Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Migle, Tavo tortai visada nepriekaištingai tobuli, labai džiugina akį thumbup.gif wub.gif
Vaidulyteee, jau kaip aš bijau šiandien tas lelijas daryti, nežinau nuo ko pradėti, ant vielučių darei žiedlapius??? Labai gražios lelijos 4u.gif
Ziu-Ziu, man labai patiko Tavo tortukas, toks nuotaikingas, linksmas ir labai šiltas ir vaikiškas, 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
Vaidulytee labai, labai gražus tortas tikra egzotika thumbup.gif
Migle 79 neturiu žodžių kaip meniška thumbup.gif
puiku
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 16, 09:00)
Merginos,
pasakykit man kvaisai, ar sioje nuorodoje naudojami tikri lapai, ar dirbtiniai  blush2.gif  g.gif  doh.gif
Lapeliai

Tikri. Kažkur rusiškam forume mačiau su aprašymais šitokią gamybą, naudojami buvo gyvi lapeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 16, 09:12)
Migle, Tavo tortai visada nepriekaištingai tobuli, labai džiugina akį  thumbup.gif  wub.gif
Vaidulyteee, jau kaip aš bijau šiandien tas lelijas daryti, nežinau nuo ko pradėti, ant vielučių darei žiedlapius??? Labai gražios lelijos  4u.gif
Ziu-Ziu, man labai patiko Tavo tortukas, toks nuotaikingas, linksmas ir labai šiltas ir vaikiškas, 10 balų thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.....
Migle,Na palauk,torčiukas man labai patinka,o vat vyniotinuko sumuštiniai kažkaip man nelabai valgomi atrodo....... ax.gif
Ziuziu,labai ,ielas nuotaikingas tortas

Vaidulyte,lelijos labai gražios...... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 16 lapkričio 2010 - 10:37
QUOTE(naitas @ 2010 11 15, 17:24)
*ačiū visoms už pastabas ir padrasinimą 
štai jums

**nemanau, kad tortus reikia fotošopint. Tiesa, žiūrint, koks tikslas. Jeigu pasidaryt fotkę ir įsirėmint virtuvėj "mano pirmasis tortas", tai sutinku.
O jeigu daryt savo albumą su meninėm nuotraukom ir rodyt jas klientams, tai sakyčiau, yra savęs kompromitavimas. NIEKADA nepadarysi taip kaip nuotraukoj. O savo klientą apgausi. Geriau jau eilinė nuotrauka, o va realus darbas vertas aiktelėjimo. Tai mano nuomonė.

***Photoshop yra mokama ir gan brangi redagavimo programa. Bet jeigu yra kas nulaužia...

****aaa. burbuliukai.. Ir vieni ir kiti daryti su formelėm. Kur jau tiek iškočiosi lygut lygutėlių irnesakyk.gif

*****vėėėėjooooo gūūūūūūūūūūsis ir neši šiukšliadėžėn tease.gif
fotkinta dienos šviesoj.. tiesiog aš fotoaparatą negyvai išprievartavus esu 

*Ačiū tau už tokį vasaros dvelksmą wub.gif

** aš tai nesutikčiau blush2.gif nebūtinai fotoshopas, bet bet kokia kita programa, su kuria galima kažkiek redaguoti nuotraukas nepamaišys. Mes juk nesam profesionalios fotografės ir kartais būna taip, kad tą pačią nuotrauką su tortu reikia apkirpti, kad nukirpti kokį nereikalingą foną, kad nuotraukos pagrindas būtų tortas, o ne šalia esantys sumuštiniai, taip pat vagilkų laikais patogu užsidėti savo inicialus ar parašą, kuris patvirtina, kad tai tikrai tavo nuotrauka ir atsiranda žymiai mažiau galimybių ją pasisavinti kažkam kitam.
Džiaugčiausi gyvendama pietuose kur saulė žeme ritinėjasi vos ne 24 valandas per parą lotuliukas.gif bet dėja, pavyzdžiui pas mane ne vasaros metu praktiškai neįmanoma atrasti tokios vietos bute, kad būtų tinkamas apšvietimas nufotografuoti tortui ir kad nuotrauka atitiktų bent realų vaizdą verysad.gif praktiškai visad gaunasi taip, kad nuotraukoje tortas atrodo negražiai, o realybė daug gražiau bei spalvingiau ir išraiškingiau.....
Manau svarbus ir nuotraukos pateikimas, ypač jei tas nuotraukas mato potencialūs klientai rolleyes.gif

*** tikrai yra internete nulaužtų programų, juk internete visko yra ko tik nori hihihi.gif

**** man neatidaro paveiksliuko ir nematau aks ten per formelės verysad.gif

***** juk ne kokioje Floridoj gyvenam, kur uraganai ir vėtros siaučia lotuliukas.gif

Vaidulyteee, skaniai atrodantis tortukas ir gėlės gražios wub.gif

Ziu Ziu, labai nuotaikingas tortukas ir apdengtas lygiai gražiai wub.gif

Migle
kaip visad nepriekaištingai tobulai gražu wub.gif
Atsakyti
Merginos kokie tortai kokie grožiai doh.gif

Jus man pasakykit i tuos mould'us kai tarkim tuos leliukus darot jus pyla skysta masę, ar normalią kažkaip įkišat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 16 lapkričio 2010 - 11:12
QUOTE(rutyte11 @ 2010 11 16, 12:12)
Merginos kokie tortai kokie grožiai  doh.gif

Jus man pasakykit i tuos mould'us kai tarkim tuos leliukus darot jus pyla skysta masę, ar normalią kažkaip įkišat? 4u.gif

kiek teko girdėti, tai ir paprastą masę galima įkišti, bet reikia pakrakmoluoti, kad nepriliptų g.gif
Atsakyti
Merginos, atleiskit, kad lendu ne į temą blush2.gif noriu paklausti ar kepate pagal užsakymus ir kur jus rast, kurios kepat biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas,

žiūriu ir galvoju, ar išeis kada padaryti kokį gražų tortuką be trūkumų.. darydama žvilgterėjau į RiMami, Miglės, kirbės maišus, tai mano tokia terba, greičiau, nei maišas. doh.gif

Snikersas, pastilažas, šok.sald. masė, apie 3,2 kg
user posted image

p.s. pirmą kart džiaugiausi, kad snikerso biskvitas su kupra iškepė, kurią sunaudojau bigsmile.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif Žinot ko pasigedau g.gif Cipciuko, tai čia aišku visos pasigedom. Bet dar pasigendu Žaismingo stiklo. Vienintelis vaikinukas buvo ir dingo, dar įdėjų kokių atnešdavo bigsmile.gif
Atsakyti
Simisimi84,visai nebloga terba išejo..... 4u.gif

mano nedidukas tortčiukas Rafaelo.....

user posted image
Atsakyti