QUOTE(inero @ 2010 11 15, 10:04)
As savo lesom, nes nieks apie tai nezino, o kaip pas laurynaa gal zinai keliu savaiciu nustojo vystytis? Ir tau keliu savaiciu?Nes kai man buvo 10 dpi ir kraujas parode nestuma pas ja jau buvo 5 vavaites ir kas atsitiko jai echo rode imdoje nestuma
Nezinau, kaip pas laurynaa, tai pas ja jau visai nemazas nestumas buvo taip iseina.. O man tai 10DPI parode HCG 4,49, tai gydytojas pakomentavo, kad ankstyvoj savaitej nustojo vystytis, tvirtinosi, bet nebesivyste. Si penktadieni kartosiu tyrima, kad pasiziuret, ar nera kokio negimdinio. Norisi viska kuo greiciau pamirst ir eit i prieki!
O tu, kaip suprantu, esi laimingoji

?

Kiek savaiteliu?
Papildyta:
QUOTE(kriausyte @ 2010 11 15, 10:12)
Laba diena. Vis skaitau jusu skyreli, dabar nusprendziau prisirasyti i statistika ir siaip, galbut ieskotis pagalbos... Turejome 5 IUI, 2 IVF ir vienas karta su snaigutem... Taciau vis dar laukiame savo stebuklelio. Kazkaip ypac sunku buna kai ateina tos dienos po proceduru, man menesines prasidejo vakar, 11 diena po isodinimo.
Gal kuri turite kontaktus geros sia sriti ismanancios psichologes? Aciu!
Papildyta:
Tiksliau dabar pasiskaiciavau, kad 9 dienos po isodinimo. Visada isaugom iki blastocistu, labai geros kokybes.
O mieloji, kaip uzjauciu... Nors dar tiek nepraejau, bet pagal save galiu isivaizduot, kiek nevilties yra tavyje.. Bet zinai, atsakymai kodel tikrai yra ir yra galimybiu viska pakeisti. Mes su vyru jau daug nuveikem sioje srityje. Jei tau idomu, kokia pagalbos priemone mes naudojames, parasyk i az