Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

Mykolina, specialiai tau šįryt palikau virusą ir ... žinai, tokį ypatingą, kad būtų dvynukai wub.gif

Pas mane kaip tik tiek ir įsitaisė wub.gif širdelių dar nematyt, pas mane lėčiau viskas, bet pati mačiau, kad pūslelės ne tuščios ax.gif Dedu daug tikėjimo.

rita555, ir tave turbūt mačiau baltu chalatuku su mergyte ax.gif Sėkmės ir tikrai, svarbiausia, dabar ramybės mirksiukas.gif Tavo nick'as panašus į mano, penketukai atneš sėkmę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 19, 18:38)
As jau grizau  ax.gif Isodino 2 embrioniukus: 7 ir 8 lasteliu  thumbup.gif Dar vienas buvo prastas 11 lasteliu, tai aiskino, kad jau blogai, o dar du siandien nustoje jau buvo dalintis. Kaip ir anakart nustojo dalintis paskutine diena. Bet man uzteks ir dvynuku  biggrin.gif HCG 29 diena, tik kad pas mus per diena nepadaro  doh.gif
Kazin kaip ritai555 sekesi  g.gif Gal jau grizo  unsure.gif

thumbup.gif Dabar tik ramiu dieneliu palinkesiu ir laikau kumscius uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 19, 18:38)
As jau grizau  ax.gif Isodino 2 embrioniukus: 7 ir 8 lasteliu  thumbup.gif Dar vienas buvo prastas 11 lasteliu, tai aiskino, kad jau blogai, o dar du siandien nustoje jau buvo dalintis. Kaip ir anakart nustojo dalintis paskutine diena. Bet man uzteks ir dvynuku  biggrin.gif HCG 29 diena, tik kad pas mus per diena nepadaro  doh.gif
Kazin kaip ritai555 sekesi  g.gif Gal jau grizo  unsure.gif

Labai labai limkiu tau sekmes... lauksiu tavo auksto HCG 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Viktoriukas, rita555, reginukas.uk, pliuske, sniege555, kristutex wub.gif
sniege555 dvigubi sveikinimai, kaip faina wub.gif thumbup.gif Primink keliu lasteliu isodino tuos mazulius blush2.gif Apie kelinta valanda buvai pas juos bigsmile.gif O virusa tai griebiu ir is karto visa ta dviguba wub.gif
Ai dar parasysiu kam aktualu, kad sikart be kelioniu man kainavo 7300 litu ir labai skyresi isodinimas nei anakart. Kazkuri mergyte rase kad mate ekrane visa isodinima tai as irgi sikart viska maciau ir siaip viska paaiskino pries isodinima ir po jo. Anakart net nepasake kas su embrionais nutiko, man buvo sokas prie kabineto kad tik 2 is 10 liko, o dabar viskas ramiai, aiskiai, prabuvom su MB po isodinimo, bet irgi vos iskenciau kaip i tulika norejau. Anakart tai tuscia pusle buvau rolleyes.gif Tai va kazkaip sis kartas fainesnis ir tikiu kad bus sekmingas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 19 lapkričio 2010 - 21:24
Mergaitės, mykolina, rita555, sniege555, visos šaunuolės thumbup.gif
Pas visas geros naujienos thumbup.gif
Oi ne be reikalo įsijungiau jūsų naujienų pasižiųrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 19, 17:38)

Kantrybes laukiant dideliu skaiciuku smile.gif O dvynukai tai juk thumbup.gif

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 19, 17:48)
Kur daraisi IVF? ax.gif

Folikulus priziures Klaipedos VK,o jau tada i Vilniaus VK
QUOTE(rita555 @ 2010 11 19, 18:00)
sveikutes.jau grizau.. nuotaika tai tokia liuks visai,nors dziaugtis neturiu kuo.tik du folikulai,be zodziu.. kai pas kitas mergaites siandiena buvo nuo 32 iki 7.na bet tikiuosi kad bus geri,ryt skambinsiu ir suzinosiu tiksliai.dave crinone jau nuo siandiena detis,jei viskas gerai isodinimas pirmadieni.na nuojauta kuzda kad viskas bus gerai,gal neabgaus  smile.gif  .

