QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 09 30, 20:43)
na gal tiesiog Toma, mes turime pakankamai savo stiuardų ir ne visi klubai priima svetimus stiuardus, aš pati esu keliose parodose Lenkijoje nepriimta, dėl to kad savų turėjo pakankamai. o buvo kartų kai prašė padėti, nors aš ir nesiregistravau kaip stiuardas.
šitoje parodje ir man neleidžia stiuartauti

teks tik su katėmis dalyvauti
Manęs paprastai net prašo užsienio klubai stiuardauti, nes, matyt, gerai dirbu, Danijoje į WS kaip stiuardė jau esu pakviesta dirbti nuo 2012 m. sausio mėnesio... Tai va tas ir ''biesina'', kad užsieniečiams visada viskas tinka ir patinka, o savo gimtinės klubui esu nereikalinga, nes mat priklausau ''svetimam'' klubui. Man tai čia diskriminacija, nes Bubastės parodose kiek matau, visada dirba tie patys veidai, nenorima įsileisti kitų. Ir būna, kad pasirašote facebook'e, kad reikia stiuardų, bet kai aš siūlausi, vis tiek man sakote ''NE''. Kiek dar atsimenu, tu man Brigita sakei, kad aš ''važiuoju'' ant Bubastės, todėl ir nepriimate dirbti, o ne dėl to, kad turite per daug stiuardų... O nepagalvojote, kad jeigu suteiktumėte daugiau laisvės ''latviams'', neprikišinėtumėt jiems, kad jie pabėgo iš Bubastės, gal tada ir nereikėtų ''važiuoti'' ant jūsų???