Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

QUOTE(iksee @ 2010 10 27, 11:05)
Kazi kodel taip yra?

Tiesiog mmm pareina verysad.gif
D TIKRAI neįtakoja BT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 27, 11:22)
Tiesiog mmm pareina  verysad.gif
D TIKRAI neįtakoja BT  schmoll.gif

aciuks uz greita atsakyma 4u.gif

verysad.gif

na bet tada mano antra ciklo dalis tai ziauriai trumpa..jei O vyko 16 CD., o jau vakar 25 CD BT tik 36,4...

ir siaip man po BT nukritimo MM pasirodo sekancia diena paprastai...tai musiau dabar duphastonas neleidzia jom ateit...ar ne?

Bet turbut protingiau baigt gert si kursa...gal tada ciklas susireguliuos iki 28 d...ar ne?
Atsakyti
QUOTE(iksee @ 2010 10 27, 11:33)
Bet turbut protingiau baigt gert si kursa...gal tada ciklas susireguliuos iki 28 d...ar ne?

Būtinai baik gerti visą kursą, nebent mmm anksčiau ateis mirksiukas.gif Ir jei šį kartą šnipštas, tai juk dėl TO ciklo viskas daroma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 27, 12:13)
Būtinai baik gerti visą kursą, nebent mmm anksčiau ateis  mirksiukas.gif Ir jei šį kartą šnipštas, tai juk dėl TO ciklo viskas daroma  bigsmile.gif

Tikrai taip!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atrodo, ir pas mane yra per trumpa antroji faze. Tiek laiko vaikstom pas gydytojus ir niekad net neitariau doh.gif Net po IUI Tik karta siule duphastona. Akys atsivere kai pradejau matuoti BT. Po O mm atejo viena cikla uz 11 d, kita -uz 9.
Reiks pasidaryti Prg tyrima. Bet kas jei Prg geras, o antra ciklo faze trumpa? Pries kokius meridian esu tyrus Prg, tai buvo normalus, ty rode O. Idomu, ar antros fazes ilgis gali kisti-gal ji buvo gera pries metus ir tik dabar sutrumpejo?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Labai reikia patarimo. Gyd. po oviliacijos paskyre gerti dufastona 3 tabletes per diena. Sake gerti iki tegiamo testo arba kol ateis mm. Siandien jau 16 dpo, testas neigiamas verysad.gif Nezinau, ka daryti....Ar po tiek daug geriant jos tikrai pacios ateis? Juk testas jau tikriausiai rodytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(stygele @ 2011 03 15, 20:34)
Sveikutes smile.gif Labai reikia patarimo. Gyd. po oviliacijos paskyre gerti dufastona 3 tabletes per diena. Sake gerti iki tegiamo testo arba kol ateis mm. Siandien jau 16 dpo, testas neigiamas verysad.gif Nezinau, ka daryti....Ar po tiek daug geriant jos tikrai pacios ateis? Juk testas jau tikriausiai rodytu...  g.gif

Sveika, man atejo po 24 dpo sad.gif, tad manau visko gali buti, bet Dufastono nenustok gerti, o maza kas smile.gif, gerk kol pasirodys nelabasios, o geriau ir nebepasirodytu
Atsakyti
QUOTE(_Brashke_ @ 2011 03 15, 21:43)
Sveika, man atejo po 24 dpo sad.gif, tad manau visko gali buti, bet Dufastono nenustok gerti, o maza kas smile.gif, gerk kol pasirodys nelabasios, o geriau ir nebepasirodytu

Aciu smile.gif Aisku, butu stebuklas wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
ar galite pagelbėti dėl šių tyrimų atsakymų blush2.gif

Progesteronas 5.93 nmol/l (atsakymas pateiktas prie liutein.f.)
TTH 0.662 mIU/I
FT4 15.15 pmol/l
FT3 5.00 pmol/l

Kaip suprantu skaičiukai mažoki... verysad.gif
Atsakyti
beiškodama info, radau neblogą straipsniuką apie trumpą antrąją ciklo fazę ir to priežastis bei kuo gydoma:
http://www.babyhopes...ase-defect.html
Trumpai sakant, geltonkūnio fazės nepakankamumą gali įtakoti nekokybiškas folikulas, nekokybiškas geltonkūnis bei per plona gimdos gleivinė. O geltonkūnio fazę prailgint gali vitaminas B6, progesterono preparatai bei vaistas Clomid (kaip suprantu, panašus į mūsų gyd skiriamą clostilbegit).
Atsakyti
Sveikutes

Man ciklas uzsitese 44d blink.gif( paskutines mėnesinės buvo vasario 26d)buvau pas gine, liepė nuo rytdienos gerti 10d duphastona.sakė kad turbut neovuliacinis ciklas. Siaip pas mane ciklas pakankamai reguliarus būdavo ,+- kelios dienos, tai iškart sunerimau nesulaukus mm . Pirma karta man cia tokia situacija gyvenime.... NT neigiami , nėštumo pries 5 d nematė echoskopu..
Mes po 3 vaiko saugomes nutrauktų budu , bet.... Sausio 26d , manydama kad tuoj tuoj sulauksiu mmm , nesisaugojom doh.gif
Einu ieskot info , kodel šis mano ciklas toks unsure.gif ar tai labai blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 10 balandžio 2011 - 20:43
QUOTE(edicike @ 2011 04 10, 20:27)
Sveikutes

Man ciklas uzsitese 44d blink.gif( paskutines mėnesinės buvo vasario 26d)buvau pas gine, liepė nuo rytdienos gerti 10d duphastona.sakė kad turbut neovuliacinis ciklas. Siaip pas mane ciklas pakankamai reguliarus būdavo ,+- kelios dienos, tai iškart sunerimau nesulaukus mm  .  Pirma karta man cia tokia situacija gyvenime.... NT neigiami , nėštumo pries 5 d nematė echoskopu..
Mes po 3 vaiko saugomes nutrauktų budu , bet.... Sausio 26d , manydama kad tuoj tuoj sulauksiu mmm , nesisaugojom doh.gif
Einu ieskot info , kodel šis mano ciklas toks unsure.gif ar tai labai blogai?

Sakoma, kad ir pas sveika moteri gali buti keli anovuliaciniai ciklai per metus. O duphaston skiriamas tiek mm isaukti, tiek nestumui palaikyti (jei prg truksta). Tad jei nesilauki, pades mm ateiti. O jei laukies, manau, irgi neturetu pakenkti.
Atsakyti