Na , mases man irgi nelabai, as jau jas palieku
Na, mergytes klausimu man cia iskilo nnnnnn.......
leksteleje
. I MMG ir pastilazine dengimo mase dedu rugsteles, o kvapu vaniles nesu bandzius.... Nerasoja nuo to mase????? o Kaip su morenginiu sviestiniu kremuku mase draugauja
? Nepraskysta
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 09, 12:50)
Na, mergytes klausimu man cia iskilo nnnnnn.......
leksteleje
. I MMG ir pastilazine dengimo mase dedu rugsteles, o kvapu vaniles nesu bandzius.... Nerasoja nuo to mase????? o Kaip su morenginiu sviestiniu kremuku mase draugauja
? Nepraskysta 
aš į masę nededu rūgštelės, dedu vanilino, nuo to tikrai nerasoja
draugauja, dariau, liuks laiko formą, standi, man su ja dirbti patiko
Donra, o kiek svere dvejetukas? toks milzinas atrodo. labai grazus
draugauja, dariau, liuks laiko formą, standi, man su ja dirbti patiko
tik skonis įdomus 
[/quote]
ant jos mase MMG galeciau dengti drasiai?
[/quote]
ant jos mase MMG galeciau dengti drasiai?
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 09, 13:10)
aš dariau atvirksčiau, ant mmg bandžiau daryt papuošimus su juo, tai laikėsi kuo puikiausiai
QUOTE(kirbe @ 2010 11 09, 12:31)
Drakoniukas nuostabus......kaip galima maišyti su krokodilu.....
Nu aš irgi sakau DONRA, super
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 09, 13:13)
aš dariau atvirksčiau, ant mmg bandžiau daryt papuošimus su juo, tai laikėsi kuo puikiausiai 
aciu tau labai
bandysim
Tortai visų nuostabūs
Kad jau apie draugystes prakalbot, neatgaminu ar šokoladinė marshmalow draugauja su grietinėle? Lyg turėtų ane? Ačiū
Kad jau apie draugystes prakalbot, neatgaminu ar šokoladinė marshmalow draugauja su grietinėle? Lyg turėtų ane? Ačiū
Aciu mergaites uz pagirymus
stimulas tobuleti ir daryti dar ir dar
sviestinis - morenginis kremas draugauja su masemis, bandziau ir po ir ant
man jis superinis , stovi labai tvirtai, bet ka gali suraityti ir skonis jo labai geras, tikrai labai prisitaiko prie torto.....susilieja skoniu
ir dar galvoju, kad sviesto kieki galima paciai reguliuoti ar siek tiek riebesni ar liesesni
Dvejetukas svere 3 kg ir dar biski biski, kepiau laksteliu didesnius nei A4, per kepimo skardele, 6 laksteliai
jei kam pamacijo
eglejk---sitam rinkiny tikrai nera zolytes( turiu toki), man Naitas uzfundijo ta angaliuka atskirai
siulau labai pagalvoti ir paskaiciuoti del rinkinio, nes bent as naudoju tik kelis + zolytes, o dauguma sekmingai guli dezuteje.
Na tik malonumas, kad visi tvarkingai dezuteje, bet jei daug nekepi tikrai tiek nereikia. Na tu pati pasigalvok, parasiau grynai savo pamastymus
sviestinis - morenginis kremas draugauja su masemis, bandziau ir po ir ant
Dvejetukas svere 3 kg ir dar biski biski, kepiau laksteliu didesnius nei A4, per kepimo skardele, 6 laksteliai
eglejk---sitam rinkiny tikrai nera zolytes( turiu toki), man Naitas uzfundijo ta angaliuka atskirai
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 09, 13:50)
visada dedu rugšteles y MMG...NET IR PER DIDŽIAUSIUS KARŠČIUS NERASOJO....TIKRAI NE TAME RASOJIMO ESME...DEDU IR ESENCIJOS IR RUGŠTELES.....
QUOTE(krista... @ 2010 11 09, 12:23)
Čia gal ne į tema bet aš užsisakiau iš UK dažų ir formeliu tai gavau e.l.,kad šiuo metu del saugumo jokių skyščių ir miltelių nei oro nei žemės paštu laikinai nesiunčia.Tai gal pasidomekit .
(Aš ne iš surbitones užsisakinėjau)
hmmm.. o mes vistiek pramušim
tai kol nevėlu, prašom jungtis
QUOTE(DONRA @ 2010 11 09, 13:18)
Na ir zadetas dvejetukas, medutis,
-----------
Sory, kad visos foto to pacio torto, norejau paskutines dvi mazas ideti
ale nesugebejau
-----------
Sory, kad visos foto to pacio torto, norejau paskutines dvi mazas ideti
na jau tik prašom neatsiprašinėt. NUOSTABUS meškis
Tiesa, gavau Knygų Klubo katalogą. Tai ten yra tokia info, kad parduoda 96 psl plastilino lipdinių idėjų knygą
biškį gailiuos kad pasakau prieš tai kai pati nusiperku.. bo neliks dabar
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 09, 14:50)
leksteleje
. I MMG ir pastilazine dengimo mase dedu rugsteles, o kvapu vaniles nesu bandzius....
nu klausyk. Aš Tau vieną dalyką pasakysiu
QUOTE(DONRA @ 2010 11 09, 15:59)
siulau labai pagalvoti ir paskaiciuoti del rinkinio, nes bent as naudoju tik kelis + zolytes, o dauguma sekmingai guli dezuteje.
Na tik malonumas, kad visi tvarkingai dezuteje, bet jei daug nekepi tikrai tiek nereikia. Na tu pati pasigalvok, parasiau grynai savo pamastymus 
kalbi labai racionaliai... bet kaip tai pasiekti, kaip atsirinkti
Dar pasirodysiu
sokoladinis, grietinele+ uogos, MMG

Pastebejimai, tokia gele dariau pirma karta, ja daryti reikia is kietesnes mase nei mmg, kadangi tortuka reikejo sukonstruoti greitai, tiesiog turejau gabaleli baltos mmg, bet jau geriau buciau kokio pastilazo prasiminkiusi
nes dedant ziedlapius labai daug sutrupejo
o padaryt jau nebebuvo is ko
norejau daryt is naujo, bet nebebuvo kada... gavosi gera praktika, kaip nedaryti
sokoladinis, grietinele+ uogos, MMG

Pastebejimai, tokia gele dariau pirma karta, ja daryti reikia is kietesnes mase nei mmg, kadangi tortuka reikejo sukonstruoti greitai, tiesiog turejau gabaleli baltos mmg, bet jau geriau buciau kokio pastilazo prasiminkiusi