Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

QUOTE(Twiny @ 2010 11 17, 19:07)
sveikos!  smile.gif
niu viktoriuk tu pranasas!  4u.gif  bigsmile.gif Dvynukai isitaise pas mane! wub.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kokios saunios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 17, 20:19)
Wau  wub.gif  Jegele, mano svaju svajone  wub.gif Dziuogiuosi uz jusu seimyna  thumbup.gif
Gal apie ankstyvus pojucius kazka atsimeni-ar krutine isskirtine pasidare ar mmm skausmeliai kamavo?  blush2.gif  Ziauriai astreja mmm skaumas...  doh.gif Bijau nesulaukti ne sestadienio-9dpo  schmoll.gif

per tas laukimo savaites nebuvo jokiu pojuciu,nei maudimu nebuvo, krutine vos jautri tik gal padidejus buvo.
o tu buk gerute nurimk, juk poz gali ir nebuti, o gali but tokie pat kaip ir mmm! kantrybes, ir uz ja bus atlyginta! 4u.gif mirksiukas.gif

laukiu jusu teigiamu NT mergaites, beta , vilmosa, avilte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiny @ 2010 11 17, 20:07)
sveikos!  smile.gif
niu viktoriuk tu pranasas!  4u.gif  bigsmile.gif Dvynukai isitaise pas mane! wub.gif

niu super biggrin.gif Sveikinu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ine34 @ 2010 11 17, 17:10)
Labukas visoms,siandien yra antroji mano stimuliacijos diena,turiu tik viena klausima,ar piestuke gali buti burbuliukas,jis atsiranda kada ji apvertus palaikau? g.gif

pas mane visada burbuliukas būdavo ir jo tikrai nereikia išleisti, nes taip prarasti visą turinį gali, o tai juk nemaži pinigai
man Baiba LV sakė, nekreipti į tą burbuliuką dėmesio, o kai LT prieš tai dariau IVF, tai irgi nesureikšminau

QUOTE(gori @ 2010 11 17, 18:00)
Labutis merginos!
Kokia as zalia ir koks tamsus man cia miskas doh.gif  Sakykit gal kas yra girdejes ir zino apie Monogin skysti? Man vakar daktaras israse ir liepe butinai siandien vakare pries pusnkica su tuo skysciu apsiplauti. Pasirodo tas vaistas naujas ir niekur negaliu rasti, daktras sako kad butinai turi buti tas skysti.... as nevilty... Gal galit kas patarti, prasau..

o koks čia daktaras išrašė, ar čia lietuvoj?nes nesu girdėjusi, kad reikėtų naudoti,kiek žinau jie ten prasiplauna prieš punkciją patys ir prieš įsodinimą LT praplaudavo,LV ne
čia toks gal prieš bakterinis skystis
QUOTE(Twiny @ 2010 11 17, 18:07)
sveikos!  smile.gif

super thumbup.gif didžiausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Twiny sveikinimai thumbup.gif Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mergaites norejau paklausti del vitaminu. Geriu dabar Pregnacare conception. Rytoj paskutini isgersiu, poryt planuojamas isodinimas. Ar nusipirkti man ju dar ar laukti rezultato ir tada jau ziureti ka toliau gerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 17, 20:57)
Twiny sveikinimai  thumbup.gif Sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mergaites norejau paklausti del vitaminu. Geriu dabar Pregnacare conception. Rytoj paskutini isgersiu, poryt planuojamas isodinimas. Ar nusipirkti man ju dar ar laukti rezultato ir tada jau ziureti ka toliau gerti  blush2.gif

Gal geriau pasikonsultuok su gydytoju. Bet mano manymu, jie yra planavimui, ir kadangi gydytojai rekomenduoja juos gerti 2 mėnesius prieš IVF, todėl jau įsodinus embrionus šių papildų gėrimas kažin kokios įtakos neturės. Yra įvairiausių nestuke.gif papildų. Jeigu jų nevartosi, neužmiršk, kad reikia naudoti folinę rūgštį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 17 lapkričio 2010 - 19:24
sveikos!  smile.gif

Twiny, be zodziu kaip smagu wub.gif wub.gif
Atsakyti
merginos noreciau paklausti ar reikia papildomai gerti foline rugsti jei geriu pregnacare vitaminus.pakuoteje yra ir vyrams,tai mes abu ir vartojame.ten sudetyje parasyta kad jos yra,tai net nezinau ka daryti?
Atsakyti
sveikos!  smile.gif

kaip faina graziausi dvigubi sveikinimsi saugok save ir savo zirniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

cia matyt kazkokia diena ne tokia ar menulis ne toks man tai tokios slogios mintys kad net verkt norisi sirdi tuscia....aisku as testu tai nenoriu daryt ir trauksiu iki paskutinio nes baisiai sunku ta viena kuola pamatyt vaistai garuoja is organizmo,siandien sumazejo lrutine skaudet ir pirma diena susistresavau doh.gif doh.gif doh.gif jauciu kad skystu doh.gif unsure.gif as ir be pojuciu jokiu verysad.gif verysad.gif tikiuosi bent nuotaikele ryt gal pasitaisis

neskubek beta nes vis vien dar per anksti del testuko laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 17 lapkričio 2010 - 19:36
sveikos!  smile.gif

wow!!! sveikinimai didziausi!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 17, 21:33)
merginos noreciau paklausti ar reikia papildomai gerti foline rugsti jei geriu pregnacare vitaminus.pakuoteje yra ir vyrams,tai mes abu ir vartojame.ten sudetyje parasyta kad jos yra,tai net nezinau ka daryti?

Priklausomai koks kiekis folio yra, anksčiau rekomendavo 400 mikrogramų, dabar - 800 mikrogramus.
O kokius vyras vartoja?
Atsakyti
sveikos!  smile.gif

Dvigubi tau sveikinimai ir du balionėliai 4u.gif 4u.gif
QUOTE(kristiana1 @ 2010 11 17, 20:33)

Aš klausiau savo gyd, sakė nereikia

Atiloja, jei neklystu ryt žygiuoji pas gyd?
Atsakyti