Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 39 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 10, 15:00)
Jame jau yra keletas knygų, kurias pati seniausiai turiu ar skaičiau. Tai matyt va iš jų kažkurią ir pirksiu, bus ramu tongue.gif

Va cia tai uztikrintas budas, nepasisavint dovanos laugh.gif
Atsakyti
Sveikos, pikčiurna atėjo nelaiminga.
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2010 11 10, 11:05)
Teodoras Dreizeris "Dzene Gerhart"user posted image

Susidomėjau smile.gif rašausi į norimas smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif matau, kad kai kas pavardino ir papildė savo geidaraštį, o kitos? jau gana pageidavimų? g.gif lotuliukas.gif 4u.gif tai gal ir aš kam padėsiu savo prirašius...
man tinka bet kokia Mika Waltari knyga(išskyrus Sinuhę Egiptietį ir Mikaelį klajūną, nes jas turiu)---šitos labiausiai domina, nes mėgstu šį rašytoją thumbup.gif
Domina Morton Užmirštas sodas... Orhan Pamuko Stambulas, Rushdie Paskutinis mauro atodūsis... blush2.gif

kelias knygeles ir aš papirkau, einu šiandien į paštą thumbup.gif

Saliut ir sėkmės studentams- einu šiandien laikyti įskaitą, kuri sudaro puse egzamininio balo scare.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 10 lapkričio 2010 - 14:53
Norfoj nuolaidos knygoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 11 10, 15:47)
Norfoj nuolaidos knygoms ax.gif

blink.gif blink.gif bigsmile.gif
aciu!
Prestiza ir Jis sako taip mielai priglausciau bigsmile.gif

Aistule, sakai, sugundziau? laugh.gif g.gif
o ko pikciurniauji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 10 lapkričio 2010 - 14:53
QUOTE(Masako @ 2010 11 10, 14:50)
blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif
aciu!
Prestiza ir JIs sako taip mielai priglausciau bigsmile.gif

Bet čia tik didžiosiose verysad.gif "Jis sako taip" ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 10, 13:31)
Viršelis labai gražus wub.gif Kažkaip savo spalvom labai akį užkabino wub.gif O siužetas labai labai panašus į Nicholas Sparks "Laiškai iš jūros".

Viršelis ir man gražus, bet knyga kažkaip nedomina.
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2010 11 10, 15:50)

Aistule, sakai, sugundziau? laugh.gif g.gif
o ko pikciurniauji?

Sugundei sugundei bigsmile.gif
Ai tai egzą perlaikinėjau, pikta esu baisiai. Davė 3 klausimus, vieną užskaitė, parašė 8-9, bet sako kitus gali geriau, ateik dar kartą doh.gif doh.gif doh.gif nu bent viena paguoda, kad nesugadino skolos lapuko ir nereikės pirkti naujo ir nuėjus reikės 2 klausimus rašyti, o ne 3.. Nu bet vistiek negaliu kokia pikta, tikrai būtų galėjus pasirašyt, bet ji nelinkus blogų pažymių rašyt ir nori vis visus tempti doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 10 lapkričio 2010 - 14:56
Masako, aš nerekomenduoju skaityt "Prestižas", tai vienas iš tų retų atvejų, kai filmas žymiai, žymiai geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 10, 15:55)

http://www.norfa.lt/prekybos_centrai
Va pažiūrėk kur xxl yra Vilniuje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 10, 15:55)
Masako, aš nerekomenduoju skaityt "Prestižas", tai vienas iš tų retų atvejų, kai filmas žymiai, žymiai geresnis  ax.gif

tu matai... g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 10, 15:57)
http://www.norfa.lt/prekybos_centrai
Va pažiūrėk kur xxl yra Vilniuje wink.gif

dekui, pati susiprotejau doh.gif 4u.gif
uzjauciu del egzo, bet ka padarysi doh.gif nors viena klausimeli jau "turi" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 10, 15:58)
uzjauciu del egzo, bet ka padarysi doh.gif  nors viena klausimeli jau "turi" 4u.gif

Na taip, dabar jau einant ne 40 klausimų vėl reikės skaityti, o kokių 30, kai vienas užskaitytas iš vienos dalies. Bandau optimistiškai žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti