Įkraunama...
Įkraunama...

Rimas 80

QUOTE(visaizalias @ 2010 11 17, 14:38)
dziugu, kad diskutuojama, narpliojama, sprendziama...

NT agenturoje netycia radau toki pasiulyma

http://www.miroda.lt...ils.php?id=2203

primenu kad kalba eina apie statyba, ne apie vieta ir kt niuansus.

TAigi gauname elektra 22 aru sklypa ir dezute su stogu uz 74 tukstancius.. Rimas 80 kvadratura dvigubai mazesne. manau dezute rimui 80 galima suresti uz 40 tkst jau su stogu. 10 tkst sildymas, 10 tkst langai, 10 tkst isore tinkas 10 tkst vidus su dazymu....

visa kita manau su laiku. Biesas rask DARIO . tegu atsiuncia man preliminaria samata ir sutarties pavyzdi..

Tau paciam dario teks susirasti. Praversk tema apie pasyvius namus ir rasi.Skaiciavaus savo namo kainas kiek galetu kainuoti. Pamatai apie 20 t,pulistiroliniai blokeliai 27000+43 m3 neoporo (C.a 9000) Sienos gautus R=10) betonas ir visa kita kas reikia i blokelius 9000,perdanga tikiuosi 15000,langai apie 30000,stogas g.gif Tiksliai nezinau. Manau kokie 25t. plius kaminai trys,garazo vartai ir dar sues pinigu fasado apdaila. Vat kiek gaunasi. (namas bendrai 230 m2) Tai cia neskaiciuojant kas viduje. Santechnika,rekupas,elektra ir visa apdaila.
Atsakyti
Na kadangi ir as gyvenu kalkuliatoriumi, tai pakomentuosiu samata.
Is principo yra 2 budai mazinti samata: sumazinti kiekius arba kainas.
Del kiekiu negaliu komentuot bet kainos kai kur uzsrigo.

Visko neziurejau, tik tai kas dabar ir man aktualu. Fasadus. Putplastis - 110Lt kubas. Nerealu, min 130Lt, jei pasiseks.
Armavimo medziagos: tinklelis, armavimo misinys, kamplai, langu apvadai, smeiges. Netikiu kad į 8LT visa tai tilps. Min 20LT/m skaičiuočiau

Prie tinko nereikia pamirsti gruntu ir dazu, bet jei pasirinksi ekonomini variantą, gal ir tilpsi.
Pavyzdžiui man imant kreisel misinius ir tinka, EJOT smeiges ir tinklus + dažai ir gruntai kvadratas gavosi 50LT.

Darbas, 25 !? Bijočiau tokius samdyti, bet čia realiatyvu. PVZ aš moku 35

Tiesa, cia ne tam, kad atkalbeti nuo projekto, mintis tikrai įdomi. Seku sia tema jau kuris laikas.
Manau turesi apie ką su samatos darytojais pasisneketi. Prie progos kitka paziuresiu.
Jei klystu - irgi parasyk, gal mano vadovas man prieskrizines kainas susake g.gif

Atsakyti