QUOTE(vilija22 @ 2012 03 03, 17:03)
sveiki, jungiuosi ir as..
Gal kas naudojot Kartalina tepala? noreciau suzinot kaip tepdavotes juo, ar padejo ir pan..

MB naudojo. Tepė tik 1kartą per dieną. Labai greitai žvnynas nuėjo, yra ir visai išnykusių dėmių. dabar išvykęs, tai nebetepa. Bet labai gyrė šį tepalą.
QUOTE(vai2 @ 2012 03 03, 18:08)
MB naudojo. Tepė tik 1kartą per dieną. Labai greitai žvnynas nuėjo, yra ir visai išnykusių dėmių. dabar išvykęs, tai nebetepa. Bet labai gyrė šį tepalą.
as nadoju savaite jau Kartalina. Informacijoj parasyta kad negalima det jokiu tvarsciu, o patept ir atseit nenuvalyt 12val, kaip taip imanoma, man greit i rubus nusivalo tas tepalas.. Kaip Jusu MB tepesi?

QUOTE(vilija22 @ 2012 03 03, 21:39)
as nadoju savaite jau Kartalina. Informacijoj parasyta kad negalima det jokiu tvarsciu, o patept ir atseit nenuvalyt 12val, kaip taip imanoma, man greit i rubus nusivalo tas tepalas.. Kaip Jusu MB tepesi? 

Tepėsi rytais ir vaikščiojo prastais rūbais iki vakaro, tada išsimaudydavo. Ryte vėl riebiai išsitepdavo (t.y. aš iš tepdavau). Bet tada nedirbo, tai ir galėjo toks gražus po namus vaikščioti

Labas rytas,
o kaip jums losjonas Scin Cap? Atrodo ir kremas yra,as tik sampuna turiu. reikia kazkuom galva patepti,nieko neturiu.
o kaip jums losjonas Scin Cap? Atrodo ir kremas yra,as tik sampuna turiu. reikia kazkuom galva patepti,nieko neturiu.

QUOTE(Alacka @ 2012 03 06, 07:17)
Labas rytas,

Man padėdavo galvai tik elocon.
QUOTE(vai2 @ 2012 03 06, 11:49)
Man padėdavo galvai tik elocon.
man irgi, bet stengiuosi kuo reciau tepti

Sveikos , jungiuos ir as, dariausi folio diagnostika ,(kas nezino kas tai skaitom cia) --> http://www.supermama...howtopic=138499 , rezultatai nelabai dziuginantis, pasiūle pavalyti organizmą su homeopatiniais papildais ir gert specialius papildus - vitaminus ,plius žuvu taukus būtinai gert, ir tepti pažeistas vietatas. Zinokyt nuo zuvu tauku pazeisti delnai ir kulnai jau po 2 dienu pasikeite, laukiu dar visu savo vitaminu-papildu kol atkeliaus.kursas 3 menesiai .Žadejo puikius rezultatus po gydymosi kurso, na o kadangi man neber jau ka prarast, liga nepraeina, kremukai nepadeda, neg.juros druskos, berzo degutai, raugintu kopustu sultys, bobuciu snibzdesiai ir visos kitos nesamones isbandytos (be rezultatu). darau eksperementa
))))
(pamirsau parasyt man zvyneline jau beveik 4 metai)