Žuvelių nebandė, bet jų reklama mano nuomone taip pat nevisai atitinka realybę. O kiek teko per eilę metų skaityt medikų nuomonių, tai radau labai kritiškai nusiteikusių. Bet jums spręsti, nebandėm, nepatikrinom.

Deimutyyy, o nuo ko tau pablogėjo? Gal maudeisi, galėjo dar išlyst alergija vandeniui ar šalčiui. Ir nuo tos lietuvos saulės MB irgi kartais beria. Kažkodėl pietuose nė karto to nepastebėjom.
Gali į kūno kremą kokį nors kur mažiau chemijos įsimaišyti cinko oksido, alantoino, bisabololio, D-pantenolio, inulino, ramunėlių (jei nealergiška) eterinio aliejaus trupučiuką. Kur prekiauja priemonėmis ekologiškos kosmetikos gamybai jų gali įsigyti, gal draugė kokia turi. Galima maišyt su cinko tepaliuku iš vaistinės, bet man tas mažiau tiko. Jau patikrinau ant savo vyro, nuramino odą geriau negu hormoniniai tepaliukai - tas vietas, kurios nesugijo nuo saulės. Tik aš pati ir kremą pagaminau.
Be recepto vsasitinėje parduoda šituos aukščiau minėtus tepaliukus, bet jie tik "sukiša" ligą vidun. Ir tai ne visiems... Elokon, Celestoderm, Lorinden, Betnovate, Cutivate ( šiek tiek švelnesnis), Elidel ( nehormoninis, bet brangus), ir visi turi bjaurių pašalinių poveikių...
Dėl panagių nepamenu nieko, bet kažkur tikrai skaičiau. Jei atgaminsiu, atrasiu, parašysiu.