Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 4 tema

Sveikos merginos,

norejau pasiklausti patarimo 4u.gif
kadangi isvykau is LT, reikia paciai pasisviesinti plauku saknis, kiek zinau geriau naudoti Loreal dazus, gal patartumet kurie geriau.

Dekui uz atsakyma.
Atsakyti
Sveikos. Beautyforsale užmačiau dažus Luxury. Gal kuri esate bandžiusi? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Daziau plaukus su lorealio putomis sokoladine spalva, spalva gavosi nuostabi, kirpykloj l.retai man isgaudavo tokia spalva, o parduotuviniu dazu paletese nerasdavau man patinkancios spalvos, tik Lorealioputose radau. Nusidaze graziai,bet man l. greitai atsiplove. kaip kitoms? ar greit plovesi?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 09 02, 11:57)
Daziau plaukus su lorealio putomis sokoladine spalva, spalva gavosi nuostabi, kirpykloj l.retai man isgaudavo tokia spalva, o parduotuviniu dazu paletese nerasdavau man patinkancios spalvos, tik Lorealioputose radau. Nusidaze graziai,bet man l. greitai atsiplove. kaip kitoms? ar greit plovesi?

su kuruo numeriu dazet? as paskutini kart su 40 daziau, labai patiko spalva, jokio ryzumo neisimate net pries saule. O del atsiplovimo, man patinka kaip si spalva atsiplaudineja, nebunka, o i tokia naturalesne tampa panasi, nelabai moku aprasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 09 02, 13:11)
su kuruo numeriu dazet? as paskutini kart su 40 daziau, labai patiko spalva, jokio ryzumo neisimate net pries saule. O del atsiplovimo, man patinka kaip si spalva atsiplaudineja, nebunka, o i tokia naturalesne tampa panasi, nelabai moku aprasyt  biggrin.gif

Ar jums dazant 40 numeriu gaunasi spalva tokia kokia paletej ar tamsesne?
Nes man dazant 30 numeriuku gaunasi visiskai juoda, o as noriu tokios kokia nurodyta paletej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 09 02, 13:11)
su kuruo numeriu dazet? as paskutini kart su 40 daziau, labai patiko spalva, jokio ryzumo neisimate net pries saule. O del atsiplovimo, man patinka kaip si spalva atsiplaudineja, nebunka, o i tokia naturalesne tampa panasi, nelabai moku aprasyt  biggrin.gif

as su 41 wub.gif spalva man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Zodziu, nusidaziau plaukus ir saknys ryzos gavosi. doh.gif Pasiskaiciau internete atsiliepimus ir nusipirkau Lee Stafford Hot Shots 4 Blondes, Tony & Guy Platinum Blonde Shampoo nur ir atrodo tikrai nusieme tas ryzumas. Saknys dar siek tiek ryzos, bet like plaukai tokie sviesus baby blonde atspalvio, super thumbup.gif ! O su tuo sampunu plausiu reguliariai, ziuresiu kas gausis, nes ten yra siek tiek dazu man atrodo, jis irgi nuima ryzuma, bet rezultatai ne is karto.

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaa glushenko: 02 rugsėjo 2011 - 16:38
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 09 02, 14:14)
Ar jums dazant 40 numeriu gaunasi spalva tokia kokia paletej ar tamsesne?
Nes man dazant 30 numeriuku gaunasi visiskai juoda, o as noriu tokios kokia nurodyta paletej  ax.gif

tamsesne nei pavaizduota gaunasi, ypac galuose doh.gif , sekanti kart tik saknis dazysiu.

Papildyta:
QUOTE(Dolita @ 2011 09 02, 17:25)
as su 41 wub.gif  spalva man labai patinka wub.gif

as ir sia spalva ismeginus, man nepatiko, kad sioks toks bordinis atspalvis man lindo tik nusidazius, veliaus jis kazkiek atsiplove, bet pries saule ar sviesa as jy visvien iziurejau. Na 40 man patiko labiau spalva, ties ja ir apsistosu. Vienintelis minusas labai jau dazant siais dazais lieka dazu ant odos, man jie per kokius 3-4 plovimus tik atsiplauna visiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 09 03, 11:54)
tamsesne nei pavaizduota gaunasi, ypac galuose  doh.gif , sekanti kart tik saknis dazysiu.

