linksma kompanija.. jus tap nepykit, kad as nemoku pasiskaiciuot. ne visi juk gime su kalkuliatoriais rankose, ir ne visi gime statybininkais.
pasiskaiciuoti as moku, gal manau:
Sakykim 80 kvadratu minimam nameliui pamatui pagal mano skaiciavimus reikses 17, 28 kubu betono. MAnau. Kubas sakykim kiek kainuoja?300 litu??
Sienu plotas neatmetus langu duru apie 144 kvadratus. imant arkos 18 gauciau apie 2116 blokeliu, 25 kuibai, 35 padeklaiai. sumokeciau apie 6795 litus....
arkos24 8857litus.
Sumurinimas apie 3000? ir kiti panasus dalykai.
Pasikartosiu del samatu. neprasau as samatu!!!!!
TARKIM ZMOGUS STATESI NAMA 160 KVADRATU. dAUG NESIGILINANT I SMUKLMENAS TURIME MANAJI 80 KVADRATU.
ZMOGUS PASSIMA SAVO SAMATA, MATO DARBUS, MEDZIAGAS.. PAIMA IR PADALINA VISKA PUSIAU... PAPARASTAS, ELEMENTARU.
NEPRASAU NIEKO SKAICIUOTI, AS TURIU DVI FIRMU PASKAICIUOTAS SAMATAS, KURIU VIENA URA 78 TKST. IKI DAZYMO PASATO VIDUJ.
kITA 58 TKST SU MANO PAMATU...
MAN ATRODO NEREALU, KAD IR TOKIAM INKILUI PASTATYTI UZTENKA 78 TUKSTANCIU.... TODEL KREIPIAUSI PATARIMU.
BET KOKIU ATVEJU NORIU PASAKYTI TIEMS, KURIE DEL KAZKOKIU PRIEZASCIU NORI MANE SIUSTI MOKINTIS MATEMATIKOS VISU KITU NEGALINCIU PRAREITI PRO SI POSTA NEPARASE TINGINIUI, nezinanciam kas yra kubas ar kvadaratas -
negaiskit savo brangaus laiko. jei nesiruosiate nieko i tema atsakyti - nerasykite nieko, nesivarginkit. neesame pazystami, todel jusu nuomone apie mane kaip asmeni nera butina ir netgi nereikalinga!!
Aciu