Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(kristinelis @ 2010 11 25, 19:25)

kitoms mamytems gimsta vaikuciai su visiska negalia, ir va ten tai jau visiskai blogai. bet teveliai neturi teises visiskai paluzti.. aisku reikia laiko susitaikymui. mes aplamai su vyru manom kad nors ir musu vienas berniukas AS o kitas autistukas, bet dar mums nera taip blogai kad zliumbtume ir gailetumemes saves i visa gyvenima. aisku, ir po susitaikymo buna liudnu dienu bet cia normalu. aplamai MB labai stipri asmenybe ir jis visada mane pastato i vieta kai man uzeina blogos dienos.

o kiek tu mamyciu kur negyvi gimsta, ar mirsta neuzauge - kai jau mane savigrauza pradeda imt - ieinu i rugutes puslapi, ar sm angeliuku temoje - paskaitau - nubliaunu gera posma ir suprantu kokia laiminga esu - nes turiu dukra, kad ir kitokia - bet TURIU
Atsakyti
ir dar as suprantu kad pas mane kazkas nera gerai kad abu vaikuciai nera kaip turi buti. nes mano vaikuciu teveliai skirtingi bet daugiau ar maziau abu autistai. kaip bijau kad viena diena MB PASAKYS kad cia tavo kalte, bet tikiuosi kad taip nebus verysad.gif
Atsakyti
euforija,
suprantu ka tu jauti. taciau gi nieks niekam nesuteikia garantiju, kad vaikelis gims sveikas, juolab augs sveikas ir protingas, galiausiai baigs puikius mokslus...ir mus nukarsins. tai tik siekiamybe. idealus variantas.
Nepyk, nenoriu pamokslauti. pati gyvenu lyg ant amerikonisku kalniuku. tiesiog noriu patart- apsidairyk aplinkui, pazvelg i tuos, kuriems dar sunkiau. o kuo gi jie kalti, kad juos pasirinko? gal jie blogesni uz mus?
drauge su maza dukryte jau n savaiciu hematologiniam... aciu dievui - laikosi, bet kiek ji ten pamate verysad.gif motinos viska iskencia kartu su savo vaikais. iesko prasmes savo kancioje, tiki, kad tai ne siaip sau. tiki stebuklu.
rasau tai tik del to, kad gal tai pades siek tiek susitaikyt ir nesijaust Dievo uzmirstai ir nuskriaustai. sunelis turi jus. kad jus jo didziausia laime jis tikrai supras, pamatysit! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 11 25, 19:27)
norejau paklausti.uzrasiau vaika i eile istyrimui i neurologini skyriu KLP,sakau kad as irgi gulsiu kartu su vaiku,sako uz lovadienius jums reiks susimoketi  g.gif  nuo kada ligoninej vaikai guldomi vieni  g.gif  vaikui tik 4metai.ir dar idomu,per kiek dienu ten tuos tyrimus padaro.gal kur gulejo,zino...

cia matyt nuo savivaldybes priklauso - Panevezy iki 5 metu guldo su mama ir net mamai valgyt duoda, o nuo 5-7 tik guldo su mama, mama valgyt nebegauna, o va nuo 7 - jei labai reikia - galima nakvot ant kedes, zemes, o jei yra vietu - susimoket ir gaut lova g.gif g.gif
Atsakyti
KRIISTE, as ir pas Angelelius vakar nuejau pasiskaityt tai nusizliumbiau..
Atsakyti
QUOTE(kristinelis @ 2010 11 25, 19:33)
KRIISTE, as ir pas Angelelius vakar nuejau pasiskaityt tai nusizliumbiau..

jo - va ten tai nelaime - aisku - kuriu autistukai labai sunkus - joms sunkiau, bet ten paskaicius - taip geda palieka, kai gailiu saves del tokiu mazmoziu unsure.gif galvoju bet kuriai is tu mamyciu duotu vaikiuka su negalia - anos apsidziaugtu, bent dauguma tikrai taip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 25 lapkričio 2010 - 19:38
Krissite ir kitos..visos jus teisios ir vienodai ir savaip....

...Taip,paluzau visiskai..Paluzau...Niekada nebebusiu tokia,kokia buvau anksciau-linksma sviesiaplauke su tukstanciais svajoniu..

Prisipazistu---nerandu niekaip atspirties tasko,kazko,kas butu varomoji jega..Niekaip nesuprantu,kodel mano mazasis man kolkas nera tas taskas..Gal reikia laiko,kad bent kiek susitaikyciau pirmiausia su savim, savyje...

kosemalose-labai teisingi tavo zodziai..
kristinelis-is viso lenki galva..O juk svajojau apie natra maziuka, bet, nepyk, tavo atvejis is viso isskirtinis, o tu sperine, nes sugebi laikytis ir gyvent toliau.
Atsakyti

euphoria_mi, tai va tikrai mano atvejis nera daznas tad tikrai nebijok pasvajoti apie antra vaikuti smile.gif ir tikiuosi kas su tavo mazyliumi nera labai blogai juk dar mazytis. negalvok per daug i ateiti man tai padeda. aisku kazkiek turi zvelgti i ateiti- juk reikia ir mokykla parinkti ir tt, bet jau tikrai geriau negalvoti kas bus po 10metu mirksiukas.gif
Papildyta:
ir butinai nereikia pamirsti saves. megstu nors kartais savaitgaliais su taure vyno atsipalaiduoti ar su draugemis iseiti pasisokti. tiek mano vyras turi savo laiko tiek as. mes tiesiog pakeiciam vienas kita smile.gif juk pastoviai negali buti kazkoks didvyris ir vien viska vaikuciams ir vaikuciams. o kai tetis leidzia mamytei pailseti, ji vel gali visa demesi skirti savo banditukamsm tikrai tenka daug mums paukoti kai turi neigaliukus bet tikrai neviska smile.gif
Atsakyti
euphoria_mi, kai nustosi šitaip perdėtai savęs gailėtis, gyvenimas įgaus kitas spalvas. o kol galvosi tik apie save nieko nebus.

o antro vaikelio ir aš neplanuoju. tikiuosi D. nepasijuoks išmano planų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 25, 20:11)
euphoria_mi, kai nustosi šitaip perdėtai savęs gailėtis, gyvenimas įgaus kitas spalvas. o kol galvosi tik apie save nieko nebus.

o antro vaikelio ir aš neplanuoju. tikiuosi D. nepasijuoks išmano planų  doh.gif

..zinok idomiausia gailiuosi gal ne tiek saves, klausiu ne KODEL MAN,bet KODEL JAM, mano vakuciui???

atleskit,kad atrodau tokia-savanaudiskai paluzusi..bet taip yra.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 11 25, 20:47)

...Taip,paluzau visiskai..Paluzau...Niekada nebebusiu tokia,kokia buvau anksciau-linksma sviesiaplauke su tukstanciais svajoniu.. 

Prisipazistu---nerandu niekaip atspirties tasko,kazko,kas butu varomoji jega..Niekaip nesuprantu,kodel mano mazasis man kolkas nera tas taskas..Gal reikia laiko,kad bent kiek susitaikyciau pirmiausia su savim, savyje...

verysad.gif verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2010 11 25, 20:24)

wub.gif
Atsakyti