Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rutyte11 @ 2010 11 09, 16:27)
nedaug, o apvaliu nebuvo?

Ne nebuvo, ieskojau smile.gif . Ten isparduotuve, gal ju normaliose Zanos pardese yra g.gif .
Atsakyti
labas mergaitės tortai visų gražūs, tas dvejetukas labai.
mano sūnui ryt 2 metukai tai vienas į daržą, kitas į namus smile.gif
medutis su bananais ir želė. pastiliažas ir aisingas
user posted image
tas pats medutis grietinėlė, nu gavos gigantas. bet gal suvalgys darželyje auklėtojos smile.gif)) nes aš dariau tik iš smalsumo ar ir man išeitų tas meškis, pasirodo išeina smile.gif))
user posted image
Atsakyti
zuliaska, kokie mieli tortukai wub.gif
Atsakyti
saunuole zuliaska 4u.gif
meskiukas koks fainulis
Atsakyti
zuliaska, fainas meskis. apdzibavai irgi grietinele? kaip padarei tokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 11 09, 16:28)
Virti kond. pieno indeli istacius i vandeni (neatidaryta)  ax.gif apie 2 val. Kiti perka Rududu, bet man asmeniskai virtas skaniau ax.gif

bet man pvz snikeris skanesnis su rududu rolleyes.gif

segu košmariškai ir toks nervas ima kai ateinu čia pirsižiūriu tooooooooookiu nerealių tortų, o pati neturiu sveikatos neiko daryt.... teko net porą mažų žmogeliukų nuvilt verysad.gif
Atsakyti
ačiū už tai kad patinka smile.gif
man visada sako, kad kaip tu vaikų gimtadienis ir negali gražių tortų padaryt, tai vat šį kartą pasistengiau smile.gif tai tikiuosi patiks ir svečiams smile.gif))
tą meškį grietinėle dzibavau. o spalva tai americon color dark brown. aš pasakysiu, kad americon color tikrai man galima sakyt geriausiai ima viską. nudaug turiu, nes niekada nepirkdavau, o dabar rudos reikėjo ir atsiuntė iš sal2 tai esu be galo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 09, 18:33)
mano sūnui ryt 2 metukai tai vienas į daržą, kitas į namus smile.gif

neduočiau prapjaut nei vieno, ginčiau gun_bandana.gif:

QUOTE(zuliaska @ 2010 11 09, 19:05)
tą meškį grietinėle dzibavau. o spalva tai americon color dark brown. aš pasakysiu, kad americon color tikrai man galima sakyt geriausiai ima viską. nudaug turiu, nes niekada nepirkdavau, o dabar rudos reikėjo ir atsiuntė iš sal2 tai esu be galo patenkinta.

spalva graži. O kremo skonį ragavai? Dažai nepakeitė skonio? rolleyes.gif
Atsakyti
jau kiek nuostabių tortų blink.gif thumbup.gif šaunuolės merginos 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ragavau aš tą kremą man tai jis normalus smile.gif gal mano skonio receptoriai nenormalūs smile.gif)) eisiu vakare dabaigsiu užsakymą ir siųsiu naitui, tik nepamiršt smile.gif
Atsakyti
smile.gif))))))))))) paizurekit
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 11 09, 13:27)
Kad jau apie draugystes prakalbot, neatgaminu ar šokoladinė marshmalow draugauja su grietinėle? Lyg turėtų ane? Ačiū 4u.gif

Tikrai niekas nežino g.gif
Atsakyti