl letai besivystančio tai man irgi atrodo patikima, nes labai jau tikiuosi kad turiu normalius kiaušintakius ir daugiau to nepasikartos..sad.gif

Dariausi laparoskopija pries pusantro menesio,viskas kuo puikiausiai.Aparatura turiu gera,ir vaiku galiu tureti kiek noriu.Va ir suprask,zmogau.
Del to Bykovos girdejau,sekanciais metais planuojam grizti i LT,va tada tikriausiai ir apsilankysiu.UK bunant neprivazinesiu as pas ja.O kol kas pazaisim stimuliacijom.

Viskas visom mums bus gerai,kam anksciau,o kam veliau,bet bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 09 17, 15:15)

Viskas  visom mums bus gerai,kam anksciau,o kam veliau,bet bus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ar gali buti, kad duphastonas realiai nekelia progesterono lygio? Pries Ovuliacija paskyre Ovitrelle inhekcija, po Ovuliacijos geriu 2 duphastono tabl. i diena. Pasidariau kraujo tyrima 8 dpo ir nustatyta tik 34 nmol, tuo tarpu negeriant buna panasiai ( apie 29-30 nmol). g.gif

O kazkada vien nuo Ovitrelle injekcijos be duphastnono progesteronas buvo normalus 69 nmol. Nesuprantu kodel taip svyruoja, ka tai reiskia? g.gif Gal man isvis neverta gert duphastno, juk nera naudos, kaip suprantu blush2.gif
Atsakyti
Baravyke, o ka 34 yra blogai??
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2009 09 18, 09:39)
Sveikutes 4u.gif
Ar gali buti, kad duphastonas realiai nekelia progesterono lygio? Pries Ovuliacija paskyre Ovitrelle inhekcija, po Ovuliacijos geriu 2 duphastono tabl. i diena. Pasidariau kraujo tyrima 8 dpo ir nustatyta tik 34 nmol, tuo tarpu negeriant buna panasiai ( apie 29-30 nmol).  g.gif

O kazkada vien nuo Ovitrelle injekcijos be duphastnono progesteronas buvo normalus 69 nmol. Nesuprantu kodel taip svyruoja, ka tai reiskia?  g.gif Gal man isvis neverta gert duphastno, juk nera naudos, kaip suprantu  blush2.gif

Vat man irgi įdomu kaip su tuo progesteronu. man bandė paaiškinti, kad kraujo tyrimas rodo natūralų progesteroną, o ne sintetintą, duphastona TIK padeda papildomai palaikyti progesterono lygį, bet kraujyje ir BT jis neatsispindi. Man įdomu ar tiesa tai, nes pasmane nei BT kažkokių pakilimų nesimato ...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Man taip pat niekaip nesiseka gandru prisikviesti. Pas mane per mazas progesterono lygis. Daktare liepe gerti Duphaston'a kelis men, tada vel bandyti darytis tyrimus. Siaip baigus gerti paskutine tablete visada mmm pasirodydavo po 1-2 dienu, o dabar jau 7-ta diena ir nieko sad.gif krutine tuoj sprogs atrodo, klubus skauda, zodziu pozymiai kaip pries mmm, bet nesirodo sad.gif Gal kam yra teke su tuo susidurti?
Atsakyti
QUOTE(katyte_pukuotuke @ 2009 09 25, 10:11)
Sveikos merginos,

Man taip pat niekaip nesiseka gandru prisikviesti. Pas mane per mazas progesterono lygis. Daktare liepe gerti Duphaston'a kelis men, tada vel bandyti darytis tyrimus. Siaip baigus gerti paskutine tablete visada mmm pasirodydavo po 1-2 dienu, o dabar jau 7-ta diena ir nieko sad.gif krutine tuoj sprogs atrodo, klubus skauda, zodziu pozymiai kaip pries mmm, bet nesirodo sad.gif Gal kam yra teke su tuo susidurti?

Na tai gal testuka pasidaryk?GAl parodys II ?
Atsakyti
as irgi taip pagalvojau
Atsakyti
matyt teks pasidaryti... manau palauksiu iki pirmad, jei nieko, tai begsiu i vaistine... Tik sunku patiketi kazkaip gal gali buti teisybe... nenosiu prisisvajoti, nes paskui labai skaudu buna kai tenka nusivilti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pukuotuke @ 2009 09 25, 10:43)
matyt teks pasidaryti... manau palauksiu iki pirmad, jei nieko, tai begsiu i vaistine... Tik sunku patiketi kazkaip gal gali buti teisybe... nenosiu prisisvajoti, nes paskui labai skaudu buna kai tenka nusivilti sad.gif

kantri tu.... smile.gif
As jau seniai buciau koki viena apsiusiojus,juk jau kelios dienos kai mm veluoja,tikriausiai net ir vakarinis tetsukas rodytu jei kas yra.
Na tai linkiu vaistinej nusipirkt sekminga,su dviem juostelem testuka mirksiukas.gif
Atsakyti