Gal kas zinote kokiam tinkjlapyje ar eko parduotuveje pigiausiai galima butu isigyti skalbimo riesutu , noreciau pabandyti?

QUOTE(della3 @ 2011 03 05, 17:12)
Gal kas zinote kokiam tinkjlapyje ar eko parduotuveje pigiausiai galima butu isigyti skalbimo riesutu , noreciau pabandyti? 

nuo 8 psl. http://www.supermama...?...82471&st=84. ar galvojat, jei per dvi temas paklausit, greičiau atsakys?

QUOTE(Vitulka @ 2011 03 05, 17:29)
ar yra koks nebrangus indų ploviklis iki 10 lt? esamas jau baiginėjas, Maximoj apie 7 kainavo, dabar nebematau, o 16 lt mokėt už ploviklį nenoriu

QUOTE(liepa27 @ 2011 03 05, 21:30)

dabar turim Green Force, pirkta Maximoj, bet jau kelintą kartą einu neberandu, yra tik po 16 lt kažkoks

Sveikos 
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas
seniai vis paskaitinėju, bet parašyt neprisiruošiu
seniai jau tokią naudoju
dabar dar nusipirkau tik langam valyti, o ploviau su skalbikliu tik, nes minkštiklių jau seniai nebenaudoju, man minkštiklį džiovyklė atstoja... išskalbus viskas tvarkoj su ja, savo savybių neprarado
aš ir šiaip stengiuosi niekur nenaudoti chemijos, kur tik įmanoma, bet tenka kartais ir su ja pasidarbuoti

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas

QUOTE(aaangelika @ 2011 03 02, 13:46)
Laba,
noriu pasidalinti savo jau isbandytu pirkiniu
Parduotuvej Drogas nusipirkau langu, veidrodziu, keramikiniu plyteliu, stikliniu ir chromuotu pavirsiu valymui mikropluosto sluoste nenaudojant jokiu cheminiu valymo priemoniu.
noriu pasidalinti savo jau isbandytu pirkiniu

seniai jau tokią naudoju

aš ir šiaip stengiuosi niekur nenaudoti chemijos, kur tik įmanoma, bet tenka kartais ir su ja pasidarbuoti

QUOTE(Vitulka @ 2011 03 05, 16:29)
ar yra koks nebrangus indų ploviklis iki 10 lt? esamas jau baiginėjas, Maximoj apie 7 kainavo, dabar nebematau, o 16 lt mokėt už ploviklį nenoriu
vakar nusipirkau 1 litra Bio D indu ploviklio, 10 lt sumokejau. Visai patiko

Noriu pasiklaust gal ir kvailoko klausimo
Ar skalbdamos drabužius Sonett balinimo kopleksu pilat ir miltelius ar tik baliklį? Niekaip nesuprantu iš aprašymo

QUOTE(vilbur @ 2011 03 07, 22:16)
Noriu pasiklaust gal ir kvailoko klausimo
Ar skalbdamos drabužius Sonett balinimo kopleksu pilat ir miltelius ar tik baliklį? Niekaip nesuprantu iš aprašymo 

Mano supratimu, tai prie skalbiklio papildomai dedamas baliklis

QUOTE(ernesin @ 2011 03 07, 23:00)
Lyg taip ir turėtų būti, ačiū, padėjot apsispręst

QUOTE(vilbur @ 2011 03 07, 23:06)
Ši priemonė ne tik balinimui naudojama, bet ir dėmių išėmimui