As vel su klausimais
Sveikutes, labai patiko Naito tortas, nors man irgi nepatinka, kai daug detaliu, bet sitas labai labai labai mielas
Ypac tie mazyciai smelinukai, batukai, meskiukai ir aisku leliukas virsuje
As vel su klausimais
Noriu aptepti torta sviestiniu kremu, ant jo nedesiu jokios mases (tiik dalinai). Koki pasirinkti? Sviestas + kondensuotas pienas? Jei taip, kiek konkreciai tu produktu reikia, kad aptepti 24 cm torta? Nes papuosimu temoje parasyta tik proporcijos 2:1. O gal kas nors bande plykita sviestini krema? Ar skanu?
As vel su klausimais
QUOTE(Elentari @ 2010 11 15, 18:26)
Nežinau, taip pasirodė
Gal kad nėra labai vienodi, ar kad nesitikėjo, kad tokiam dalykui formeles apsimoka pirkti, kai pati nesu tiek burbiuliuku dariusi
ai, gyveni ir mokaisi
Parodykit tas formeles, kaip atrodo ir kiek dar kainuoja, mažu tikrai apsimoka turėt 
http://www.surbitona...12080#a1_212080
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 15, 18:35)
dzinbudistė?
QUOTE(naitas @ 2010 11 15, 17:24)
kirbe, aš Tave stebiu
.
Turtinga ir graži ta lietuvių kalba..
stebi.....
žinoma..
QUOTE(DONRA @ 2010 11 15, 12:47)
liuks
oi mergaičiai, kad ir pavargus kaip šuva, bet negaliu nepagirti Jūsų tortų, kiek daug šilumos ir darbo įdėta, labai dailu visų be išimties
nesijauskit likusios nepastebėtos, manęs senai jau niekas nemato
o dėl foto kokybių, tai aš pritariu Naito nuomonei, rodau tai, ką ir paduosiu, kad nebūtų paskui neigiamos nuostabos
žinoma labai gražu pasižiūrėti į gražų foną ar paredaguotas spalvas, pateikimas labai svarbu irgi
o dėl foto kokybių, tai aš pritariu Naito nuomonei, rodau tai, ką ir paduosiu, kad nebūtų paskui neigiamos nuostabos
QUOTE(Olesta @ 2010 11 15, 20:05)
QUOTE(Olesta @ 2010 11 15, 19:05)
rodau tai, ką ir paduosiu, kad nebūtų paskui neigiamos nuostabos
paredaguotas spalvas,
paredaguotas spalvas,
būtent
o jet apie torto patampymą kad nesimatytų celiulitas ar pan tai negaliu but net kalbos
man patinka fotkint ir pažaist su fotkėm, tai nematau nieko blogo
sveikos mergaites,as vel su tortuku,gelytes dariau seniau vis mokausi po truputi

bandziau dazyti su sausais dazais,bet ash tik ishpurvinau geles,tad ant situ tik tashkiuku pridejau

bandziau dazyti su sausais dazais,bet ash tik ishpurvinau geles,tad ant situ tik tashkiuku pridejau
Ka tik 4 kartus bandziau daryti sviestini- morengini krema, grynas nuostolis (12 kiausu ir kg cukraus), nieko nesigavo
Manau dar grishiu prie tos veiklos, tik jau is karto beze gal bandysiu daryt... Zodziu, prasizaidziau visa vakara, o tortas kaip stovejo "nuogas", taip ir stovi
Einu balta plykita sviestini krema bandyt, nesulaukiau atsiliepimu, tai pati galesiu pakomentuot
Sveikos, merginos,
savaitės pabaiga derlinga tortais. Su malonumu peržiūrėjau visus darbus. Labai patiko Kirbės žąsinas, ypač užrašas
Asseni padarytos gėlės atrodo tikroviškai
, įsivaizduoju, kiek reikia įdėti darbo.
akvilyte, labai linksmas Kempinukas
Visai įdomiai atrodo naujoviška jo forma
Rueta, įdomi torto idėja
Dianocka, labai žavi, miela meškutė
Gaila, kad neturi nuotraukos iš šono ar nugaros
. būtų įdomu pažiūėti kitu rakursu.
naitai, detalių gausa torto visai negadina, jis atrodo mielas, šiltas, puikiai atspindi progą, kuriai buvo daromas tortas
Graži spalvų gama.
agu0na, labai gražu
Vat turi žmogus talentą
rivera, įdomi torto idėja
Vaidulyteee, šiltas, mielas tortas. Gėlės labai gražios. Nesu profė, bet man atrodo lapelius reikėjo dažyti kitokia spalva, ar keliom spalvom
Aš irgi ne su tuščiomis rankomis
"Jūrinis":

Viduje - vyniotiniai.
"Na, palauk" filmuko motyvais:

Viduje - Snikersas. Papuošimai - pastilažas, dekorgelis, aisingas.
Mačiau kalbėjote apie nuotraukų kokybę. Turint gerą fotoaparatą, tas dar negarantuoja jums gražių nuotraukų. Reikia mokėti nureguliuoti reikiamus parametrus, apšvietimą bei daugybę kitų dalykų. Aišku, galima bandyti "gražinti" nuotraukas fotošopo pagalba, bet šis procesas atima daug laiko. Turbūt daugelis mano, kad mano nuotraukos fotošopintos, tai galiu pasakyti, kad fotošopas naudojamas tik užrašui. Manau, tegul tokiais dalykais užsiėma katalogų rengėjai. O mums svarbu pažiūrėti ne tik nepriekaištingus darbus, bet aptarti klaidas, problemas, trūkumus ir pan.
savaitės pabaiga derlinga tortais. Su malonumu peržiūrėjau visus darbus. Labai patiko Kirbės žąsinas, ypač užrašas
akvilyte, labai linksmas Kempinukas
Rueta, įdomi torto idėja
Dianocka, labai žavi, miela meškutė
naitai, detalių gausa torto visai negadina, jis atrodo mielas, šiltas, puikiai atspindi progą, kuriai buvo daromas tortas
agu0na, labai gražu
rivera, įdomi torto idėja
Vaidulyteee, šiltas, mielas tortas. Gėlės labai gražios. Nesu profė, bet man atrodo lapelius reikėjo dažyti kitokia spalva, ar keliom spalvom
Aš irgi ne su tuščiomis rankomis
"Jūrinis":

Viduje - vyniotiniai.
"Na, palauk" filmuko motyvais:

Viduje - Snikersas. Papuošimai - pastilažas, dekorgelis, aisingas.
Mačiau kalbėjote apie nuotraukų kokybę. Turint gerą fotoaparatą, tas dar negarantuoja jums gražių nuotraukų. Reikia mokėti nureguliuoti reikiamus parametrus, apšvietimą bei daugybę kitų dalykų. Aišku, galima bandyti "gražinti" nuotraukas fotošopo pagalba, bet šis procesas atima daug laiko. Turbūt daugelis mano, kad mano nuotraukos fotošopintos, tai galiu pasakyti, kad fotošopas naudojamas tik užrašui. Manau, tegul tokiais dalykais užsiėma katalogų rengėjai. O mums svarbu pažiūrėti ne tik nepriekaištingus darbus, bet aptarti klaidas, problemas, trūkumus ir pan.