QUOTE(misis.zd @ 2010 11 24, 10:19)
Jauciuosi bloga mama, nezinau, as taip myliu savo vaika, bet tikriausiai esu per silpna priimti si issuki, nes nervai matau tikrai pakrike labai. sprendiu is to, kaip jus ismokot visos gyventi, prisiderinot, o kaip as kaip kokia asile uzsisspyrus to engaliu.
O gal as pati autiste, kad nesugebejau be gyd suprasti kas mano vaikui?
Papildyta:
duokit paskaityt bloga? atrodo mano mintys (tik ne tos jau pozityvios, o iki ju nepriejau), tik parasytos labai graziai.
Galetum knyga parasyti, labai graziai moki mintys deliot ant lapo., kaip knyga teko girdeti apie mergaite dauniuka, parase jos mama lyg tai.
Prašau, niekad nesakyk taip. TU ESI PATI GERIAUSIA MAMA SAVO VAIKUI

.
Suimk save į rankas. Mes visos tą patį esame išgyvenę. Mūsų nuotaikos irgi banguoja, patikėk. Stengiesi prisiderinti, bet...kartais toks guzas ateina į gerklę, kad galima paspringti nuo ašarų. Išmoksi ir tu, priimti savo vaiką tokį, koks jis yra. Žinoma, negalima nuleisti rankų ir plaukti pasroviui. Reikia priešintis tai srovei. Nieko nedarant nebus ir rezultatų. Tik štai vienus vaikus auginant lyg viskas gaunasi "savaime", o štai mūsų tuo ir ypatingi, kad jiems reikia daugiau dėmesio ir kantrybės. Dažnai tenka prikąsti liežuvį ir valdyti savo emocijas, nes pvz. jei aš ant vaiko pradedu šaukti ar pliaukštelėti per subinukę - tai jam dar didesnis malonumas

nes jis juokiasi ir vis tiek daro savo
Mes grįžom iš gyd. homeopatės. Nu gerai, kad gydytoja visko mačiusi

Mano J pastoviai lipo visu ūgiu ant kampinės sofos atlošo viršaus ( su savo žemėtais croksais

) ir šokinėjo žemyn. Ir gali ardytis, gali prašyti, maldauti jo ar dar kitaip...bet jis vis tiek darė savo
Tiesa, tyliai pasigirsim, kad jam jau išnyko traukuliukai, apie kuriuos kažkada buvau rašiuis, jei pamenate, dėl to ir EEG važiavom daryti. Gavom vėl naujus žirniukų receptus. Bandysim. Blogiau gal nebus