norėčiau paklaust - kaip yra dažomos masės?
Laba,
viskas būtų aišku, bet, kaip suprantu, ją dažo po to, kai ji jau suminkyta....
ir čia man jau kosmosas
Nu ka, noriu pasirodyti ir as... kaip sakant is klaidu mokausi.. su laiku, ateina ir patyrimas...
Cia isbandziau Olestos torta karamelini lasa su vysniomis... neragavau pati, bet tikiuosi bus skanus...
Dengta pastilazu. Apacios kringeliukai - aisingas. Is pradziu buvo minty raides daryt su ispaudais. Nu pirma karta man jos niekaip nesigavo
tai teko deliot is rutuliuku.

Si karta jau esu dariusi, bet idedu, nes vistiek idealiai vienodai nesigavo pagal pirmaji.
Napoleonas su plikytu kremu ir Rududu. Dengta pastilazu. Zvejys - marcipaninis.

Ir vaisiu krepselis... nu su juo tai nezinau... realiai ryskiau ziurisi tas kasikelis, bet norisi jo kitos spalvos man atrodo. Ir Maximoj neradau mazu vynuogyciu... supuve buvo
tai teko tokius gigantus det... visokiu vaisiu prisipirkau, bet nejo man sudeliot ju..
Napoleonas su plikytu kremu ir spanguoliu uogiene. Puosta grietinele.
Cia isbandziau Olestos torta karamelini lasa su vysniomis... neragavau pati, bet tikiuosi bus skanus...
Dengta pastilazu. Apacios kringeliukai - aisingas. Is pradziu buvo minty raides daryt su ispaudais. Nu pirma karta man jos niekaip nesigavo

Si karta jau esu dariusi, bet idedu, nes vistiek idealiai vienodai nesigavo pagal pirmaji.
Napoleonas su plikytu kremu ir Rududu. Dengta pastilazu. Zvejys - marcipaninis.

Ir vaisiu krepselis... nu su juo tai nezinau... realiai ryskiau ziurisi tas kasikelis, bet norisi jo kitos spalvos man atrodo. Ir Maximoj neradau mazu vynuogyciu... supuve buvo
Napoleonas su plikytu kremu ir spanguoliu uogiene. Puosta grietinele.
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 12, 20:29)
sveikos
atejau su pagalbos sauksmu. noriu papuosti torta medaus su sokoladine tvorele. ar prilips ji man jei sonus as jau apibarsciau trupiniais?
ar ji limpa tik prie grietineles 
As esu dejusi tvorele ir ant trupiniais apibarstyto torto, viskas laikesi kuo puikiausiai, tik svarbu, kad dedant ji susiliestu abiem galais, tada abu galai susijunge laiko tvorele, ir dar svarbu, kad ji nebutu is atskiru daliu, kad butu vientisa tvorele.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 13, 09:46)
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 13, 02:14)
eina sau
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 13, 00:41)
ten kur zmogaus voro galva,tai padeklas didesnis del to kad dar vardas ant jo buvo parasytas 
tuomet labai viskas puiku
Papildyta:
rugiagele man tai visi tortai tikrai labai puikūs
QUOTE(Elentari @ 2010 11 13, 01:41)
Sanitex parduotuve, Ukmerges g.
Rugiagele - nu super visi tortukai
Labas mergaites
rugiageles26--- tortukai
man su zuvim labai meniskas padazymas, kaip noreciau kada toki padaryti ( isivaizduoju zvejo reakcija)
kitos mergaites irgi sauniai padirbejo, gerbiu uz toki kieki tortuku, tik va galvoju, kad jau reikia puost daugiau nei viena, gal reiketu daugiau spalvu pasidaryt, na cia kazkurios mergaites tokie vienodi
.....as tai bent masiu visada turiu likuciu, idedu i mikrobangine ar trupuri aliejaus ir jei reikia kokio nedidelio akcento
nereikia ir aisingo.
O aisinga as ir metu, nelaikau .... kazkada siame forume skaiciau, tai taip ir darau....juk is cia ir mokaus
na kad ne tusciom , idesiu tortuku, kept reikejo 3 labai skirtingom progom, na triju aukstu tai nesumasciau papuosimo, o labai norejos krikstynas akcentuot, kas kitom progom netiko....kiekvienas netoli 3 kg gavosi ir visu skoniai skirtingi....

cia gal iseitis mergaitei del 3 aukstu, nes man tie sutvirtinimai tai
o dar ir recepta reikia gerai apgalvot
Tiesa..... padariau broliui furistui padanga
gavos super....labai pradziugino...nuotrauka gal vakare, dabar da neturiu
rugiageles26--- tortukai
kitos mergaites irgi sauniai padirbejo, gerbiu uz toki kieki tortuku, tik va galvoju, kad jau reikia puost daugiau nei viena, gal reiketu daugiau spalvu pasidaryt, na cia kazkurios mergaites tokie vienodi
O aisinga as ir metu, nelaikau .... kazkada siame forume skaiciau, tai taip ir darau....juk is cia ir mokaus
na kad ne tusciom , idesiu tortuku, kept reikejo 3 labai skirtingom progom, na triju aukstu tai nesumasciau papuosimo, o labai norejos krikstynas akcentuot, kas kitom progom netiko....kiekvienas netoli 3 kg gavosi ir visu skoniai skirtingi....

cia gal iseitis mergaitei del 3 aukstu, nes man tie sutvirtinimai tai
Tiesa..... padariau broliui furistui padanga
o barbei prie krūtinės grietinėlė normaliai "limpa"
va taip va
Čia man atrodo cipciuko beze dzibuota...
va taip va
Čia man atrodo cipciuko beze dzibuota...
DONRA, nu be gaaalo dailiai atrodo visi... o uzrasas koks idealus!!!
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 12, 23:29)
..
kirbe tavo tortai tai kaip visada be prikaištų... man tavo m ašinytės labai liuksiškos
kirbe tavo tortai tai kaip visada be prikaištų... man tavo m ašinytės labai liuksiškos
ačiu.....tik foto kokybe tai žiauri......
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 13, 10:40)
Laba,
ir čia man jau kosmosas 
paimat mases gabaliuka...ypilat dažu ir minkot minkot,kol nusidažo....jei truksta ryškumo,vel ypilat ir minkot......labai paprasta.....
k.lapelyte ,pažanga tikrai matosi......pirmasis man tai labai gražus.....,o ir kiti tikrai neblogi.....
Rugiagele ,visi be išimties puikus......Simpsonas gerulis......Žuvis-fantastiška....o krepšelis-paprastas,bet neprastas......
DONRA ,puiki ideja.....gražiai viskas išpildyta...nu tikrai super......
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 13, 09:40)
Laba,
ir čia man jau kosmosas 
aš į jau suminkytą pilu dažus. o paskutiniu metu pamėgau dažyt ant viršaus, jau užkloto torto