Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Gavau Bioptron lempą neribotam laikui.Ar yra ją naudojusių?Kokie atsiliepimai?
Instrukcija nelietuviška,ir net ne angliška doh.gif ,einu,pasiknisiu po SM,gio čia visko yra.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2010 11 10, 03:36)
Gavau Bioptron lempą neribotam laikui.Ar yra ją naudojusių?Kokie atsiliepimai?
Instrukcija nelietuviška,ir net ne angliška  doh.gif ,einu,pasiknisiu po SM,gio čia visko yra.

mes irgi turim tą lempą. Na jei plotas nėra didelis, tai gal ir pastebėsit poveikį, o kai pas mus dideli plotai, tai reikėtų visa diena su ta lempa sėdėt, nebūtų kada net dirbt
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 11 10, 08:21)
mes irgi turim tą lempą. Na jei plotas nėra didelis, tai gal ir pastebėsit poveikį, o kai pas mus dideli plotai, tai reikėtų visa diena su ta lempa sėdėt, nebūtų kada net dirbt

Pradėjau vakar gydymą ta lempa,kol kas tik vieną ranką,žiūrėsiu kas bus.
Atsakyti
Laba diena. Ieškau SUPERPSORI tepalo pabandymui, gal kam atliko? Alytuje jo narandu doh.gif Kiek teko lankytis pas dermatologą, tai vis nuramina, kad nėra žvynelinės, bet ta vis atsinaujinanti ir niežtinti "dėmelė" (ties plaukų linija) mane neramina ,todėl noriu pabandyt šitą tapalą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 11 11, 12:51)
Laba diena. Ieškau SUPERPSORI tepalo pabandymui, gal kam atliko?  Alytuje jo narandu doh.gif  Kiek teko lankytis pas dermatologą, tai vis nuramina, kad nėra žvynelinės, bet ta vis atsinaujinanti ir niežtinti "dėmelė" (ties plaukų linija) mane neramina ,todėl noriu pabandyt šitą tapalą unsure.gif

As turiu, pagamintas 2009 05,galioja raso 24 menesius-tai turetu dar but geras g.gif galeciau perleisti, as nebenaudoju smile.gif Esu is VLN. 4u.gif
jeigu apie sita snekat ... ? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 lapkričio 2010 - 23:31
Aš irgi nupirkau sūnui šio kremo ir bandysime.Bet va radau ,kad jo galima nusipirkti internete ČIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilė @ 2010 11 12, 10:12)
Aš irgi nupirkau sūnui šio kremo ir bandysime.Bet va radau ,kad jo galima nusipirkti internete ČIA  smile.gif

Kaina kiek užkelta ax.gif . Jis kainuoja apie 12 litų.
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2010 11 12, 10:03)
Kaina kiek užkelta  ax.gif . Jis kainuoja apie 12 litų.

drinks_cheers.gif gerai paieskojus galima itariu i da pigiau rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2010 11 12, 10:03)
Kaina kiek užkelta  ax.gif . Jis kainuoja apie 12 litų.

Na taip užkelta,bet jeigu niekur nėra,tai iš čia galima siųstis ir dar čia pilna rusiškos kosmetikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 11 12, 12:34)
drinks_cheers.gif  gerai paieskojus galima itariu i da pigiau rast  biggrin.gif

Taip, pas mus turgaus rusiskam prekystalyje maciau lyg 10 g.gif ryt apziuresiu tiksliau smile.gif As esu pirkus ta Psorilom - tai padejo paradzioje ir paskui stop blink.gif nulinis variantas doh.gif
Atsakyti
Mamytes, papsakokite daugiau apie sia klastinga liga, koks turetu buti primas zingsnis suzinojus diagnoze, kur kreptis, galbut zinote kokiu geru ir patikimu dermatologu vilniuje, skaiciau, kad hormoninia tepaliukai veiksimingi, bet ir pavojingi, ka rinktis, kaip gydytis. Skaiciau ivairiau atsiliepimu, bet va ta pati pradzia, labai reiketu suzinoti. Aciu .
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2010 11 05, 12:13)
Tęsiame toliau  4u.gif  Sena tema čia
Kažkas kalbėjo apie nagų priauginimą sergant nagų pso, tai žinokite mano atveju, šis "gydymo būdas" pasiteisino žymiai geriau, negu kokie vaistai  thumbup.gif  prisiauginus nagus jau esu apie pusę metų, tai nagas kuris man nuolatos įaugdavo, gražiai išsilygino ir jau nebeįauga  thumbup.gif  o kai kurie nagučiai pasidarė gražesnės spalvos, jau pastebimai, netgi nežinau kaip paaiškinti, ta ružava nago dalis didėja, labiau tampa panašus į sveiką nagą. Kad tik neprišnekėčiau, kaip čia viskas gerai  tongue.gif iš savo patirties siūlau visoms, kovojančioms su nagų pso, pabandyti prisiuginimą  mirksiukas.gif tik reikia rasti gerą meistrę, jeigu kam reikės moters, pas kurią tvarkausi nagus Vln, rašykite  mirksiukas.gif

as jums parasiau i AZ, bet atsakymo negavau ax.gif
Atsakyti