Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(skorpas35 @ 2010 11 12, 23:11)

Betute, aš jau dešimt savaičių kaip čiaudau ir vargstu su užgulta nosim ir man tai buvo vienas iš pirmųjų  nestuke.gif požymių, linkiu ir tau kad tai būtų ne alergija, o nuostabių skaičiukų ženklas  drinks_cheers.gif
  Ta proga siunčiu visoms laukiančioms ir tikinčioms virusiukų
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

O kada tau prasidejo ta alergine sloga ? Manau man dar per anksti, juk tik vakar ryte tuos blasto susodino. Bet aciu uz gerus linkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 11 12, 20:11)
Sveikos, užbėgu ir aš čia kartais pasicekavint kaip jums sekasi, kažkada šis skyrelis buvo ir mano namučiai, smagu kai merginoms pasiseka, džiaugiuosi už kiekvieną kaip už save. Ir aišku liūdna kai skaičiukai nuvilia. Bet mano nuomone čia savo stebukliuko laukia pačios drąsiausios, pačios ištvermingiausios ir pačios geriausios būsimos mamytės  wub.gif Tikėkit, kovokit ir būtinai pasiseks.

Betute, aš jau dešimt savaičių kaip čiaudau ir vargstu su užgulta nosim ir man tai buvo vienas iš pirmųjų  nestuke.gif požymių, linkiu ir tau kad tai būtų ne alergija, o nuostabių skaičiukų ženklas  drinks_cheers.gif
  Ta proga siunčiu visoms laukiančioms ir tikinčioms virusiukų
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Stveriu virusiuka greiciau smile.gif

Beta,nesinervink jokiu cia elerginiu pozymiu,cia tavo maziukai isikabino ir va tau nestuke.gif pozymis o ne elergija..Mano draugei taip pat taip buvo jau kai rankas nuleido ir nebesitikejo nieko susirgo gripu temperatura pakilo nosis begte bego,o po keliu dienu pasirodo kad joks gripas cia,o tikru tikriausias nestuke.gif pozymis..To ir linkiu Mergyt,kad tik taip ir butu 4u.gif

Meiles Vaisiau console.gif ,labai gaila kad tau nepavyko,bet nenuleisk ranku dar ateis musu diena mergyt tikrai dar suspesim pasidziaugti ir mes ta didziule laime 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 12, 23:23)
Beta,nesinervink jokiu cia elerginiu pozymiu,cia tavo maziukai isikabino ir va tau  nestuke.gif pozymis o ne elergija..Mano draugei taip pat taip buvo jau kai rankas nuleido ir nebesitikejo nieko susirgo gripu temperatura pakilo nosis begte bego,o po keliu dienu pasirodo kad joks gripas cia,o tikru tikriausias  nestuke.gif  pozymis..To ir linkiu Mergyt,kad tik taip ir butu  4u.gif

Jazau kaip gerai butu biggrin.gif aciu Reginiukas mirksiukas.gif Kad ir per anksti bet kokiem dar pazymiam, bet geriau jais tiket nei visai netiket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 12, 22:19)
O kada tau prasidejo ta alergine sloga ? Manau man dar per anksti, juk tik vakar ryte tuos blasto susodino. Bet aciu uz gerus linkejimus  4u.gif

Pas mane gan įdomiai buvo, apsirgau antrą stimuliacijos dieną, tai ir sloga buvo, gerklę skaudėjo ir temperatūra pakilo, ačiū Dievui neaukšta, kosėjau...tai visomis įmanomomis priemonėmis gydžiausi kad tik nereiktų visko atidėt. Ir man pavyko, procedūros dieną tik truputėlį kosėjau, o nosis tik vos vos užgulta buvo. Bet po kokių 4-5d. vėl užgulė nosį, taip kad miegot nebegalėjau, o čiaudėjau tai be sustojimo, galvojau kad vėl atkritau, kad bus blogai. Tai ir garinausi, ir jūros vandeniu ploviau ir šildžiau...nieks negelbėjo, o pasirodo viskas dėl nestuke.gif
O pas tave juk blastocistukės, tai gali ir greičiau tie požymiai išlysti mirksiukas.gif Laikau stipriai kumštukus kad taip ir būtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 11 12, 23:45)
Pas mane gan įdomiai buvo, apsirgau antrą stimuliacijos dieną, tai ir sloga buvo, gerklę skaudėjo ir temperatūra pakilo, ačiū Dievui neaukšta, kosėjau...tai visomis įmanomomis priemonėmis gydžiausi kad tik nereiktų visko atidėt. Ir man pavyko, procedūros dieną tik truputėlį kosėjau, o nosis tik vos vos užgulta buvo. Bet po kokių 4-5d. vėl užgulė nosį, taip kad miegot nebegalėjau, o čiaudėjau tai be sustojimo, galvojau kad vėl atkritau, kad bus blogai. Tai ir garinausi, ir jūros vandeniu ploviau ir šildžiau...nieks negelbėjo, o pasirodo viskas dėl  nestuke.gif
  O pas tave juk blastocistukės, tai gali ir greičiau tie požymiai išlysti  mirksiukas.gif Laikau stipriai kumštukus kad taip ir būtų  drinks_cheers.gif

Ar cia nestumo pozymis pamatysim dar, bet aciu, kad nuraminai 4u.gif Buvau biski nusigandus jau, galvojau kazkokios jau nesamones prasideda fear.gif
Atsakyti
Labas mergaites mirksiukas.gif
Meiles vaisiau, silciausias apkabinimas console.gif

O man merginos gal galetumet patarti-nuraminti 4u.gif Snd man yra 2dpo po isodinimo ir pasirode gausiai tamsiai rudu isskyru, tokiais net gabaliukais... Man visuomet pries mmm 5-7d pries pradedavo teplioti. Suprantu, kad kvailas klausimas, bet kaip manote-ar reikia sunerimti, skambinti gydytojui galbut del crinone padidinimo, bijau, kad nebutu tai pabaiga?? doh.gif verysad.gif

Beje, gal kuriai merginai reikia gonalio 112,5 likucio, atiduodu...
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 13, 12:51)
Labas mergaites  mirksiukas.gif
Meiles vaisiau, silciausias apkabinimas  console.gif

O man merginos gal galetumet patarti-nuraminti  4u.gif Snd man yra 2dpo po isodinimo ir pasirode gausiai tamsiai rudu isskyru, tokiais net gabaliukais... Man visuomet pries mmm 5-7d pries pradedavo teplioti. Suprantu, kad kvailas klausimas, bet kaip manote-ar reikia sunerimti, skambinti gydytojui galbut del crinone padidinimo, bijau, kad nebutu tai pabaiga??  doh.gif  verysad.gif

Beje, gal kuriai merginai reikia gonalio 112,5 likucio, atiduodu...

Gal paskambink gydytojai kad savaitgali ramiau butu..... g.gif O tai sedesi dabar ir nervuosies.
Atsakyti
Aciu mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As labai tikiu, kad kiekvienos pozymiai yra individualus ir visaip gali buti ir visados tai gali atvesti iki nestuke.gif

Mergaites, kurios laukiates, Avilte, Vilmosa, Beta1 ir visos kitos, praleiskite blogas zinutes forume, neimkit i galva. Jusu tikslas dabar auginti leliukus savyje ir tik apie tai tegalvoti! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 12, 17:34)
Sveikutes visos  4u.gif  Nu pas mane tai tooookiaaaa raaamumaaa.....Net pati nezinau kaip suprast.Cia gal hormonai mane taip veikia ? Nei man linksma nei man liudna. Nebudinga man visai tokie reikalai  lotuliukas.gif  O siaip tai atostogas pasiemus esu.Nebutinai del to, kad sventai tikiu, kad man pades vartymasis lovoje, bet tiesiog turiu laisvu dienu, bjaurus oras eiti i darba, o be to galva tokia tuscia tuscia dabar...Pozymiu neieskau, miegelis ima....
Vilmosa, kaip tau gyvenimas jaunas atrodo siandien ?  mirksiukas.gif

