Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(Beta1 @ 2010 11 14, 20:30)

O as tai turiu klausimuka viena.Mano nuotykiai tesiasi  tongue.gif  Man atrodo, si savaitgali is tikruju persalau.Persti gerkle labai.Tempos turiu 37.Idomu, galima man ten visu tu pastiliu nuo gerkles skausmo ar dar ko ? Nes jauciu, kad nakti neuzmigsiu....

skalauk gerklę su druska, kvėpuok garais ,eukalipto ar mėtų eterinio aliejaus lašiuką įlašink į verdantį vandenį, apsigaubk rankšluosčiu ir kvėpuok
iš vaistų, tai galima Tantum verde purškalo, aš dar čiulpiau tas pačias tabletes kaip ir vaikui, kad vaistininkė davė Sebidin. nosį skalauk jei reikia jūros vandenuku
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 14, 22:35)
skalauk gerklę su druska, kvėpuok garais ,eukalipto ar mėtų eterinio aliejaus lašiuką įlašink į verdantį vandenį, apsigaubk rankšluosčiu ir kvėpuok
iš vaistų, tai galima Tantum verde purškalo, aš dar čiulpiau tas pačias tabletes kaip ir vaikui, kad vaistininkė davė Sebidin. nosį skalauk jei reikia jūros vandenuku

Aciu ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 13, 18:42)
Mergaitės, aš su nekokiom naujienom... Šiandien buvau pas Treijs, kaip ir 5 sav, o žirniuko dydis tik 5,5 mm. Tai sunervino, neva - per mažas  verysad.gif
dabar kitą penktad vėl į Rygą...
Gal kam taip buvo?  g.gif Kuo baigėsi?

As labai labai linkiu nepergyventi, ramiai ikvepti ir daug daug geru emociju ir neleisti sau nervintis anksciau laiko. As saugodama savo nervus nuejau tik 11 savaiciu pas gydytoja ir ir maziuke buvo pusantros savaites mazesne, nei priklause bet jau judanti, spurdanti stipruole, todel gydytoja visai nepergyveno, beje ir pagimdziau 10 dienu veliau (nors rodos inseminacijos data buvo aiski). Pagalvok jeigu buciau nuejusi 6 savaiciu ir nebutu pamate sirdeles plakimo, kaip as buciau pergyvenusi ir nerimavus.
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 11 13, 16:26)
Meiles vaisiau  console.gif ech kaip surantu tave, pati taip pat po taures vyno pasiguodziau sm.
taciau pati zinai kad ne kiausialasciu kiekis yra svarbiausiai, teko skaityti kad kuo ju maziau tuo jos kokybiskesnes. pas mane ju buvo 19, bet geri emrionai tik trys tebuvo, tad... kaip pati matai ne kiekybe o kokybe svarbiausiai.

Sveikute, o kas atsitiko, as taip ilgai nebuvau dabar nesusigaudau?
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 11 15, 08:36)
Sveikute, o kas atsitiko, as taip ilgai nebuvau dabar nesusigaudau?

Jei cia manes klausi smile.gif , tai is 6 folikulu man isgavo 2 kiausialastes, kurios buvo kokybiskos, apsivaisino, bet nestumas nutruko ankstyvoje stadijoje... Taigi ir sakiau, kad butu geriau daugiau turet kiausialasciu, daugiau embrionuku, kuriuos galeciau dabar vel isodinti, bet deja, viska kartosim is pradziu... Reikia dabar tik nuspresti, ar vasari, ar geguzi. Is banko pinigelius sunaudojom, dabar mama pasiryzus savo santaupas atiduoti.
O jus, mergaites, visos savom lesom IVF darotes, ar irgi tenka skolintis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 15, 10:45)
Jei cia manes klausi  smile.gif , tai is 6 folikulu man isgavo 2 kiausialastes, kurios buvo kokybiskos, apsivaisino, bet nestumas nutruko ankstyvoje stadijoje... Taigi ir sakiau, kad butu geriau daugiau turet kiausialasciu, daugiau embrionuku, kuriuos galeciau dabar vel isodinti, bet deja, viska kartosim is pradziu... Reikia dabar tik nuspresti, ar vasari, ar geguzi. Is banko pinigelius sunaudojom, dabar mama pasiryzus savo santaupas atiduoti.
O jus, mergaites, visos savom lesom IVF darotes, ar irgi tenka skolintis? doh.gif

As savo lesom, nes nieks apie tai nezino, o kaip pas laurynaa gal zinai keliu savaiciu nustojo vystytis? Ir tau keliu savaiciu?Nes kai man buvo 10 dpi ir kraujas parode nestuma pas ja jau buvo 5 vavaites ir kas atsitiko jai echo rode imdoje nestuma
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 11 15, 11:45)

