Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

QUOTE(darvina @ 2011 02 01, 11:56)
Norejau nusipirkti Marselio alyvuogiu muila . Ant pakuotes sudetis  pasirode nebloga, bet uzkliuvo komponentas "sodium chloride' . Pardaveja paaiskino, kad cia dezinfekcinis priedas, jis nera blogiukas. Parduotuve ekologisku produktu. Ka mastot ? g.gif Aciu.

esu kazkur skaicius,kad sodium chloride kemsa poras, kaip is tikruju nezinau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu tokį klausimą. Gal kuri išmąstėte ką galima mielo ir malonaus naudoti vonios kambaryje, kuriame kartu yra WC. Labai nemalonu, kai laikosi toks kažkiek šlapimo kvapas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(indust @ 2011 01 26, 17:10)
Siandien uzsisakiau ringuvos purskiama ukiska muila, gal kuri bandet? Manau, kad labai bus neblogai ant sauskelniu uzpurkst reikalui esant;)

Sunaudojau,bet antrakart nepirksiu,man gabalinis ringuvos daug labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 01, 17:21)
Sveikos,
turiu tokį klausimą. Gal kuri išmąstėte ką galima mielo ir malonaus naudoti vonios kambaryje, kuriame kartu yra WC. Labai nemalonu, kai laikosi toks kažkiek šlapimo kvapas sad.gif

aš naudoju Ecover WC valiklį, jūros kvapo, jis man puikiai visus kvapus neutralizuoja ir pats maloniai kvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 02 01, 23:18)
Sunaudojau,bet antrakart nepirksiu,man gabalinis ringuvos daug labiau patinka.

O kas cia per dalykas, tas skystas ukiskas muilas? Kur toki pirkote? Noreciau ir as pabandyti smile.gif Cia gal tas Ringuva X?
Atsakyti
atėjau reabilituoti pačios išpeiktus muilo riešutus blush2.gif pabandžiau, nusivylaiu, išpeikiau, paskaičiau daaaaug geų atsiliepimų ir vėl bandžiau... Visgi turbūt kaltas mūsų kietas vanduo, nes dėjau daugiau riešutukų, juos paskaldžiau niu ir stebuklas - rūbus plauna, jie minkšti kaip kad ir rašėt dauguma.... Aišku ne viską išplauna, bet skirtumas akivaizdus tarp pirmo karto kai ploviau ir dabar. beje net daugkartinių vystyklų kvapo neliko...
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 02 02, 08:47)
aš naudoju Ecover WC valiklį, jūros kvapo, jis man puikiai visus kvapus neutralizuoja ir pats maloniai kvepia 4u.gif

O jis geliuko pavidalo, panašiai kaip tie sintetiniai valikliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 11:48)
O jis geliuko pavidalo, panašiai kaip tie sintetiniai valikliai? ax.gif

na skystokas jis toks, toks tarpinis tarp gelio ir vandens 4u.gif dėl valymo efektyvumo negaliu nieko pasakyti, nes mano klozetas ne baltas, bet įtariu, kad didelės valymo jėgos tikėtis naivu iš tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 02, 11:34)
atėjau reabilituoti pačios išpeiktus muilo riešutus  blush2.gif  pabandžiau, nusivylaiu, išpeikiau, paskaičiau daaaaug geų atsiliepimų ir vėl bandžiau... Visgi turbūt kaltas mūsų kietas vanduo, nes dėjau daugiau riešutukų, juos paskaldžiau niu ir stebuklas - rūbus plauna, jie minkšti kaip kad ir rašėt dauguma.... Aišku ne viską išplauna, bet skirtumas akivaizdus tarp pirmo karto kai ploviau ir dabar. beje net daugkartinių vystyklų kvapo neliko...

Smagu girdet. thumbup.gif Reikes isbandyti. O deti reikia pilna riesuta ar jie lupasi ir deti gabaliuku? g.gif Parduotuveje maciau nelabai juos grazius-sutrupeje. O gal taip ir turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 02, 10:34)
atėjau reabilituoti pačios išpeiktus muilo riešutus  blush2.gif

na va, puiku, kad patiko thumbup.gif As taip pat dedu daugiau, tada zinau, kad tikrai skalbs. Pas mumis taip pat labai kietas vanduo, tik isskalbk kokiais milteliais be minkstiklio - rubai bus kaip dratas doh.gif Gerai, kad nuo riesutuku rubai minksti,nereikia minkstikliu thumbup.gif

Gtn, keliskart riesutus susmulkinau - koja treptelejau, kad kocelo nereiktu lotuliukas.gif O siaip ju nesmulkinu, dezutej jie ir taip pakankamai suluzineje, retas kuris buna cielas.

Vilnonius rubus taip pat riesutais skalbiu, bet tam reikalui turiu issivirusi skyscio rolleyes.gif
Indu plovikli riesutu skysciu praskiedziu - ilgiau tarnauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 02 03, 01:17)
na va, puiku, kad patiko thumbup.gif As taip pat dedu daugiau, tada zinau, kad tikrai skalbs. Pas mumis taip pat labai kietas vanduo, tik isskalbk kokiais milteliais be minkstiklio - rubai bus kaip dratas doh.gif Gerai, kad nuo riesutuku rubai minksti,nereikia minkstikliu thumbup.gif

Gtn, keliskart riesutus susmulkinau - koja treptelejau, kad kocelo nereiktu lotuliukas.gif O siaip ju nesmulkinu, dezutej jie ir taip pakankamai suluzineje, retas kuris buna cielas.

Vilnonius rubus taip pat riesutais skalbiu, bet tam reikalui turiu issivirusi skyscio rolleyes.gif
Indu plovikli riesutu skysciu praskiedziu - ilgiau tarnauja biggrin.gif

Aš tai smulkinu riešutus, pas mane beveik visi cieli, pardavėja sakė, kad reik suskaldyt, tai aš su tuo plaktuku,kur mėsą mušti reikia, pasidarbuoju.

O to išvirto skysčio pilu, kai grindis plaunu thumbup.gif , į indų ploviklį, net į savo šampūną, kuris labai sausino ir vėlė plaukus, pripyliau, rezultatu labai patenkinta. thumbup.gif

Nusipirkau tuos riešutus mergyčių apatiniam drabužiam skalbti, bet žiūriu, kad su jais skalbiu absoliučiai viską, tiesa, kai skalbiu MB kojines ir maikes, pilu truputį paprastų miltelių, kad kvapas išsiskalbtų.
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 01 31, 12:04)
o kas cia per druska? blush2.gif

Turbut tureta galvoj kalcinuota soda - technine soda, ne valgomoji.

QUOTE(darvina @ 2011 02 01, 11:56)
Norejau nusipirkti Marselio alyvuogiu muila . Ant pakuotes sudetis  pasirode nebloga, bet uzkliuvo komponentas "sodium chloride' . Pardaveja paaiskino, kad cia dezinfekcinis priedas, jis nera blogiukas. Parduotuve ekologisku produktu. Ka mastot ? g.gif Aciu.

Natrio chloridas naudojamas muilo gamyboje, tad jo likuciai yra naturalu muile. Neradau info kad butu identifikuojamas kaip toksiskas ar blogas.
Atsakyti