Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Sveikos 4u.gif

Iskilo klausimas, kas naudojat Kartalina, ar jis labiau smirdi negu tas Psori Krem? nes pastarasis tai doh.gif galvoju gal kartalina pabandymui paimti? g.gif

ir beje kiek kartalinas kainuoja? gal kas turguje pas bobutes kur is rusijos veza pirkot?
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2012 03 26, 11:13)
Sveikos  4u.gif

Iskilo klausimas, kas naudojat Kartalina, ar jis labiau smirdi negu tas Psori Krem? nes pastarasis tai  doh.gif  galvoju gal kartalina pabandymui paimti?  g.gif 

ir beje kiek kartalinas kainuoja? gal kas turguje pas bobutes kur is rusijos veza pirkot?

Kartalino kvapas ne toks intensyvus ir stiprus kaip psori kremo. Kartalin kainuoja ~60-80 litu pas bobutes. bet kadangi brangus, tai mazai kas vezasi. Tepala
Beje, kas naudoja Elocon tepala galiu gauti gera kaina. apie 12 litu tubele. Skystis galvai apie 15 lt buteliukas
Atsakyti
Sveikos man vakar po ilgo gydymosi,nustate,kad pas mane ant koju zvynlige ir paskyre vaistus DERMOVATE,gal kas bande is jusu?koks gyjimo poveikis?as iki sios dienos netikiu,kad mane uzpuole tokia liga,man vasara sukando kojas uodai,ir dar buvau pasitepus ydegio kremu,labai nusikasiau ir liko zaizdotos blauzdos,gydziausi tepalais geriau kestin tabletes ir nieko nebuvo geriau,apsilankiau pas odos ir nustate,kad zvynlige,ar galiu pasikliauti tik viena odos daktare?dar uzsiregistravau pas kita,ziuresim ka kita nustatys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 03 27, 09:38)
Sveikos man vakar po ilgo gydymosi,nustate,kad pas mane ant koju zvynlige ir paskyre vaistus DERMOVATE,gal kas bande is jusu?koks gyjimo poveikis?as iki sios dienos netikiu,kad mane uzpuole tokia liga,man vasara sukando kojas uodai,ir dar buvau pasitepus ydegio kremu,labai nusikasiau ir liko zaizdotos blauzdos,gydziausi tepalais geriau kestin tabletes ir nieko nebuvo geriau,apsilankiau pas odos ir nustate,kad zvynlige,ar galiu pasikliauti tik viena odos daktare?dar uzsiregistravau pas kita,ziuresim ka kita nustatys verysad.gif

dermovatas stiprus hormoninis tepalas, ilgai vartojant ne tik kad sumazeja efektas bet ir gali negryztamai pakenkti enforfininei sistemai, be to plonina oda. Taip kad siulau ieskotis maziau kenksmingu alternatyvu. O del daktaru, tai jau blogiau tikrai nebus jeigu ir pas kita apsilankysit smile.gif gali buti ir ne butinai zvyneline, juk odos ligu labai daug. Lai daro tyrimus ir bus ramu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asterra: 27 kovo 2012 - 10:31
QUOTE(asterra @ 2012 03 27, 10:29)
Lai daro tyrimus ir bus ramu  smile.gif

o kokius tyrimus galima daryti nustatyt ligai? g.gif
Atsakyti
ka galit pasakyt apie elocon tepala? naudojau anksciau elosalic, bet dabar neturiu galimybes jo isigyt, galvoju pereit ant elocon, bet jis turbut zymiai stipresnis, nes elosalic maisytas su salicilu g.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2012 03 27, 22:56)
ka galit pasakyt apie elocon tepala? naudojau anksciau elosalic, bet dabar neturiu galimybes jo isigyt, galvoju pereit ant elocon, bet jis turbut zymiai stipresnis, nes elosalic maisytas su salicilu  g.gif

Elocon kremas yra silpnesnis už elocon tepalą 4u.gif o apie elosalic nieko negaliu pasakyti unsure.gif gal reiktų pažiūrėti jų sudėtį ir palygint g.gif
Atsakyti
Teik elosalic, tiek elocon pagrindine sudetine dalis mometozonas. Elosalic sudetyje yra salicilo rugsties ir tai kiek aktualiau tiems, kuriems reikia suminkstinti storus issausejusius "zvynus", nes salicilas juos suminkstina. Taciau salicilo rugstis didina mometazono pasisavinima, o kadangi mometozonas priskiriams stipriu kortikosteroidu grupei, nemanau , kad tai didelis privalumas.
Elocon tepalas savo sudetyje turi baltojo minksto parafino, ir baltojo vasko, kas minkstina tirkai ne blogiau.
Naudojau visokius tepalus per 15 metu ir Elocon pasiteisno labiausiai. (Kalbant apie hormoninius) Taciau kaip ir visi hormonai nepatartina naudoti ilga laika.
Is nehormoniniu geriausa kremas Kartalin. O viu geriausia pakeisti gyvenimo buda, sureguliuoti mityba ir taip atsikratyti tos ligos visam laikui be jokiu tepalu. Aisku reikia daug valios ir kantrybes, bet rezultatas stulbinantis.
Del Elocon tepalo, kas vis dar ji naudoja, jau minejau, kad turiu galimybe gauti jo beveik per pus pigiau nei vaistinese. Kam reikes , rasykit, padesiu sutaupyti keleta litu.
Atsakyti
dekui uz atsakymus
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
noriu ir aš patarimo. O tas Karatalina tepalas tinka galvai? Pas MB žvynelinė galvoje. Galva kaip žaizda! Jis vis naudodavo tuos DERMOVATE gydytojų išrašytus, bet čia pasiskaičiau, kad jie hormoniniai...

Gal ir kokių šampūnų patartumėt? Ir kur įsigyt, nes vaistinėj nieko nepasiūlė...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti