Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 08, 14:28)
mano bėda.

na va, tai tik dar kartą parodo, kad labai labai skirtingai visiems būna smile.gif net ir su tais kaltūnais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 08, 15:39)
na va, tai tik dar kartą parodo, kad labai labai skirtingai visiems būna  smile.gif net ir su tais kaltūnais hihihi.gif

Tikrai skirtingai smile.gif Man tas šampūnas su koalom žaliam butely buvo turbūt prasčiausias iš bandytų, siaubingai vėlė plaukus.
O labiausiai nuo kaltūnų man padeda aliejai, geriausia, jei laikau per naktį.

Pasibaigė:
eilinis šampūnas, nieko gero, nieko blogo
user posted image
Prausiklis patiko, gal kada ir bus kartojamas:
user posted image
ir keliem kartam liko kremo, taip pat patiko, oda matinė, švelni rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
baigesi biggrin.gif
doliva veido kauke nuo mimikos rauksliu (atrodo taip vadinas g.gif ) patiko butinai kada pakartosiu aplamai man doliva veido prieziuros priemones ir patinka ir tinka, dar naudojama turiu atpalaiduojancia kauke tai ir superine wub.gif
i pabaiga sebamed jautrios odos kremukas veidui patiko taip pat bus kartojamas kai reiks riebesnio kremo kol kas dar turiu lumene natural code kuris taip pat naudojamas ir laabai patinka wub.gif
i pabaiga astera extreme white balinanti pasta, patiko bet manau dabar dar isbandysiu ka nors is SPLAT balinancio g.gif bigsmile.gif
Catrice nude sensation coral pink skaistalai;
The body shop flowers seseliai melsvi;
Catrice nude sensation roziniai seseliai;
Joanna depiliavimo kremas;
Loreal casting plauku dazai
Atsakyti
Pabaigiau per ilgą laiką po truputį....
user posted image
Kartais profilaktiškai patepti buvo neblogai... Gal kada ir kartosiu...
Atsakyti
TBS braškių vazelinas lūpoms, nežinau, nelabai patiko kažkaip panašu darosi, kad man asmeniškai TBS labiausia verti dėmesio kūno sviestai ir kai kurios kaukės plaukams unsure.gif
user posted image
o į jo vietą iš atsargų sandėliuko Nivea velvet rose
user posted image
Atsakyti
user posted image
Patiko, bus kartojamas...
Atsakyti
user posted image

Ismestas. Siaubingai issausino lupas. Visgi nepriima mano organizmas chemijos jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 06, 17:41)
user posted image

Man visos priemones su siuo barsuku atrodo gundanciai,ateityje noresiu kazka isbandyti biggrin.gif

QUOTE(Viktorija69 @ 2011 01 06, 18:45)
Katik paskutini karta issitepiau ir ismeciau Natura Siberica anticeliulitinio kuno sviesto pakuote, naudojau ji tiesiog kaip paprasta krema visam kunui, tai labai patiko, gerai susigeria, kvapas labai malonus  thumbup.gif

Prisidedu prie pagyru siam sviestui drinks_cheers.gif

Baigesi Lavera roziu veido sveitiklis
user posted image

visai patiko,tik nelabai megstu roziu kvapo,bet sveitiklis buvo labai svelnus kas man ir patinka,nemegstu astriu agresyviu dalyku veidui,nors pakuote tik 30ml,bet man uzteko metams,naudojant karta per savaite,kolkas nekartosiu,noriu Natura Siberica isbandyti

Akiu piestukas,juodas
user posted image
kaip uz tokia kaina tikrai geras,pirksiu vel toki pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 08, 14:37)
blink.gif hihihi.gif net keista, kad prisiminėt, jog turiu tokią problemą.. nesitikėjau  4u.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 08, 15:28)
mano bėda.

Ačiū, damos, už atsakymus 4u.gif
Apie tiesinančius jau žinau, vien tokias priemones ir naudoju, būtent tas Nivea ir dar mačijo kažkiek. Dabar dar tikrai pamėginsiu Asian Straight ir tą kaukę, na nors tam kartui... Bus matyti smile.gif
Vitulka, o ką tu konkrečiau naudoji?

Mano veliasi visi, ypač pakaušis, apie tą duobę kakle nė nekalbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 01 08, 21:08)
Man visos priemones su siuo barsuku atrodo gundanciai,ateityje noresiu kazka isbandyti biggrin.gif

Ir visos tikrai fainos thumbup.gif Teke naudot moisturizer'i (shea sviestukas pagrinde jame), tai labai veidukui patiko. Dar naudojus lupu balzama. Pati noriu ne vieno produkto sios firmos, bet jauciu negreit pirksiu, nes sandeliukas pilnas kremu/losjonu/sviestu kunui, o ir prisipirkus alieju ir sviestu esu, tai kazka pati noriu susimakaluot (o ir reikia, nes gaila laikyt taip).
Atsakyti
L'Occitane fluidas, patiko, žiemai stiprokokas, bet manau vasarą kartosiu
user posted image
į jo vietą keliems kartams likusio "Decleor"
user posted image
Atsakyti
user posted image
baigesi laukiniu morku seklu hidrolatas, i jo vieta ylangylang hidrolatas.
Atsakyti