Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas, mergaites. Na Jus ir pavarot.

Labai faina zuliaskos rudas su rastu. Tokia visai grazi ideja
red69, gaila, kad nedaznai uzeini. Visi tortai labai grazus, idomus, skoningi
laurechka, kaip tau faina. Ateisi po to mus mokyti biggrin.gif
Kirbe, man masiniukas grazus. Toks jau linksmuolis
lapelyte, papasakok kaip aisinga darai. Ziuriu jis pas tave per skystas siek tiek. Gal mazai plaki, nes neturetu toks but
*monikute*, kaip tetis? Nesumaise su tikru maiseliu bigsmile.gif
karapuzike, koks dydis ir svoris tavo bokalo?
rugiagele26, tavo simsonas, cia sokoladine aplikacija? LAbai fainas tortas. Ir krepselis visai geras. Gal tik kiek tamsesnio noretusi.
DONRA, na labai idomus tortai, ypac ju forma. Man rodos, tai ir geriau, nei i viena visas progas kist.

As labai zemai lenkiu galva pries AguOna. Na jau geliu grozis nerealus.

Nes pati pabandziau padaryti kazka sudetingiua nei ramunes, tai prasikeikiau. Nezinau, kada ar dar noresiu daryti geliu. Jos man vistiek tikroviskos nesigauna, del to labai pikta. Man nesilaiko, luzhta. Pridariau geliu, puse ju ismeciau, puse suluzo. Tada nusprendziau padaryt lelijas. Na, zinokit, cia ne silpnu nervu zmonems. Galvojau viska ismesiu, nu bet susilaikiau ir pabaigiau darba. Jau kas gavos tas gavos.

Jubiliejinis tortas. Moters notares 50-meciui

user posted image

Cia tos isvargtos geles arciau

user posted image

Trapios teslos tortas ir tortas su persikais. Pastilazas, aisingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 lapkričio 2010 - 11:46
Asseni, labai dailus tortas. Rugiageles ypac... wub.gif dievinu jas..

O ten mano ne sokoladine aplikacija... is baltos mases ispjautas simsponas, ir ant virsaus paisyta...

Atsakyti
asseni baik kabinetis, gelytes labai tikroviskos atrodo, labai grazu wub.gif
rugiagele zuviukas super, reiks konsultaciju man atrodo greitu laiku ax.gif
labai noreciau aguonos gelytes pamatyt ale nebeatseku po tiek nebuvimo zinuciu, gal kuri pagelbet galit sioi ar preitoi temoi ieskot? rolleyes.gif
kirbe, tavieji labai grazus, kada tu tiek speji g.gif wub.gif

o cia mano keletas darbeliu vaisinis dengta MMG ufonautai marcipanas

user posted image

snikersas dengta sokoladine mase
user posted image

vaisinis, dengta MMG
user posted image
Atsakyti
niu merginos Jūs čia kaip dėjot su griausmu blink.gif labai dailūs Neramuolės, Rugiagėlės, Asseni, DONRA tortai, liuksiškai pasidarbavot thumbup.gif Asseni Tu nebegąsdink, man lelijų kitai savaitei reiki, bijau kaip velnias kryžiaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 13, 14:32)
  Asseni Tu nebegąsdink, man lelijų kitai savaitei reiki, bijau kaip velnias kryžiaus  doh.gif

Ar as gasdinu doh.gif
As fakta sakau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 lapkričio 2010 - 14:37
QUOTE(kirbe @ 2010 11 13, 10:32)

paimat mases gabaliuka...ypilat dažu ir minkot minkot,kol nusidažo....jei truksta ryškumo,vel ypilat ir minkot......labai paprasta.....

dėkui. O rankos nebūna tokios pat spalvos blush2.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 13, 10:33)
aš į jau suminkytą pilu dažus. o paskutiniu metu pamėgau dažyt ant viršaus, jau užkloto torto 4u.gif bet, aišku, čia priklauso nuo to, kas per tortas 4u.gif

aišku... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
blogiausiu atveju visada yra gyvų ir dirbtinių gėlių laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 13, 14:43)
blogiausiu atveju visada yra gyvų ir dirbtinių gėlių  laugh.gif

laugh.gif
Atsakyti
Asseni,bijok tu Dievo sitaip kalbeti,dievazi geles kaip tikros,akiu negaliu atitraukt,kad man taip nors puse tavo sugebejimu sad.gif
Atsakyti
aseni tavo tortas ir gėlės man tobuli... kaip visada
tie 3 tortukai ir labai gražūs, aplamai negražių net nematau, šaunuolės jūs!
Atsakyti
Asseni, nu tikrai labai grazios geles thumbup.gif va as ir mastau gausiu milteliniu dazu ir tos gumos kibsiu i geles....nu jau labai noriu.... bet dabar jau bijau....bet vistiek noriu

neramuole, labai man patiko tas traktoriukas nu toks berniukiskas tortas, tik gal as buciau apacia dengusi zalia mase, o pati traktoriuka - zydra mirksiukas.gif nu bet cia tik mano mazas pastebejimas....

tuoj parodysiu labai vyriska torta mirksiukas.gif einu fotika atsinesiu
Atsakyti
Hm... vyriska... laukiam bigsmile.gif ypac vyrisko biggrin.gif
Atsakyti