sveikutes man ta diena kaip isodino prasidejo kazkokie skausmai stiprus nei tai zarnyne nei tai kiausidese nei tai inkstuose dar biski maziau jau bet dar vis tesesi,pilvas kaip arbuzas doh.gif tai biski supergyvenau kad nebutu kokios stimuliacijos pasekmes...o i toleta taip daznai lakstau kad net baisu tai pradejau gert petrazoliu arbata ir siaip visokias arbatas kad gerintu virskinima nes dar nesinori jokiu vaistu detis i burna,issiblaskymas didelis doh.gif o visumoj tai normaliai... paglostau,pasisneku su pilvuku...pagalvoju apie zirniuka kaip ten jam sekasi augat ar is vis ten nieko nevyksta....merginukes po kiek dienu embrionukas jau kabinasi kaip manot nes man idejo 4 lasteliu?
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 12, 22:04)
Mano mielos mergaites,

pageriau vyno, tai dabar galiu trumpai savo istorija aprasyt. Man 10 cd dare punkcija. Buvo 3 geri folukulai ir 3 mazesni. Ispunktavo 2 kiausialastes. Jos buvo kokybiskos ir apsivaisino. Isodino abu embrionukus 5 ir 6 lasteliu. Siandien 10 DPI ir HCG parode 4,49... Buvo visi nestumo pozymiai: pirmas keturias dienas skaidejo,  maude pilva, is karto pavargdavau net namie budama (turiu biuleteni 2 sav), tada pradejo l.skaudet krutine, galu gale atsirado net ratilai tamsesni ir didesni aplink spenelius, vakarais guledama saugojaus nuo vyro, kad neuzgautu netycia, nes dege ir pilvas, ir papukai. Jauciausia absoliuciai nescia! BT laikesi visas dienas 37,1, o siandien jau buvo 36,9 (tiesa, siandien dariaus anksciau nei paprastai). Siandien NT taip pat nieko neparode... o taip norejau jus nudziuginti, kad ir su mazai embrionuku pavyksta pastoti. Ir tikiu, kad pavyksta, net neabejoju. Kaip ir sventai tikiu, kad Dievas niekada neateina anksciau laiko ir niekada neveluoja. Dar ne mano laikas, su meile, svelnumu ir dekingumu lauksiu savojo. Visoms to linkiu  4u.gif

aisku saulele kad imanoma o gal teskukui per anksti parodyt ir ne visa laika parodo nestuma nors esi jau nestuke.gif o tu nebandei kraujuko pasidaryt?dar sakyciau kad per anksti nukabint nosite,o jei si karteli neiseis tai tikrai bus kita,as ir save taip raminu ir zinau kaip buna sunku tas pirmas dieneles bet reik tyliai tyliai tiket....
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 12, 21:04)
Mano mielos mergaites,

pageriau vyno, tai dabar galiu trumpai savo istorija aprasyt.
Kaip ir sventai tikiu, kad Dievas niekada neateina anksciau laiko ir niekada neveluoja.

Meiles vaisiau console.gif ech kaip surantu tave, pati taip pat po taures vyno pasiguodziau sm.
taciau pati zinai kad ne kiausialasciu kiekis yra svarbiausiai, teko skaityti kad kuo ju maziau tuo jos kokybiskesnes. pas mane ju buvo 19, bet geri emrionai tik trys tebuvo, tad... kaip pati matai ne kiekybe o kokybe svarbiausiai.
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 13, 11:51)
O man merginos gal galetumet patarti-nuraminti  4u.gif Snd man yra 2dpo po isodinimo ir pasirode gausiai tamsiai rudu isskyru, tokiais net gabaliukais... Man visuomet pries mmm 5-7d pries pradedavo teplioti. Suprantu, kad kvailas klausimas, bet kaip manote-ar reikia sunerimti, skambinti gydytojui galbut del crinone padidinimo, bijau, kad nebutu tai pabaiga??  doh.gif  verysad.gif

Labas, manau be reikalo nerimauji, apie mmm ar kažkokią pabaigą net nemąstyk. Tikriausiai per įsodinimą pažeidė gimdos kaklelį, ten kažkiek pakraujavo, o dabar valosi. Dar galėjo būti ir dėl Crinono aplikatoriaus, gal truputėlį per giliai įėjo ir sudirgino kaklelį. Taip kad viskas manau gerai, aukščiau nosiuką ir tik teigiamos mintys mirksiukas.gif Viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti