Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Negyvosios jūros vandens procedūrose su dar ir įvyniojimu į tos jūros purvą buvo MB visą kursą. Reklamose labai gražu, realybėje - didelio pagerėjimo nebuvo. Gal geriau nuskriskit į pietus kur nors( mes kasmet keliaujam į Egiptą) už tuos pinigėlius, prisidės dar ir smegenų poilsis. Labai brangios tos procedūros, paskaičiuokit, gal ir prie pačios Negyvosios jūros už tą sumą pailsėsit.
Žuvelių nebandė, bet jų reklama mano nuomone taip pat nevisai atitinka realybę. O kiek teko per eilę metų skaityt medikų nuomonių, tai radau labai kritiškai nusiteikusių. Bet jums spręsti, nebandėm, nepatikrinom. g.gif
Deimutyyy, o nuo ko tau pablogėjo? Gal maudeisi, galėjo dar išlyst alergija vandeniui ar šalčiui. Ir nuo tos lietuvos saulės MB irgi kartais beria. Kažkodėl pietuose nė karto to nepastebėjom.
Gali į kūno kremą kokį nors kur mažiau chemijos įsimaišyti cinko oksido, alantoino, bisabololio, D-pantenolio, inulino, ramunėlių (jei nealergiška) eterinio aliejaus trupučiuką. Kur prekiauja priemonėmis ekologiškos kosmetikos gamybai jų gali įsigyti, gal draugė kokia turi. Galima maišyt su cinko tepaliuku iš vaistinės, bet man tas mažiau tiko. Jau patikrinau ant savo vyro, nuramino odą geriau negu hormoniniai tepaliukai - tas vietas, kurios nesugijo nuo saulės. Tik aš pati ir kremą pagaminau.
Be recepto vsasitinėje parduoda šituos aukščiau minėtus tepaliukus, bet jie tik "sukiša" ligą vidun. Ir tai ne visiems... Elokon, Celestoderm, Lorinden, Betnovate, Cutivate ( šiek tiek švelnesnis), Elidel ( nehormoninis, bet brangus), ir visi turi bjaurių pašalinių poveikių...
Dėl panagių nepamenu nieko, bet kažkur tikrai skaičiau. Jei atgaminsiu, atrasiu, parašysiu.
Atsakyti
man padeda tik dermovate ir tik tepalas, o ne kremas. ji viena sunkiau tept, tai islindes is duso nenusisluostau o iskart tepu ant slapio kuno, tada lengvai slysta. bet dabar prisiskaiciau apie ta jusu "super psori" tai grizes i gimtine bandysiu juos pradeti smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už patarimus smile.gif man pablogejo prieš savaite laiko :/ pso pasirode ant pilvuko ant koju ir ranku sad.gif liudna labai smile.gif siaip turiu kvarco lempa namie, bet nezinau ar padetu jai švitinciausi su ja :/ gal esate bandziusios? noreciau isgirsti atsiliepimu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Deimutyyy @ 2011 08 02, 20:20)
Labai ačiū už patarimus smile.gif man pablogejo prieš savaite laiko :/ pso pasirode ant pilvuko ant koju ir ranku sad.gif liudna labai smile.gif siaip turiu kvarco lempa namie, bet nezinau ar padetu jai švitinciausi su ja :/ gal esate bandziusios? noreciau isgirsti atsiliepimu smile.gif))

