Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

sveiki, jungiuosi ir as.. smile.gif Gal kas naudojot Kartalina tepala? noreciau suzinot kaip tepdavotes juo, ar padejo ir pan..
Atsakyti
QUOTE(vilija22 @ 2012 03 03, 17:03)
sveiki, jungiuosi ir as..  smile.gif  Gal kas naudojot Kartalina tepala? noreciau suzinot kaip tepdavotes juo, ar padejo ir pan..

MB naudojo. Tepė tik 1kartą per dieną. Labai greitai žvnynas nuėjo, yra ir visai išnykusių dėmių. dabar išvykęs, tai nebetepa. Bet labai gyrė šį tepalą.
Atsakyti
Sveikos. O kur to tepalo ANTIPSORIAZ yra pirkt? Pabandyciau ir as.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 03, 18:08)
MB naudojo. Tepė tik 1kartą per dieną. Labai greitai žvnynas nuėjo, yra ir visai išnykusių dėmių. dabar išvykęs, tai nebetepa. Bet labai gyrė šį tepalą.

as nadoju savaite jau Kartalina. Informacijoj parasyta kad negalima det jokiu tvarsciu, o patept ir atseit nenuvalyt 12val, kaip taip imanoma, man greit i rubus nusivalo tas tepalas.. Kaip Jusu MB tepesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija22 @ 2012 03 03, 21:39)
as nadoju savaite jau Kartalina. Informacijoj parasyta kad negalima det jokiu tvarsciu, o patept ir atseit nenuvalyt 12val, kaip taip imanoma, man greit i rubus nusivalo tas tepalas.. Kaip Jusu MB tepesi? g.gif

Tepėsi rytais ir vaikščiojo prastais rūbais iki vakaro, tada išsimaudydavo. Ryte vėl riebiai išsitepdavo (t.y. aš iš tepdavau). Bet tada nedirbo, tai ir galėjo toks gražus po namus vaikščioti biggrin.gif
Atsakyti
aisku, aciu uz atsakyma 4u.gif as tai pameginau, maistine plevele apsivyniot, tai matosi pagerejimas tose vietose kur su plevele palaikiau, bet raso kad nedet tokiu tvarsciu, net nzn..
Atsakyti
o smirdi tas kartalinas, nes naudojau super psori tas tai tikrai smirda, visa diena neatvaiksciotum su juo ax.gif
Atsakyti
na turi kvapa kartalinas bet nepasakyciau kad smirdi.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
o kaip jums losjonas Scin Cap? Atrodo ir kremas yra,as tik sampuna turiu. reikia kazkuom galva patepti,nieko neturiu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 06 kovo 2012 - 07:19
QUOTE(Alacka @ 2012 03 06, 07:17)
Labas rytas,
o kaip jums losjonas Scin Cap? Atrodo ir kremas yra,as tik sampuna turiu. reikia kazkuom galva patepti,nieko neturiu.  verysad.gif

Man padėdavo galvai tik elocon.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 06, 11:49)
Man padėdavo galvai  tik elocon.

man irgi, bet stengiuosi kuo reciau tepti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos , jungiuos ir as, dariausi folio diagnostika ,(kas nezino kas tai skaitom cia) --> http://www.supermama...howtopic=138499 , rezultatai nelabai dziuginantis, pasiūle pavalyti organizmą su homeopatiniais papildais ir gert specialius papildus - vitaminus ,plius žuvu taukus būtinai gert, ir tepti pažeistas vietatas. Zinokyt nuo zuvu tauku pazeisti delnai ir kulnai jau po 2 dienu pasikeite, laukiu dar visu savo vitaminu-papildu kol atkeliaus.kursas 3 menesiai .Žadejo puikius rezultatus po gydymosi kurso, na o kadangi man neber jau ka prarast, liga nepraeina, kremukai nepadeda, neg.juros druskos, berzo degutai, raugintu kopustu sultys, bobuciu snibzdesiai ir visos kitos nesamones isbandytos (be rezultatu). darau eksperementa smile.gif)))) rolleyes.gif biggrin.gif (pamirsau parasyt man zvyneline jau beveik 4 metai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastia85: 06 kovo 2012 - 13:02