Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 01, 08:37)
SPJAUK į vyro tyrimą  mirksiukas.gif Tyrimą galit atlikti ir po O  mirksiukas.gif Tavo O juk TIK vieną dieną per ciklą, o jo tyrimą galima atlikti VISĄ CIKLĄ  thumbup.gif
Taigi stverk TB DABAR ir nepaleisk kokias 4-5 dienas  thumbup.gif  thumbup.gif

na brangiausio savo nuo ryt nepaleisiu blush2.gif , nes gydytojo dar perklausiau, pasake, susilaikymas i pliusa, nes spremai subresti reikia triju dienu (kaip ir tyrimui), na rytojus bus pats blush2.gif na tikiuosi nepramesiu savo sanso, kaip tik bus 14 CD ax.gif ir spermiukai bus subrende rimtam darbui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 06 01, 09:53)
Sveikos merginos 4u.gif turiu toki klausimuka. Duphastona geriu nuo 14 CD 10 d. Kas taip pat gere ar jums vienodu laiku mmm prasidedavo? g.gif  man pirma cikla geriant D, O tvarkingai vyko ir mmm prasidejo 15 DPO, t.y. ciklas truko 31 CD. O antra cikla O nebuvo ir mmm prasidejo vos baigus D gerti, t.y. ciklas buvo tik 23 CD. IR mmm atkeliavo tooookios skausmingos, kokios dar niekad gyvenime nebuvo unsure.gif kazkaip nelabai panasu kad taip ciklas susireguliuos unsure.gif

labuskas,

man visaip su tuo duphastonu buvo ir nezinau kaip dar bus g.gif geriau 16 diena, turejau isgerti 10 tableciu po viena kas dien ir sulaukti mmm, bet sulaukiau jau trecia diena... anksciau kai geriau budavau visaip tai po 10 dienu, tai po 7 dar geriant duphastona, o tai ar gerai net nzn, svarbu mmm yra, o kai jos yra galima kazka organizuoti drinks_cheers.gif pasikonsultuok su gine ir nepergyvenk viskas bus oki doki thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos prašau pagalbos, gydytoja paskyrė tyrimus, nes nesusilaukiame gandriuko, 21 ciklo diena dariausi progesterono tyrima, bet nelabai išskaitau aš tu rezultatu, o pas gine eisiu tik po poros savaičiu, kai jau turėsiu kitus hormoninius tyrimukus, labai jaudinuosi, gal galit kas paaiškinti:
progesteronas 3,70
Normos:
Folikulinė fazė:0,8-1,5
Ovuliacinė: 0,8-3
liuteininė: 1,7-27,0
postmenopauzė: 0,1-0,8
Mano ciklas 28-29 d.
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2010 06 02, 21:43)
Sveikutes, merginos prašau pagalbos, gydytoja paskyrė tyrimus, nes nesusilaukiame gandriuko, 21 ciklo diena dariausi progesterono tyrima, bet nelabai išskaitau aš tu rezultatu, o pas gine eisiu tik po poros savaičiu, kai jau turėsiu kitus hormoninius tyrimukus, labai jaudinuosi, gal galit kas paaiškinti:
progesteronas 3,70
Normos:
Folikulinė fazė:0,8-1,5
Ovuliacinė: 0,8-3
liuteininė: 1,7-27,0
postmenopauzė: 0,1-0,8
Mano ciklas 28-29 d.

Telpi į normas mirksiukas.gif Žiūrėk liuteininę fazę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidariau progesterono tyrima: 25 c.d. tik 3, 58. kaip suprantu nieko gero?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ykute: 09 liepos 2010 - 10:15
QUOTE(ykute @ 2010 07 09, 11:14)
Sveikos, pasidariau progesterono tyrima: 25 c.d. tik 3, 58. kaip suprantu nieko gero?

Ir cia man taip geriant duphaston'a
Atsakyti
QUOTE(ykute @ 2010 07 09, 11:29)
Ir cia man taip geriant duphaston'a

verysad.gif 4u.gif 4u.gif Nors į normas telpi rolleyes.gif
O ką ginė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 liepos 2010 - 10:38
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 09, 11:37)
verysad.gif  4u.gif  4u.gif Nors į normas telpi  rolleyes.gif
O ką ginė  g.gif

Seip man nustate Policistines kiausides ir pasiule arba laporoskopija arba megint stimuliuotis. As pasirinkau 2 varianta. Butinai reikejo pasidaryt progesterona pries stimuliacija ir rytoj eisiu atgal pas gine - ziuresiu ka sakys.
Atsakyti
QUOTE(ykute @ 2010 07 09, 15:38)
Seip man nustate Policistines kiausides ir pasiule arba laporoskopija arba megint stimuliuotis. As pasirinkau 2 varianta. Butinai reikejo pasidaryt progesterona pries stimuliacija ir rytoj eisiu atgal pas gine - ziuresiu ka sakys.

geriau laparaskopija ax.gif
Atsakyti
o vat dar reikia pasvarstyt ar geriau laporoskopija.. visgi cia yra intervencija. gali buti ir saaugu veliau ir t.t. bet is kitos puses yra labai gerai 'subadyti' kiausides ir gal is karto galetum pastoti naturaliai, plisu zinosi kaip dirba visas mechanizmas.. tai gal vis gi is tikruju reiketu apie lapar. pagalvoti.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif atleiskit, kad braunuosi ax.gif
Po sėkmingo bandymo susilaukti vaikelio liko 5 vnt Clostilbegyt tablečių. Dovanoju, Vilniuje. mirksiukas.gif Jei kam reikia, rašykite į až <dovanų pridėsiu virusiuką> wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eagle78: 08 rugsėjo 2010 - 15:58
norejau paklausti, man dufastona israse issuakti menesines kuo greiciau. Israse 5 dienas po 2 tabletes. Si menesi ovuliacijos nebuvo ar butu buve lb velai ir nekokybiska, folikulas augo letai ir neverta buvo laukti kol jis ovuliuos ir israse 5 dienu krusa dufastonu. Kas nors gere dufastona ne 10 d. o 5d.?
Atsakyti
Sveikos,
man irgi reikia jusu patarimo...

Gine po O israse gert 10 dienu Duphastona. Siandien jau gersiu 9 tablete, ryt paskutine. Bet va...sugalvojau pasimatuot BT vakar ir snd ryte..ir deja ji tik 36,4 ( Duphastona tikrai pradejau gert po O 17 CD (sekem ovuliacija si menesi echoskopu, buvo vaisingos gleives, jutau pacia O).
Nieko nesuprantu.. anksciau matuodavau BT ir ji tikrai antra ciklo dali visad budavo apie 37..Duphastono geriu pirma karta..

Kazi kodel taip yra?

Aciu is anksto!
Atsakyti