Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys ir svajonės

avilte verysad.gif Stiprybes 4u.gif
Beta1 sveikinu thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 11:08)
Sveikinu Beta1 wub.gif
yahoo.gif
Gerai, kad tu pranesei geras naujienas, nes as noriu nuliudinti  verysad.gif -braukit mane is sarasu, mums nepavyko, deja.....  verysad.gif Nebeteplioja jau man, bet vakar is to strioko nulekiau pasidaryti HCG-2.53 (8DPO)  verysad.gif  Gydytojas liepe nutraukti vaistukus, deja.., anot gydytojo, kabinosi, bet nustojo vystytis ankstyvoje stadijoje...  verysad.gif Gaila... bet yra kaip yra...
Sekmes vilmosai:) ir kitoms mergaites...  4u.gif

Avilte,labai gaila console.gif ,bet tu nenusimink mergyt kitas kartas bus tau labai sekmingas tikrai tuo labai tikiu imk 4u.gif 4u.gif gal bent siek tiek paguos.

Beta1, thumbup.gif thumbup.gif Taip ir zinojau!!!! Visa laika tikejau ir laikiau kumscius ant ranku ir netgi ant koju hihihi.gif Laikykites stipriai ir saugok savo mazuliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 20, 14:20)
Avilte,labai gaila  console.gif ,bet tu nenusimink mergyt kitas kartas bus tau labai sekmingas tikrai tuo labai tikiu imk  4u.gif  4u.gif gal bent siek tiek paguos.
Beta1, thumbup.gif  thumbup.gif Taip ir zinojau!!!! Visa laika tikejau ir laikiau kumscius ant ranku ir netgi ant koju  hihihi.gif Laikykites stipriai ir saugok savo mazuliukus  mirksiukas.gif

Aha, visos cia pasirodo zinojo, tik man nieko nesake lotuliukas.gif Lauksiu specialiai dabar tavo triumfo sitoj kovoj.Irgi zinosiu biggrin.gif Faktiskai, jau dabar zinau tongue.gif
Avilte, ir tavo geresniu naujienu laukiu..... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 20 lapkričio 2010 - 13:24
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 20, 11:22)
Aha, visos cia pasirodo zinojo, tik man nieko nesake  lotuliukas.gif  Lauksiu specialiai dabar tavo triumfo sitoj kovoj.Irgi zinosiu  biggrin.gif  Faktiskai, jau dabar zinau  tongue.gif
Avilte, ir tavo geresniu naujienu laukiu..... wub.gif

Lauk lauk,saunu kad jau dabar zinai..o as bandysiu imti is taves ta tvirta optimizma ir taip pat tiketi iki galo ir neprarasti vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 20, 13:10)
Taigi, mano 9 pdi HCG yra 113  yahoo.gif Isskydau rezultatu belaukdama, ilgiausios 2 val mano gyvenime, bet jausmas nenusakomas  biggrin.gif

Sveikinimai tau thumbup.gif Aš irgi galėčiau tik prisidėti prie tų mergaičių, kur žinojo tongue.gif

QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 14:08)
Sveikinu Beta1 wub.gif
yahoo.gif
Gerai, kad tu pranesei geras naujienas, nes as noriu nuliudinti  verysad.gif -braukit mane is sarasu, mums nepavyko, deja.....  verysad.gif Nebeteplioja jau man, bet vakar is to strioko nulekiau pasidaryti HCG-2.53 (8DPO)  verysad.gif  Gydytojas liepe nutraukti vaistukus, deja.., anot gydytojo, kabinosi, bet nustojo vystytis ankstyvoje stadijoje...  verysad.gif Gaila... bet yra kaip yra...
Sekmes vilmosai:) ir kitoms mergaites...  4u.gif

Labai gaila console.gif Tik neprarask vilties 4u.gif

sniege555, aukit didučiai thumbup.gif
tikiuosi, Embrions tu pradėjai antrojo IVF žvaigždžių valandą thumbup.gif
dabar mykolina ir rita555, o paskui ir aš prisidėsiu, tik palikit ir man leliukų, nečiupkit visos po du nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 20 lapkričio 2010 - 13:37
QUOTE(rita555 @ 2010 11 20, 11:43)
sniege555 sveikinu  4u.gif  ,kaip gera tokias naujienas skaityti  thumbup.gif  .mergaites visoms sekmes didziausios...arteja kaledos,butu mums geriausia dovana  smile.gif  .siandiena skambinau,is tos baimes nebesupratau ka pasake,tik tiek kad abu folikulai geri ir kol kas viskas gerai,ryt dar paskambinti reikia.jaudinuosi nerealiai...ka tik jiems nieko nenutiktu  smile.gif  .