Saunuole tavo nuojauta thumbup.gif viskas bus gerai- juk kuo maziau folikulu,tuo jie geresnes kokybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 19 lapkričio 2010 - 23:06
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 19, 20:11)
žinai, tokį ypatingą, kad būtų dvynukai  wub.gif

Pas mane kaip tik tiek ir įsitaisė  wub.gif  širdelių dar nematyt, pas mane lėčiau viskas, bet pati mačiau, kad pūslelės ne tuščios  ax.gif  Dedu daug tikėjimo.

nuostabu thumbup.gif super, labai, labai džiaugiuosi thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=sniege555,2010 11 19, 21:11]
Pas mane kaip tik tiek ir įsitaisė wub.gif širdelių dar nematyt, pas mane lėčiau viskas, bet pati mačiau, kad pūslelės ne tuščios ax.gif Dedu daug tikėjimo.

Saunuole, clap.gif clap.gif clap.gif Sveikinu yahoo.gif Dabar kantrybes ir lengvo nesiojimo 4u.gif
Papildyta:
[quote ] mykolina, rita555
Smagu , kad viskas jau vyksta 4u.gif Lauksim geru naujienu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 19, 21:11)
Pas mane kaip tik tiek ir įsitaisė  wub.gif  širdelių dar nematyt, pas mane lėčiau viskas, bet pati mačiau, kad pūslelės ne tuščios  ax.gif  Dedu daug tikėjimo.

thumbup.gif naujienos 4u.gif
Atsakyti
sniege555 sveikinu 4u.gif ,kaip gera tokias naujienas skaityti thumbup.gif .mergaites visoms sekmes didziausios...arteja kaledos,butu mums geriausia dovana smile.gif .siandiena skambinau,is tos baimes nebesupratau ka pasake,tik tiek kad abu folikulai geri ir kol kas viskas gerai,ryt dar paskambinti reikia.jaudinuosi nerealiai...ka tik jiems nieko nenutiktu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 19, 23:13)
sniege555 dvigubi sveikinimai, kaip faina  wub.gif  thumbup.gif Primink keliu lasteliu isodino tuos mazulius  blush2.gif Apie kelinta valanda buvai pas juos  bigsmile.gif O virusa tai griebiu ir is karto visa ta dviguba  wub.gif

Mykolina, čiupk ir dabar gulėk iki HCG dienos mirksiukas.gif Būsiu su tavimi, tai gi turiu tau skolą ax.gif Aš buvau pati pirma, laukiau nuo 8.30, pas gyd įsiveržiau 9.15 (jis vakar truputį vėlavo), o prieš 10 jau dumiau namolio.
Per įsodinimą mano balti pūkuotukai buvo po 8 ląsteles, aš taip pat juos mačiau įkėlimo metu wub.gif manau, tai daug lemia, kad juos matai nuo pat pradžių wub.gif
Jaučiu, kad jie vėliau implantavosi, nes man ir skaudėjo ne 3,4 DPĮ, o 7-8 DPĮ. Ilgai ten šokinėjo, o dabar mane nervina savo dydžiu wub.gif

Dar bijau dėkoti, viskas labai trapu, neramu lygiai taip pat kaip ir po punkcijos - iš tikrųjų nervų tik daugėja doh.gif bet be jūsų būtų prapulianija blush2.gif
egk, ailima, atiloja, rita555, viktoriuk, laurynaa, Tensei - jums po 4u.gif ,
- ir po virusą tapti nestuke.gif

Twiny, kaip jūs laikotės? Primink savo stebukliukų mm/cm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 11 20, 11:43)
sniege555 sveikinu  4u.gif  ,kaip gera tokias naujienas skaityti  thumbup.gif  .mergaites visoms sekmes didziausios...arteja kaledos,butu mums geriausia dovana  smile.gif  .siandiena skambinau,is tos baimes nebesupratau ka pasake,tik tiek kad abu folikulai geri ir kol kas viskas gerai,ryt dar paskambinti reikia.jaudinuosi nerealiai...ka tik jiems nieko nenutiktu  smile.gif  .

thumbup.gif laikom kumstukus, kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti