Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių parodos X tema!

QUOTE(Toumei @ 2012 09 21, 20:07)
Pasak Bubastes valdzios, as esu ''ne ju klubo nare'' ir negaliu dirbti kaip stiuarde doh.gif lotuliukas.gif Lai dirba valdzios vaikai 4u.gif

na gal tiesiog Toma, mes turime pakankamai savo stiuardų ir ne visi klubai priima svetimus stiuardus, aš pati esu keliose parodose Lenkijoje nepriimta, dėl to kad savų turėjo pakankamai. o buvo kartų kai prašė padėti, nors aš ir nesiregistravau kaip stiuardas.

šitoje parodje ir man neleidžia stiuartauti smile.gif teks tik su katėmis dalyvauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 09 30, 20:43)
na gal tiesiog Toma, mes turime pakankamai savo stiuardų ir ne visi klubai priima svetimus stiuardus, aš pati esu keliose parodose Lenkijoje nepriimta, dėl to kad savų turėjo pakankamai. o buvo kartų kai prašė padėti, nors aš ir nesiregistravau kaip stiuardas.
šitoje parodje ir man neleidžia stiuartauti smile.gif teks tik su katėmis dalyvauti mirksiukas.gif

Manęs paprastai net prašo užsienio klubai stiuardauti, nes, matyt, gerai dirbu, Danijoje į WS kaip stiuardė jau esu pakviesta dirbti nuo 2012 m. sausio mėnesio... Tai va tas ir ''biesina'', kad užsieniečiams visada viskas tinka ir patinka, o savo gimtinės klubui esu nereikalinga, nes mat priklausau ''svetimam'' klubui. Man tai čia diskriminacija, nes Bubastės parodose kiek matau, visada dirba tie patys veidai, nenorima įsileisti kitų. Ir būna, kad pasirašote facebook'e, kad reikia stiuardų, bet kai aš siūlausi, vis tiek man sakote ''NE''. Kiek dar atsimenu, tu man Brigita sakei, kad aš ''važiuoju'' ant Bubastės, todėl ir nepriimate dirbti, o ne dėl to, kad turite per daug stiuardų... O nepagalvojote, kad jeigu suteiktumėte daugiau laisvės ''latviams'', neprikišinėtumėt jiems, kad jie pabėgo iš Bubastės, gal tada ir nereikėtų ''važiuoti'' ant jūsų???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 01 spalio 2012 - 10:20
Labai labai visus kviečiame atvykti ir maloniai praleisti laikąsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Laukiam foto ir ispudziu is kaciu parodos Siauliuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 10 14, 12:55)
Laukiam foto ir ispudziu is kaciu parodos Siauliuose  bigsmile.gif

Va, kelios tik nelabai pavykusios nuotraukos:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image

Britų veislės kačių šou:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Daugiau niekas neturi nuotraukėlių iš parodos? verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Informacija bus papyildyta, o registracija bus skelbiama artimiausiu metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 23 spalio 2012 - 12:48
Labas 4u.gif
Kviečiu į kuklų parodos albumiuką ČIA
Džiaugsiuos, jei atsiras naujų gerbėjų blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*matrioshka* @ 2012 10 29, 14:39)
Labas 4u.gif
Kviečiu į kuklų parodos albumiuką ČIA
Džiaugsiuos, jei atsiras naujų gerbėjų blush2.gif

NUOSTABUS ! Labai grazus katukas, o spalva !!! Patarkite, kur galima būtų pradėti ieškoti katinukės ? norim papildyti šeimą nauju nariu. Mačiau Vilniuje paroda ... labai simpatizuoja britukai ir škotų nulėpausiai ... šeimoje du vaikai (7m. ir 1 m.) ...10 metų laikėme katytę, niekaip negalim dabar be katinuko unsure.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2012 11 12, 14:47)
NUOSTABUS ! Labai grazus katukas, o spalva !!! Patarkite, kur galima būtų pradėti ieškoti katinukės ? norim papildyti šeimą nauju nariu. Mačiau Vilniuje paroda ... labai simpatizuoja britukai ir škotų nulėpausiai ... šeimoje du vaikai (7m. ir 1 m.) ...10 metų laikėme katytę, niekaip negalim dabar be katinuko  unsure.gif
Ačiū  4u.gif

Užsukite forume į britukų temą:

http://www.supermama...?...882771&st=0

Yra ir bendraujančių veisėjų, kurie šiuo metu kaip tik turi šios spalvos britukų smile.gif
Atsakyti