Matyt daugelis čia mūsų kiek pasitaupo, kiek pasiskolina. Asmeniškai aš, kievieną kartą darydama IVF (jų buvo 4), dalį būnu susitaupiusi (dedame kievieną kapeiką, jokių pramogų, tik reikalingiausi daigtai), dalį skolinamės. Bet ką darysi, toks jau gyvenimas. Svarbiausia, kad dar darbus turime, neturėtumėme - mūsų svajonė ir liktų svajone...
Atsakyti
Laba diena. Vis skaitau jusu skyreli, dabar nusprendziau prisirasyti i statistika ir siaip, galbut ieskotis pagalbos... Turejome 5 IUI, 2 IVF ir vienas karta su snaigutem... Taciau vis dar laukiame savo stebuklelio. Kazkaip ypac sunku buna kai ateina tos dienos po proceduru, man menesines prasidejo vakar, 11 diena po isodinimo.
Gal kuri turite kontaktus geros sia sriti ismanancios psichologes? Aciu!
Papildyta:
Tiksliau dabar pasiskaiciavau, kad 9 dienos po isodinimo. Visada isaugom iki blastocistu, labai geros kokybes.
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 11 15, 10:04)
As savo lesom, nes nieks apie tai nezino, o kaip pas laurynaa gal zinai keliu savaiciu nustojo vystytis? Ir tau keliu savaiciu?Nes kai man buvo 10 dpi ir kraujas parode nestuma pas ja jau buvo 5 vavaites ir kas atsitiko jai echo rode imdoje nestuma

Nezinau, kaip pas laurynaa, tai pas ja jau visai nemazas nestumas buvo taip iseina.. O man tai 10DPI parode HCG 4,49, tai gydytojas pakomentavo, kad ankstyvoj savaitej nustojo vystytis, tvirtinosi, bet nebesivyste. Si penktadieni kartosiu tyrima, kad pasiziuret, ar nera kokio negimdinio. Norisi viska kuo greiciau pamirst ir eit i prieki! smile.gif
O tu, kaip suprantu, esi laimingoji nestuke.gif ? smile.gif Kiek savaiteliu?
Papildyta:
QUOTE(kriausyte @ 2010 11 15, 10:12)
Laba diena. Vis skaitau jusu skyreli, dabar nusprendziau prisirasyti i statistika ir siaip, galbut ieskotis pagalbos... Turejome 5 IUI, 2 IVF ir vienas karta su snaigutem... Taciau vis dar laukiame savo stebuklelio. Kazkaip ypac sunku buna kai ateina tos dienos po proceduru, man menesines prasidejo vakar, 11 diena po isodinimo.
Gal kuri turite kontaktus geros sia sriti ismanancios psichologes? Aciu!
Papildyta:
Tiksliau dabar pasiskaiciavau, kad 9 dienos po isodinimo. Visada isaugom iki blastocistu, labai geros kokybes.

O mieloji, kaip uzjauciu... Nors dar tiek nepraejau, bet pagal save galiu isivaizduot, kiek nevilties yra tavyje.. Bet zinai, atsakymai kodel tikrai yra ir yra galimybiu viska pakeisti. Mes su vyru jau daug nuveikem sioje srityje. Jei tau idomu, kokia pagalbos priemone mes naudojames, parasyk i az 4u.gif
Atsakyti
Meiles vaisiau, bandysi vel pas ZZ? As irgi is banko paskolas pasiemus, moku dabar issisiepus, nes dariau 2 IVF ir abu be rezultatu.
Atsakyti

O mieloji, kaip uzjauciu... Nors dar tiek nepraejau, bet pagal save galiu isivaizduot, kiek nevilties yra tavyje.. Bet zinai, atsakymai kodel tikrai yra ir yra galimybiu viska pakeisti. Mes su vyru jau daug nuveikem sioje srityje. Jei tau idomu, kokia pagalbos priemone mes naudojames, parasyk i az 4u.gif
[/quote]

Aciu, butinai parasysiu! wink.gif

Mes stengiames pasitaupyti, o kai procedurai viska isleidziam, tai vel is naujo kaupiam. Jei viskas sekmingai, tai net neskaiciuotum tu pinigu, bet kai laukiamo rezultato nera, tai ir sita sritis labai jautri pasidaro..
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 11 15, 10:18)
Meiles vaisiau, bandysi vel pas ZZ? As irgi is banko paskolas pasiemus, moku dabar issisiepus, nes dariau 2 IVF ir abu be rezultatu.

Tai jums irgi viskas jautru, ir leliukai belaukiantys, ir pinigeliai...
Dar neapsisprendziau, ar pas ji darysiu. Dar kazkaip daug reikia apmastyti. Tai kad nelabai randu pas ka daryt... Man VK kazkoks siaubas yra. Jau pasakojau apie Visockiene, kad mus aplamai isvare, o Usoniene itariu bus panasi. Man MV klinika patinka, bet kadangi esu is Vilniaus, tai kaip ir cia butu patogiau.. Nu zodziu jei kas galit patart ka nors, tai mielai prasom 4u.gif
Atsakyti