Papildyta:
as ir sia spalva ismeginus, man nepatiko, kad sioks toks bordinis atspalvis man lindo tik nusidazius, veliaus jis kazkiek atsiplove, bet pries saule ar sviesa as jy visvien iziurejau. Na 40 man patiko labiau spalva, ties ja ir apsistosu. Vienintelis minusas labai jau dazant siais dazais lieka dazu ant odos, man jie per kokius 3-4 plovimus tik atsiplauna visiskai  doh.gif

o man kaip tik labai lengvai nuo odos valesi, 1-ieji dazai kurie taip lengvai valesi.
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Esu dabar Anglijoje ir galiu parvezti kokiu nors plauku dazu, kuriu nera Lietuvoj, bet yra Anglijoj smile.gif
siaip man labai patiko John Frieda dazancios putos, panasios kaip tos naujos Loreal, bet atsiliepimai Friedos geresni smile.gif siaip kainuoja apie 10svaru=40lt, bet buna nuolaidu.

Ir man asmeniskai lb dar patinka Clairol Perfect 10. As pati dazau tokia sampanine-auksine spalva, tai lb patinka atspalvis Medium Champagne Blonde, nudazo graziai, sodriai, bet ne per ryskiai ar ryzai wink.gif bet cia sviesiaplaukem, taciau tamsiaplaukem irgi yra lb graziu atspalviu...sitie kainuoja cia apie 7svarus=28lt.

Tai sakykit, jei kam ko reik...gal ir kitokiu yra geru firmu, jei zinot...bet man asmeniskai tos dvi serijos ypatingai patiko, nes ir pati bandziau, ir drauge bande, ir ju kiek zinau Lt nera, ir spalvos grazios, ir nebaisu dazyt nes negadina plauku smile.gif

Galit rasyt i laura.satkauskaite@gmail.com wink.gif beje, as Vilniuj gyvenu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 09 03, 11:54)
tamsesne nei pavaizduota gaunasi, ypac galuose  doh.gif , sekanti kart tik saknis dazysiu.

Vienintelis minusas labai jau dazant siais dazais lieka dazu ant odos, man jie per kokius 3-4 plovimus tik atsiplauna visiskai  doh.gif

Tai kita karta reikes isbandyti 40 numeriuka, nes paletej atrode per sviesi smile.gif
O nusiplauna nuo odos jie man irgi sunkoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justeda2 @ 2011 08 10, 23:30)
Sveikos smile.gif noriu sulaukti jūsų patarimų. Dabar esu tamsi, ruda, nusidažiau pirmą k prieš 4 mėnesius. Na bet manau dauguma supras, kaip vargina tos lendančios šaknys, blunkanti spalva. Natūraliai esu lietuviškos pelenų spalvos. Ruošiuosi nusiimt dažus su L'oreal Super Blonde creme ir dažyt kažkokiu pelenų (ash) atspalviu, norėčiau į šviesesnę smile.gif Tad štai mano pasirinkimai:
user posted image 6A Light ash brown
user posted image Dark blonde
user posted image ir dark ash blonde

Na, laukiu pagalbos, kuriuos pasirinkt? Kurie geriausi? Ieškau garantijos, kad neišlys rusvas atspalvis  g.gif  smile.gif Gal turit kokius kitus patarti smile.gif

Loreal esu tamsinusi savo plaukus. rinkausi 7 Nr. ir turejau buti tamsi blondine, taciau spalva isejo tamsiai ruda doh.gif veliau atsiplove, bet pirminis rezultatas siek tiek isgasdino, todel su Loreal excellence dazais siulyciau elgtis atsargiai, spalva bus tamsesne nei pavyzdziuose.
Beje, su pilkais atspalviais reikia elgtis atsargiai, jei dazoma ant pasviesintu plauku, galimas zaliu plauku efektas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so.am.i: 05 rugsėjo 2011 - 17:21