dabar kvarco ligoninėse nenaudoja, tipo kensmingas g.gif
Man ir nelabai padėdavo, tik oda degėsiais atsiduodavo schmoll.gif
Atsakyti
Nelabai ką padėdavo kvarcas, turėjom. Rizikinga naudot, greit nudegt galima. Didesniems plotams nepatogu... Buvom net tokį primityvų soliariumą nusipirkę... Jau net nebepamenu kam atidavėm. Ne vieną kartą ir PUVA kursas darytas, apmažėdavo, bet vėl savo laiku gryždavo. Dabar kelinti metai kažkaip susigulėjo viskas, stabiliai vienodai blogėja, stabiliai žinom nuo ko gerėja, atsirado pusiausvyra ir kol ji nepasikeičia į blogesnę pusę, tai ir viskas gerai. Susigyvent su šita liga reikia. Aišku, bepigu man postringaut, kai dabar gerai. Kam krizė, reikia ieškotis savų sprendimų. Kol kas mums sakyčiau pavyksta ją kontroliuoti. Ir jei padeda egiptas žiemą, logiška, kad renkamės jį, o ne kenksmingą PUVA ar naujausią biologinę (ar teisingai pavadinau? nebedirba galva)terapiją... Vėl kartosiuos, bet natūrali saulė, kiek begąsdintų kad ji kenkia, mano manymu šimtą kartų geriau... Bet žinau yra tokių pso formų, kada saulė nepadeda.
Atsakyti
Sveikos mergonos, smile.gif) nuo vakar pradejau savo gydima smile.gif) trumpai papasakosiu : Ryte isimaužiusi vonioje kurioje buvo ipilta ramunėliu ir dilgėliu nuoviro, patraukiau pasikvarcuoti smile.gif neilgai gal kokias 5-7 minutes smile.gif po to pasitepiau tepaliuku Psioriaten smile.gif tai dariau ir siandiena smile.gif ir žinot ka tongue.gif matosi kad liga po truputeli traukesi, dingsta tas nemalonus nezejimas ir tu zvyneliu nebėra, thumbup.gif vat ir dabar dar pagulejau saulyteje valandele, rolleyes.gif Tikiuosi pagerejimo smile.gif bet kazin ar jis ilgam...
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 08 02, 19:45)

Ačiū už info. įdomu būtų kaip sekasi žmonėms, kurie pabuvojo prie Negyvosios jūros, ar padėjo:hm
4u.gif
Atsakyti
o naudojate gal kas nors super psori kremuka?
Atsakyti
Gal kas zinote, kuris kremas yra geresnis, veiksmingesnis? Ar dervos pagrindu padarytas Carbo-Dome Cream? Ar steroidu pagrindu veikiantis Eumovate Cream?
Atsakyti
QUOTE(Duteee2 @ 2011 08 09, 19:01)
o naudojate gal kas nors super psori kremuka?

Naudojau ilga laika. Padeda puikiai, tik man tas kvapas nelabai priimtinas smile.gif
Taciau vien kremo neuztenka smile.gif - reikalingas sveikas rezimas, tinkamas maistas ir t.t.
Labiau is homeopatiniu padeda tepalas Kartalin, bet ir cia reikia derinti viska su mityba. Daug ko atsisakyti, kai ka sumazinti ...
Beje, kiek viska isbandziau per 15 metu, tai ne vienas tepalas taip negyde, kaip griezta dieta, nuolatinis kuno drekinimas, papildu naudojimas. Buvo sunku koki pusmeti - dabar tai gyvenimo budas ir neturiu ne vieno net menkiausio zidinuko smile.gif
Prisiminus, kad net 80% kuno buvo padengta zvynais, kaifuoju nuo tos naujos odos smile.gif ir tai tik dar labiau skatina laikytis nustatyto gyv. budo.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 08 12, 12:26)
Naudojau ilga laika. Padeda puikiai, tik man tas kvapas nelabai priimtinas smile.gif
Taciau vien kremo neuztenka smile.gif - reikalingas sveikas rezimas, tinkamas maistas ir t.t.
Labiau is homeopatiniu padeda tepalas Kartalin, bet ir cia reikia derinti viska su mityba. Daug ko atsisakyti, kai ka sumazinti ...
Beje, kiek viska isbandziau per 15 metu, tai ne vienas tepalas taip negyde, kaip griezta dieta, nuolatinis kuno drekinimas, papildu naudojimas. Buvo sunku koki pusmeti - dabar tai gyvenimo budas ir neturiu ne vieno net menkiausio zidinuko smile.gif
Prisiminus, kad net 80% kuno buvo padengta zvynais, kaifuoju nuo tos naujos odos smile.gif ir tai tik dar labiau skatina laikytis nustatyto gyv. budo.
thumbup.gif

o kokia ta ypatinga mityba blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 08 12, 12:26)

thumbup.gif

thumbup.gif Kaip džiugu skaityti tokias žinutes, kad kažkam kažkas padeda.
Gal galėtumėt plačiau apie tą gyvenimo būdą? Juo labiau, kad viskas yra išbandyta, o nėra teorinio pobūdžio rekomendacijos 4u.gif
Atsakyti