Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

Jezau, Twiny, sveikinu !!!! Bandau isivaizduoti kas per jausmas.....Noreciau ir as toki patirti blush2.gif
Dziaukis, labai labai stipriai dziaukis ir nenervink vaikuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Twinny,Svekinu mergyt tave is visos sirdeles imk 4u.gif 4u.gif Laikykites stiprybes jums ir aukit sveikuciai ir diduciai lengvo tau nesiojimo 4u.gif 4u.gif

Beta,Laikykis neisskysk dar savaitele ir galesi darytis testuka mirksiukas.gif laikau dar kumscius uz visas 4u.gif

Vilmosa,nu ko dabar taip..slegianti nuotaika?? Turetum dziaugtis ir galoti tik apie savo mazuliuka,tikrai suprantu tave man taip pat buvo nuotaiku kaita siaubinga,bet kai pagalvodavau kad neverta vaiko varyt i nevily greitai blogos mintys issiblaskydavo..Nenusimink imk balioncikus smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 17, 21:43)
Beta,Laikykis neisskysk dar savaitele ir galesi darytis testuka  mirksiukas.gif  laikau dar kumscius uz visas  4u.gif
Vilmosa,nu ko dabar taip..slegianti nuotaika?? Turetum dziaugtis ir galoti tik apie savo mazuliuka,tikrai suprantu tave man taip pat buvo nuotaiku kaita siaubinga,bet kai pagalvodavau kad neverta vaiko varyt i nevily greitai blogos mintys issiblaskydavo..Nenusimink imk balioncikus smile.gif  4u.gif  4u.gif

Reginiukai, sest eisiu jau krauja priduot....Nebeislauksiu dar savaiteles.....bus 9 dpi,o su blasto jau turetu kazka rodyt, ane ? g.gif
Vilmosa, o kokiu tu ypatingu pozymiu tikiesi dar net savaitei nepraejus ? biggrin.gif Pagalvok apie tai ir turetu pakilti nuotaikele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 17, 17:33)
merginos noreciau paklausti ar reikia papildomai gerti foline rugsti jei geriu pregnacare vitaminus.pakuoteje yra ir vyrams,tai mes abu ir vartojame.ten sudetyje parasyta kad jos yra,tai net nezinau ka daryti?

Nemanau kad dvigubai reikia gerti foline rugsty nes pagrinde tuose pregnacare ir kituose jau yra tam tikra doze kuri turi buti 400mg..tuose pregnacare yra daugybe kitokiu taip pat naudingu nescioms ar planuojancioms vitaminu.
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 17, 18:48)
Reginiukai, sest eisiu jau krauja priduot....Nebeislauksiu dar savaiteles.....bus 9 dpi,o su blasto jau turetu kazka rodyt, ane ?  g.gif
Vilmosa, o kokiu tu ypatingu pozymiu tikiesi dar net savaitei nepraejus ?  biggrin.gif  Pagalvok apie tai ir turetu pakilti nuotaikele  mirksiukas.gif

Nu jau joo su blasto 9dpi jau parodys ir net neabejoju kad busi nestuke.gif O kaip siaip jautiesi? kaip stumi dieneles ?
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2010 11 17, 21:35)
cia matyt kazkokia diena ne tokia ar menulis ne toks man tai tokios slogios mintys kad net verkt norisi sirdi tuscia....aisku as testu tai nenoriu daryt ir trauksiu iki paskutinio nes baisiai sunku ta viena kuola pamatyt vaistai garuoja is organizmo,siandien sumazejo lrutine skaudet ir pirma diena susistresavau doh.gif  doh.gif  doh.gif jauciu kad skystu doh.gif  unsure.gif as ir be pojuciu jokiu  verysad.gif  verysad.gif tikiuosi bent nuotaikele ryt gal pasitaisis

neskubek beta nes vis vien dar per anksti del testuko laikykis 4u.gif  4u.gif

Neliudek, vilmosa:), mes visos drauge group.gif Pas mus visas tris tie patys pojuciai, t.y. jokiu doh.gif , bet tikekimes, kad taip reikia, juk negali visoms 3 nepasisekti, greiciau-visos trys tapsime nestuke.gif I vakara man pakilo nuotaika, nors vis vaikstau i tuoleta tikrintis.... schmoll.gif Laikykimes kartu ir viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
O del vitaminu, tai mano gydytojas sake, jei tikite-gerkite, jei -ne, blogiau tikrai nebus. Tai as geriau tik folio rugsti 1000. mirksiukas.gif
Atsakyti
O vat dabar man ir pasakykite kas nors.Zinau, kad kazkaip ten aukstesne bazaline tempteratura yra gerai, nes tikriausiai gali buti traktuojama kaip nestumo pozymis.Bet ka reiskia keliom dalim pakilusi temperatura matuojant tiesiog paprastu termometru pazasty ? Ar cia yra kas nors skirtingai ? Siaip netikiu as tom temperaturom, bet prie zemes traukia, net sliauzt siandien noriu (galvojau kad cia oras kaltas), bet kai pasimatavau tempa, yra kelios dalys....Ar nebus blogai ? g.gif Kaip cia ja dabar traktuoti ?
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 17, 18:07)
sveikos!  smile.gif
niu viktoriuk tu pranasas!  4u.gif  bigsmile.gif Dvynukai isitaise pas mane! wub.gif

