QUOTE(naitas @ 2010 11 15, 17:24)
*ačiū visoms už pastabas ir padrasinimą
štai jums
**nemanau, kad tortus reikia fotošopint. Tiesa, žiūrint, koks tikslas. Jeigu pasidaryt fotkę ir įsirėmint virtuvėj "mano pirmasis tortas", tai sutinku.
O jeigu daryt savo albumą su meninėm nuotraukom ir rodyt jas klientams, tai sakyčiau, yra savęs kompromitavimas. NIEKADA nepadarysi taip kaip nuotraukoj. O savo klientą apgausi. Geriau jau eilinė nuotrauka, o va realus darbas vertas aiktelėjimo. Tai mano nuomonė.
***Photoshop yra mokama ir gan brangi redagavimo programa. Bet jeigu yra kas nulaužia...
****aaa. burbuliukai.. Ir vieni ir kiti daryti su formelėm. Kur jau tiek iškočiosi lygut lygutėlių
*****vėėėėjooooo gūūūūūūūūūūsis ir neši šiukšliadėžėn
fotkinta dienos šviesoj.. tiesiog aš fotoaparatą negyvai išprievartavus esu
*Ačiū tau už tokį vasaros dvelksmą
** aš tai nesutikčiau

nebūtinai fotoshopas, bet bet kokia kita programa, su kuria galima kažkiek redaguoti nuotraukas nepamaišys. Mes juk nesam profesionalios fotografės ir kartais būna taip, kad tą pačią nuotrauką su tortu reikia apkirpti, kad nukirpti kokį nereikalingą foną, kad nuotraukos pagrindas būtų tortas, o ne šalia esantys sumuštiniai, taip pat vagilkų laikais patogu užsidėti savo inicialus ar parašą, kuris patvirtina, kad tai tikrai tavo nuotrauka ir atsiranda žymiai mažiau galimybių ją pasisavinti kažkam kitam.
Džiaugčiausi gyvendama pietuose kur saulė žeme ritinėjasi vos ne 24 valandas per parą

bet dėja, pavyzdžiui pas mane ne vasaros metu praktiškai neįmanoma atrasti tokios vietos bute, kad būtų tinkamas apšvietimas nufotografuoti tortui ir kad nuotrauka atitiktų bent realų vaizdą

praktiškai visad gaunasi taip, kad nuotraukoje tortas atrodo negražiai, o realybė daug gražiau bei spalvingiau ir išraiškingiau.....
Manau svarbus ir nuotraukos pateikimas, ypač jei tas nuotraukas mato potencialūs klientai
*** tikrai yra internete nulaužtų programų, juk internete visko yra ko tik nori
**** man neatidaro paveiksliuko ir nematau aks ten per formelės
***** juk ne kokioje Floridoj gyvenam, kur uraganai ir vėtros siaučia
Vaidulyteee, skaniai atrodantis tortukas ir gėlės gražios
Ziu Ziu, labai nuotaikingas tortukas ir apdengtas lygiai gražiai
Migle kaip visad nepriekaištingai tobulai gražu