Kažkas kalbėjo apie nagų priauginimą sergant nagų pso, tai žinokite mano atveju, šis "gydymo būdas" pasiteisino žymiai geriau, negu kokie vaistai
Tęsiame toliau
Sena tema čia
Kažkas kalbėjo apie nagų priauginimą sergant nagų pso, tai žinokite mano atveju, šis "gydymo būdas" pasiteisino žymiai geriau, negu kokie vaistai
prisiauginus nagus jau esu apie pusę metų, tai nagas kuris man nuolatos įaugdavo, gražiai išsilygino ir jau nebeįauga
o kai kurie nagučiai pasidarė gražesnės spalvos, jau pastebimai, netgi nežinau kaip paaiškinti, ta ružava nago dalis didėja, labiau tampa panašus į sveiką nagą. Kad tik neprišnekėčiau, kaip čia viskas gerai
iš savo patirties siūlau visoms, kovojančioms su nagų pso, pabandyti prisiuginimą
tik reikia rasti gerą meistrę, jeigu kam reikės moters, pas kurią tvarkausi nagus Vln, rašykite
QUOTE(*_* @ 2010 11 05, 23:22)
Jau 6 dienos kaip tepu Daivobet tepala
jauciu, dar po keliu dienu nebeliks nei zymes ant ranku, koju ir veido
labai pagrazejo oda, nesitikejau, kad taip greitai sulauksiu tokio rezultato 
Galva tepu Daivonex tirpalu
Labai atsiprasau ir tikrai nenoriu nuliudinti, bet tas pagerejimas tik tol kol tepate kiekviena diena. kap bebutu gaila.
QUOTE(*_* @ 2010 11 06, 00:22)
Jau 6 dienos kaip tepu Daivobet tepala
jauciu, dar po keliu dienu nebeliks nei zymes ant ranku, koju ir veido
labai pagrazejo oda, nesitikejau, kad taip greitai sulauksiu tokio rezultato 
Daivobet yra stiprus vaistas, todel poveikis yra greit matomas, bet nustojus ji vartoti, viska sugrizta
Man daivonex nudegino oda aplink nagus...
QUOTE(saisyda @ 2010 11 05, 23:24)
Labai atsiprasau ir tikrai nenoriu nuliudinti, bet tas pagerejimas tik tol kol tepate kiekviena diena. kap bebutu gaila.
QUOTE(*jolantab* @ 2010 11 06, 10:40)
Daivobet yra stiprus vaistas, todel poveikis yra greit matomas, bet nustojus ji vartoti, viska sugrizta
Patarciau jo nepiknaudziauti, nes oda greit prie jo pripranta ir veliau silpnesni vaistai gali nepadeti
o as taip tikejausi...
o ka naudojat turedamos nagu psioraze? man pas gydytoja tik po 2sav, o jauciu diskomforta del nagu
O as MB nupirkau sampuna ir tepaliuka is sito psl http://psoriasis.uco...sam_laikui/0-14 Thai Herbal Remedy, tai super
Pleiskanu sumazejo iki minimumo, nes galvos oda tragiska.. isgyt neisgijo bet dar neseniai ir naudojam, o dar neina priverst MB plautis galvos kas dien
O tas tepaliukas irgi padejo, tepem tik rankas iki alkuniu, jau isnyko beveik visos demes, tik va klausimas per kiek laiko atsinaujins? Kai suzinosiu parasysiu
Kadangi zvyneline ant visoo kuno tai kaina kosmine bisk gautusi tu tepaliuku, nes ten jo labai mazai
bet jei tikrai padetu tai butu super
na svarbiausia be hormonu..
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 11 08, 16:36)
O as MB nupirkau sampuna ir tepaliuka is sito psl http://psoriasis.uco...sam_laikui/0-14 Thai Herbal Remedy, tai super
Pleiskanu sumazejo iki minimumo, nes galvos oda tragiska.. isgyt neisgijo bet dar neseniai ir naudojam, o dar neina priverst MB plautis galvos kas dien
O tas tepaliukas irgi padejo, tepem tik rankas iki alkuniu, jau isnyko beveik visos demes, tik va klausimas per kiek laiko atsinaujins? Kai suzinosiu parasysiu
Kadangi zvyneline ant visoo kuno tai kaina kosmine bisk gautusi tu tepaliuku, nes ten jo labai mazai
As turiu sampuna ir taip kaip jusu vyras negaliu prisivers kasdiena plaut galva
man nuo kojyciu dingo zidinukai tai ir netepu daugiau tuo dermovate kremu
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 11 08, 13:36)
Bet ar galima 100% patikėti, kad tam Remedy nėra nė kiek hormonų
O aš gavau laišką iš savo dermatologės,kad man negalima lempų terapijos dėl kitų sveikatos problemų
,dėjau viltis į tą terapiją,nes kuo toliau,tuo baisiau atrodau
.Reumatologai suleido hormnų dozę praeitą savaitę,kažin,ar padės nors kiek?
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 11 07, 14:14)
o ka naudojat turedamos nagu psioraze? man pas gydytoja tik po 2sav, o jauciu diskomforta del nagu 
Prisiauginau, kitos priemones nepadejo.