Vadinasi abu apsivaisino thumbup.gif Dar pasikartosiu su ICSI jusu IVF? Lauksim rytoj geru naujienu apie tuos stipruoliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Beta1 sveikinimai.... dziaugsmas neralus thumbup.gif 4u.gif Avilte,nenusimink labai,ateis ir i tavo kiema svente,aisku kad siuo metu jokia paguoda nepadeda.o gal bus viskas gerai dar ? taip noretusi tuo tiketi..
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 20, 14:36)
Sveikinimai tau thumbup.gif Aš irgi galėčiau tik prisidėti prie tų mergaičių, kur žinojo tongue.gif
Labai gaila console.gif Tik neprarask vilties 4u.gif

sniege555, aukit didučiai thumbup.gif
tikiuosi, Embrions tu pradėjai antrojo IVF žvaigždžių valandą thumbup.gif
dabar mykolina ir rita555, o paskui ir aš prisidėsiu, tik palikit ir man leliukų, nečiupkit visos po du    nestuke.gif

Tai kad kiekvienai sake Treijas po du paskaiciuota ax.gif Tau irgi mirksiukas.gif Taip kad nebijok mums su rita555 uzteks po du ir tavo, pliuskes dvynukai jusu irgi lauks mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites man du uzaugo,tai matyt tiek ir reikejo kad butu du lotuliukas.gif .aciu sniege 555 uz virusiukus gerus.... tikesimes.....
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 20, 15:16)
Oi saulele, bet juk dar anksti ka nors nuspresti, ypac 8 dpi....Juk pas tave buvo 3 dienos embrioniukai....As manau dar tikrai nevertetu nieko nutraukti nes po implantaijos turi praeiti apie pora dienu, kol pradeda embrionas gaminti HCG. Tuo labiau, kad jeigu nebeteplioja, tai as tikrai tikeciau, kad tai buvo implantacija ir hcg dar net negali buti iskart po jos. Idomu koks cia gydytojas jau nuo 8 dpi gali pasakyti, kad nepasiseke..... g.gif

Dekui uz paguoda, bet manau gydytojas geriausiai zino..., nebereikia puoseleti tusciu vilciu 4u.gif Jau vakar nutraukiau vaistus ir isgeriau visa buteli vyno... smile.gif Stengsiuos gyventi toliau... doh.gif Bet kol kas - noriu pasiduoti, juk negalima visa gyvenima beprotiskai taupyti, zaloti save ir vien tuo gyventi... verysad.gif Lemtis yra lemtis, jei lemta-galbut kazkada ateisiu pasidalinti graziu naturaliu stebuklu smile.gif
Siaip si karta viskas buvo idealiai, neturiu ne menkiausio priekaisto Z.Z . Deja, ne viska gali daktarai... 4u.gif
Neuzsiciklink, Beta1, ties mano nesekme... 4u.gif Eik issauk vaikiska sampana ir megaukis sia svajones diena! wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 20, 10:10)
Taigi, mano 9 pdi HCG yra 113  yahoo.gif Isskydau rezultatu belaukdama, ilgiausios 2 val mano gyvenime, bet jausmas nenusakomas  biggrin.gif

wub.gif Prisidedu prie tų, kurios žinojo biggrin.gif Sveikinimai thumbup.gif

QUOTE(avilte @ 2010 11 20, 11:54)
Bet kol kas - noriu pasiduoti, juk negalima visa gyvenima beprotiskai taupyti, zaloti save ir vien tuo gyventi...  verysad.gif Lemtis yra lemtis, jei lemta-galbut kazkada ateisiu pasidalinti graziu naturaliu stebuklu smile.gif

verysad.gif Baisiai gaila, išsiliūdėk dabar iki negalėjimo, laikykis wub.gif

sniege555, nu vo thumbup.gif Bet kaip čia paskutiniu metu visoms po du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 20, 14:46)
Tai kad kiekvienai sake Treijas po du paskaiciuota  ax.gif Tau irgi  mirksiukas.gif Taip kad nebijok mums su rita555 uzteks po du ir tavo, pliuskes dvynukai jusu irgi lauks  mirksiukas.gif

ok.gif
Atsakyti