Buckis didziausias ir dziaugsmingi sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Twiny, sveikinimai wub.gif Nuostabu! wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš "etatinis" skaitytojas, bet skaitau jau du metelius doh.gif Be proto jus palaikau...ir kartu liūdžiu....
Mūsų su vyru taip pat laukia ateityje IVF+ICSI...pirmas startas tik tuomet...kai bus pinigėlių....
Kas dėl citologinių, pacituoju savo istoriją iš kito skyrelio:

QUOTE(Samanta @ 2010 02 24, 22:22)
Labas mergaitės  4u.gif
Kentėjau kentėjau, ilgai neparašius, bet dabar tai jau noriu parašyti savo istoriją. Gal kas sau prisitaikys, gal kuri nors buvo su analogiška, kaip mano situacija susidūrusi. Gal kas persigalvos ir pasitars su kitu daktaru.
2008 12 mėn. keliauju pas ginekologę dėl skausmų šonuose ir dėl bendros moters organų patikros tam, kad įsitikinčiau jog esu sveika (arba ne)  ax.gif , ir pradėti kelią link išsvajotojo sūnaus....
Gydė mane nuo daug ko....tik po pusmečio pasiūlė pasidaryti pap tepinėlį. Neatsisakiau - juk prevencijos programa taikoma, o ir tyrimai ateity į naudą.
2009 07 gautas onkocitologinio tepinėlio atsakymas. Rezultatas - ASCUS. Poliklinikos ginekologė pakomentuoja, bet gilintis nesigilina.
2009 09 gautas sekantis onkocitologinio tepinėlio atsakymas. LSIL CIN1. Oj kaip daktarė mane prigązdina....ne tas žodis....Vajej, tipo operacija ir vsio. Jokių atsikalbinėjimų. Nu galvoju šnekėk, šnekėk, aš krausiuos info bagažą ir keliausiu pasikonsultuoti su kitais ginekologais. Nes paminėsiu, kad mano mintys apie antrąjį vaikelį sukasi jau keli metai.
Pasikonsultuoju dar su dviem ginekologais (vienas buvęs jos pačios kolega). Pasakė vieningą nuomonę. Jokios operacijos prie tokių rezultatų nereikia. Tik pasikartoti ~po 7mėn. pap tepinėlį. Mat praktikoje (pridalyvavę įvairiuose seminaruose, paskaitose) šiuo metu ginekologai iki paskutinio nenori pjaustynėti moters. Ypač man vis pabrėžia tai, jei nori susilaukti dar vaikų.
Grįžtu pas savo ginekologę po kelių savaičių ir atsisakau konizacijos argumentuodama tuo, kad dar noriu "palaukti". Nieko nemidėdama, kad buvau konsultuotis su kitais ginekologais.
2010 02 gautas trečiasis onkocitologinio tepinėlio atsakymas. Rezultatas HSIL CIN2, CIN3, CIS. Morališkai ruošiuosi konizacijai, nes jau tiek prigązdino mane poliklinikoje...Tipo duodu 50% ant 50%. Tipo arba vėžys arba ne... doh.gif
Prisiskaičiusi, kad cis - tai 0 stadija vėžio puolu į depresijas. Vyrui bliaunu ant peties, o mamai nė žodeliu apie tai neužsimenu. Darbe susikoncentruoti nebegaliu.
Keliauju vėl konsultuotis, tik dabar dar su kita daktare  biggrin.gif Peržiūri mano pap tepinėlių atsakymus, apžiūri pačią ir paminėjo, kad jokių didelių pakitimų "plika" akimi nemato. Ir pasiūlo pasidaryti naujovišką THIN PREP pap tepinėlį. Jis yra daug tikslesnis nei pap. Nes tiriamos tik tos ląstelės, kurios yra reikalingos būtent šiam tyrimui, o ne visas chaotiškų susigrūdusių ląstelių rinkinys kaip pap tepinėlio atveju.
2009 02 24 - šiandien  biggrin.gif Gaunu THIN PREP pap tepinėlio atsakymą. Rezultatas LSIL CIN1. Šios daktarės, kaip ir kitų nuomonė ta pati - prie tokių nežimių pakitimų jokių operacijų ir biopsijų. Paaiškina tai, kad pap tepinėlyje gali labiau atsiskleisti ne baisiosios vėžinės (iki vėžinės) ląstelės, o pakitimai gali būti įtakoti uždegimų.
Dar užklausiu prie kokių rezultatų THIN PREP darote konizaciją. Pamini kad prie HSIL ir pataria nusiraminti.
Dabar THIN PREP`ą darysiuos po 4-turių mėnesių. Nežinia, blogės jis ar gerės....tik žinau vieną..."senesnės" kartos medikai linkę pjaustyti...."naujesnės" kartos - palaukti.
Jaučiu gausiu velnių nuo poliklinikos ginekologės...ji ir konizacijai mane buvo užrašiusi...
Fui....ir kiek prigązdino kartu su bendros praktikos gydytoja....Ir vis manoji ginekologė nepamiršdavo visiems "priminti" kad rugsėjo mėnesį atsisakiau konizacijos....
Ir žinot....iš dalies bijau aš tos konizacijos tik dėl vieno dalyko - būsimų vaikų. Kurių trokštu tiek sau, tiek savąjai mažei. Juk tikimybė išlieka, kad gims prieš laiką....
o vieninga didžiąja dalimi daktarų nuomone aš labiau pasitikiu, nei viena vienintele nuomone....

Tik "daduriu, kad dabar turiu "jau ant dienų" vėl tikrintis.
Bet pastarasis tyrimas, darytas THIN PREP PAP būdu ~rugpjūčio mėnesį iš vis jokių pakitimų neparodė...anė menkiausių... rolleyes.gif
O kažkada nežinojau, kad iš vis yra toks tyrimas, o ne tik "paprastasis pap" tyrimas. O kiek ašarų buvo...kad man vėžys...
Gal kam suteiks informacijos....ar stiprybės...
SĖKMĖS visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 18 lapkričio 2010 - 01:00
QUOTE(Twiny @ 2010 11 17, 19:07)
sveikos!  smile.gif
niu viktoriuk tu pranasas!  4u.gif  bigsmile.gif Dvynukai isitaise pas mane! wub.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif SAUNUOLE 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 18 lapkričio 2010 - 10:05
QUOTE(egk @ 2010 11 17, 21:22)
Atiloja, jei neklystu ryt žygiuoji pas gyd?

jo jo, siandien begsiu ir spresis mano ir mano snaiguciu likimas smile.gif aciu, kad prisimeni ir rupinies mirksiukas.gif
kada tavo zingsniai?
Atsakyti
labas rytas! smile.gif

vaje mielosios kiek sveikinimu, aciu visoms labai uz juos, ir aciu kad dziaugiates kartu su manim! wub.gif 4u.gif aciu uz grazu zodi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

man dar vistiek baisoka, pergyvenu del ju, kad tik jie augtu abu, apsiraminsiu tik sulaukus 12 savaiciu doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 18, 00:09)
O vat dabar man ir pasakykite kas nors.Zinau, kad kazkaip ten aukstesne bazaline tempteratura yra gerai, nes tikriausiai gali buti traktuojama kaip nestumo pozymis.Bet ka reiskia keliom dalim pakilusi temperatura matuojant tiesiog paprastu termometru pazasty ? Ar cia yra kas nors skirtingai ? Siaip netikiu as tom temperaturom, bet prie zemes traukia, net sliauzt siandien noriu (galvojau kad cia oras kaltas), bet kai pasimatavau tempa, yra kelios dalys....Ar nebus blogai ?  g.gif Kaip cia ja dabar traktuoti ?

mergyt kas man palaike vilty kad visgi gal pavyko tai ir buvo temperatura matuojama paprastu tuo carevnu termometru pazasty.. as ja matavau nuo 3dpo( tiksliau 3dpo sakau ant durniaus pasimatuosiu), tai ta diena rode 36.9 (kai mano iprasta kuno tempa 36.6), o jokiu persalimo poz tikrai nejauciau, ir nejauciau kad as tos tempos turiu. ir va matuojant vis su kiekviena diena ji man kilo, 37.0 poto 37.1 berots 12dpo ji man jau buvo 37.3 sakau ligos persalimo poz jokiu nejutau! taip kad tai geras zenklas nestuke.gif tik aisku jei tu nesi persalus ir nebesirguliuoji! pabandyk ir kitas dienas pasimatuot, matysi ar cia nuo oro ar ne! sekmiukes ! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tensei @ 2010 11 18, 11:53)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  SAUNUOLE  4u.gif

kada tau pasimatymas su dvynukais?? bigsmile.gif gal jau buvai ir viskas gerai su jais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiny: 18 lapkričio 2010 - 10:57