Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

as klozeta plaunu actas+soda. Man tai super valo ir nekeisciau i joki kita valikli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2011 02 04, 13:36)
as klozeta plaunu actas+soda. Man tai super valo ir nekeisciau i joki kita valikli smile.gif

Reikės išbandyti... smile.gif
O kaip darote - sumaišote sodą su actu ar tiesiog pabarstote sodą ir acto užpilate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 04, 13:45)
Reikės išbandyti... smile.gif
O kaip darote - sumaišote sodą su actu ar tiesiog pabarstote sodą ir acto užpilate? rolleyes.gif

nea, pirma taip gerai visur ipulu-apipilu actu, nuo pat virsaus, tada ipilu sodos, tada putos sukyla iki pat virsaus, kai nueina, visus pakrascius dar apiberiu siektiek soda, palieku siektiek laiko, o poto su sepeciuku viska istrinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2011 02 04, 13:12)
nea, pirma taip gerai visur ipulu-apipilu actu, nuo pat virsaus, tada ipilu sodos, tada putos sukyla iki pat virsaus, kai nueina, visus pakrascius dar apiberiu siektiek soda, palieku siektiek laiko, o poto su sepeciuku viska istrinu  ax.gif

o kaip acto kvapas? ar greitai išsigaruoja?
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2011 02 04, 14:12)
nea, pirma taip gerai visur ipulu-apipilu actu, nuo pat virsaus, tada ipilu sodos, tada putos sukyla iki pat virsaus, kai nueina, visus pakrascius dar apiberiu siektiek soda, palieku siektiek laiko, o poto su sepeciuku viska istrinu  ax.gif

Einu bandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 02 04, 15:53)
o kaip acto kvapas? ar greitai išsigaruoja?

nu yra ura tas kvapas acto, bet po plovimo juo neblieka. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 04, 16:00)
Einu bandyt  biggrin.gif

na ir kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2011 02 04, 12:36)

Actas yra jėga biggrin.gif . Juo aš savo žiauriai užleistą klozetą išvaliau. Išsėmiau vandenį, pripyliau acto ir palaukiau porą val, paskui šepečiu pamakalavau ir vos nenugriuvau pamačius rezultatą thumbup.gif . Dar su actu valau mikrobangę- pripilu pusę stiklinės acto ir įjungiu kokiom 5 min, paskui tik šluoste pavalyt reik ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2011 02 04, 16:13)
Actas yra jėga biggrin.gif . Juo aš savo žiauriai užleistą klozetą išvaliau. Išsėmiau vandenį, pripyliau acto ir palaukiau porą val, paskui šepečiu pamakalavau ir vos nenugriuvau pamačius rezultatą thumbup.gif . Dar su actu valau mikrobangę- pripilu pusę stiklinės acto ir įjungiu kokiom 5 min, paskui tik šluoste pavalyt reik ir viskas.

Na čia tai tikrai nustebino bigsmile.gif Reikės pabandyti ir man biggrin.gif
Atsakyti
Deissy, na super, tikrai nesitikėjau tokio efekto, dėkui, kad pasidalinote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2011 02 04, 16:13)

Aš darau panašiai su citrina: supjaustau pusę citrinos į dubenėlį su vandeniu ir irgi užstatau porai minučių, po to pervalau šluoste drinks_cheers.gif
Atsakyti
o ar kuri meginot su probiotikais valiklius? g.gif kazkokia mistika.
cia tokie yra http://www.intero.lt...-produktai.html
kai paskaiciau kad sudetyje bakteriju kolonijos, tai plaukai pagaugais nuejo lotuliukas.gif

ismeginsiu ir as acta, jau senai esu girdejus, kad super nuima, bet vis nesiryztu, del astraus kvapo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 04 vasario 2011 - 19:52
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 04, 19:28)
Deissy, na super, tikrai nesitikėjau tokio efekto, dėkui, kad pasidalinote  smile.gif

o tai thumbup.gif
man sis budas irgi lb pattinka, paprastas, neprangus ir pakankamai kokybiskas ax.gif
Atsakyti