Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

QUOTE(Miledi @ 2011 02 22, 16:16)
dar ir cia pasigirsiu, jog buvau latviu eko prekiu pristatyme, kurios skirtos buiciai priziureti, man labai patiko 4u.gif
kai kurias prekes ir pati isbandziau, likau patenkinta

Jei ka domina platesne informacija rasykit man i AZ (ne visada cia uzsuku), bet gal dabar ir dazniau apsilankysiu ax.gif

Per visas temas nevaikščiokit ir nereklamuokit. Jeigu turite ką pasakyti, tai pasakykite visiems, o jei manote, kad per AŽ galėsite platinti produktus - klystate.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 02 22, 13:39)
Labas, gal yra mamyciu kurios naudoja wc kvapo naikintoja, toks daukartinio naudojimo.stai toks.
http://www.sveikipro...intojas-ecozone
Kažkada(gal dar senoje temoje) buvo labai teigiamas atsiliepimas, kad naikina nemalonius kvapus 4u.gif

QUOTE(vakare.lt @ 2011 02 22, 14:50)
o DOMOL ekologiska produkcija ar tik draugiska aplinkai?  blush2.gif

Draugiška.

Viena SM kaip maloniai kvepiantį skystą skalbiklį gyrė Ecover šį
user posted image
Gal yra daugiau naudojančių? 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau citrina (cia SM raset: citrina supjaustyt gabaliukais ir pakaitint apie 5 min) mikrobangei valyt tai thumbup.gif tikrai netikejau, kad toks saunus rezultatas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o gal ka nors is paprastu priemoniu imanoma "pasigamint" orkaitei, gartraukiui nuvalyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 02 22, 13:39)
gal yra mamyciu kurios naudoja wc kvapo naikintoja, toks daukartinio naudojimo.stai toks.
http://www.sveikipro...intojas-ecozone

Nusipirkau, bet mano klozeto formai jis netiko, nepasikabino doh.gif. Tai pakabinau dar negyvenamoje namo dalyje esanciame WC, i kuri dar neuzsuku, tai ir atsiliepimu negaliu parasyt tongue.gif.
Dar isbandziau si ekologiska WC gaivikli EDL NATURE. Tai raso, kad vieno geliuko uztenka iki 7 savaiciu. Tikrai IKI - man vienas geliukas islaike kokias 3 dienas, kitas, matau, kad istemps iki kokios 1,5 savaites doh.gif .
user posted image

Atsakyti
Man EDL geliukas savaites neislaike,nepirksiu jo daugiau,nes kainuoja nemazai,o naudos jokios ir tas kvapas vos vos juntamas tik.
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 02 25, 11:01)
Man EDL geliukas savaites neislaike,nepirksiu jo daugiau,nes kainuoja nemazai,o naudos jokios ir tas kvapas vos vos juntamas tik.

drinks_cheers.gif Ir as daugiau jo niekad nepirksiu schmoll.gif .
Atsakyti
Eko WC pirkau prieš 2 metus, koncentruotas, tai taupus, kainavo apie 16lt dar turiu. EKOCHEM italų gamintojas, super. Galima būtų taupant su tarpais naudoti. Nes gal ir nebūtina dažnai, jeigu kam brangu. Balina, lenvai šalina nešvarumus. Nebereikia jokių kvapiklių.
Apskritai vietoje kvapų naikintojų - dektukų dėžutė geriausia priemonė, ekologijos mėgėjams rekomenduočiau.
Muilo riešutai nerekomenduojami baltiems skalbiniams, jau minėjau nesumaišykite su priedais, jie organiški prisigers balintojų minkštintojų sudedamų dalių ir kitame skalbime viskas tirps. Juk riešutai daukartinio naudojimo. Tuomet reikia stabdyti skalbimą, išimti riešutos ir balinti atskirai.
Balinti galima saulėje, ypač vasarą. Gamtoje, kaime, atostogaujant, nuosavame name įtrinti audinius ūkiško muilo su tulžimi pamuilėmis patiesti ant žolės ir visos dėmės išnyks. Senas receptas, iš močiučių knygų, bet labai veiksmingas. Tai toks balinimas tinka kada labai užsiteršia baltos staltiesės, balti marškiniai, kurie jums brangūs ir gaila išmesti. Praplovę parūgštintu vandeniu padėkite neišmeskite jei neišsiskalbė -palaukite saulės vasarą lengviau, bet galima ir net dabar (saulė jau aktyvi). Kabinti ant virvės dėmėmis į saulę, po to perplauti nei kvapo nei dėmių. Natūralus balinimas. Tikrai ekologiškas, bet tai ilgesnis procesas, manau kantriems.
Atsakyti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 02 26, 14:25)
Eko WC pirkau prieš 2 metus, koncentruotas, tai taupus, kainavo apie 16lt dar turiu. EKOCHEM italų gamintojas, super. Galima būtų taupant su tarpais naudoti. Nes gal ir nebūtina dažnai, jeigu kam brangu. Balina, lenvai šalina nešvarumus. Nebereikia jokių kvapiklių.
Apskritai vietoje kvapų naikintojų - dektukų dėžutė geriausia priemonė, ekologijos mėgėjams rekomenduočiau.
Muilo riešutai nerekomenduojami baltiems skalbiniams, jau minėjau nesumaišykite su priedais, jie organiški prisigers balintojų minkštintojų sudedamų dalių ir kitame skalbime viskas tirps. Juk riešutai daukartinio naudojimo. Tuomet reikia stabdyti skalbimą, išimti riešutos ir balinti atskirai.
Balinti galima saulėje, ypač vasarą. Gamtoje, kaime, atostogaujant, nuosavame name įtrinti audinius ūkiško muilo su tulžimi pamuilėmis patiesti ant žolės ir visos dėmės išnyks. Senas receptas, iš močiučių knygų, bet labai veiksmingas. Tai toks balinimas tinka kada labai užsiteršia baltos staltiesės, balti marškiniai, kurie jums brangūs ir gaila išmesti. Praplovę parūgštintu vandeniu padėkite neišmeskite jei neišsiskalbė -palaukite saulės vasarą lengviau, bet galima ir net dabar (saulė jau aktyvi). Kabinti ant virvės dėmėmis į saulę, po to perplauti nei kvapo nei dėmių. Natūralus balinimas. Tikrai ekologiškas, bet tai ilgesnis procesas, manau kantriems.

o kas čia per kvapų naikinimas su degtukų dėžute?
Atsakyti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 02 26, 14:25)

Ir man labai įdomu...Gal galima plačiau? g.gif
Atsakyti
Dektuką uždegę pabandykite.
Atsakyti
nezinau skalbiu as su muilos riesutais, pilu baliklio kaskart,bet neiskalbia man drabuziu? nesuprantu ka darau ne taip? doh.gif gal kas susiduret?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 24, 00:11)
Viena SM kaip maloniai kvepiantį skystą skalbiklį gyrė Ecover šį
user posted image
Gal yra daugiau naudojančių? 4u.gif

Šiandien išbandžiau mirksiukas.gif
Skalbiniuose kvapas liko labai minimalus. Žiūrėsiu, kai visai išdžius.
Atsakyti