Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

sveikos pupos, as siandien po menesio atostogu buvau pirma diena darbe blink.gif vos nenuprotejau, pulsas pasoko, galva tirpo, kosmosas, atrodo net nesuprantu ka zmones aplink kalba blink.gif AD geriu trecia savaite, bet vis dar buna tokiu siaubingu valandeliu doh.gif parejau namo, giuvau i lova pasibaisejus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 14, 19:29)
sveikos pupos, as siandien po menesio atostogu buvau pirma diena darbe blink.gif vos nenuprotejau, pulsas pasoko, galva tirpo, kosmosas, atrodo net nesuprantu ka zmones aplink kalba blink.gif AD geriu trecia savaite, bet vis dar buna tokiu siaubingu valandeliu doh.gif parejau namo, giuvau i lova pasibaisejus verysad.gif

vargšiukė......tai liūdna,kad šitaip darosi....jau per tris savaites vaistas kaip ir suveikti turėtų g.gif Na laikykis.....gal i darbą labai nenorėjai po atostogų ar darbe atmosfera slogi,kad organizmas taip sureagavo... g.gif
Atsakyti
Kaip laikotes mergaites? Mazai rasot, gal jau sveikejat 4u.gif man siandien biski geriau sekesi darbe, orientavausi kas prie ko biggrin.gif siaip darbas atsakingas, atmosfera ir ne kas, itampos daug, reik skubiai priiminet sprendimus, o zinot kaip gaunasi mum su tuo "skubiai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 15, 21:44)
Kaip laikotes mergaites? Mazai rasot, gal jau sveikejat 4u.gif man siandien biski geriau sekesi darbe, orientavausi kas prie ko biggrin.gif siaip darbas atsakingas, atmosfera ir ne kas, itampos daug, reik skubiai priiminet sprendimus, o zinot kaip gaunasi mum su tuo "skubiai" smile.gif

Labas rytelis....na as tai kasdien cia ilendu,tai kai randu parasyta-visada atrasau ax.gif Na ziurek,gal pamazu ir isivaziuosi...zinau,kaip buna sunku po atostogu darbe.....o jei dar itampa tai is viso.....o dar sitas laikmetis doh.gif pas mus vakar algas pamazino,tai zmones visi pikti,gatavi vienas kitam gerkle perkasti.....as tai kazkaip pozityviai stengiuos reaguoti...kitur gi is viso atleidzia, o cia pamazino,na tai kazkada gi ir vel padidins.. doh.gif
as tai apie savaite jauciuos liuks...gal todel,kad vyras is uzsienio atostogu parvaziavo blush2.gif lotuliukas.gif tai nera kada galvoti ar kas man tirpsta ar netirpsta..tik lekiam lekiam.... doh.gif
Atsakyti
sveikos nerimautojos 4u.gif
na as laikausi kolkas irgi tfu tfu tfu gerai. ryt jau paskutine diena kada ta tranksena nakciai gersiu, o paskui ziuresiu kaip bus, neturetu gal pablogeti g.gif
o jus laikykites irgi, salin nrimukuas ir visus kitus tirpimus, nors aiksu lengva pasakyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 07, 17:03)
iki senatves dar toloka biggrin.gif dar reikia sveikus vaikus pagimdyti, o tada jau galesiu laukti senatves biggrin.gif klausykit panos, o jus turit lelku? kaip su tokia neramia galva sekesi isnesiot maziukus? doh.gif

as turiu....
bet va man tai tik nuo rugsejo prasidejo tos nesamones..tai jau mano maziui buvo beveik metukai..
g.gif

jo geriau nesirgti.. pries nestuma,bet ka padarysi...as net nezinojau ka tas reiskia..

QUOTE(buciukas @ 2009 04 14, 21:29)

na siaipne taipisidrasinau isgert piracetama(duoda smegenims deguonies ir gliukozes aceit galva nesvaigsta..nz zinokit pasviesejo akyse.. g.gif
o spitomin doze pasididinau po puse geriu ryte ir vakare dabar jau..xanax xr 4 diena snd negeriau..gal istempsiu negerus.. g.gif

va cia pries 4 dienas..parduotuvej karstis ismuso, rankos kojos nutirpo.sakes galvojau alpsiu taip gera daros daros..tik apsisukau greit iki suoliuko su vaiku nuejau,amoniako isitraukus ikvepiau.. lotuliukas.gif jatau kaip nervina negaliu,gerai ,kad turejau dar to xanax silpnojo 0.25 mg tai puse atsikandau po liezuviu ,kad greiciau suveiktu..po15min..atslugo tas visas priepuoliukas..salta paliko drebuliukas toks ramus..ant galo.....va dabar irbijau koja iskelt is namu kad vel taip nebutu. doh.gif del to ir geriu dabar ta visa spitomino tablete pasidalinus pusiau ryte ir vakare:oh
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 16, 11:38)
sveikos nerimautojos 4u.gif
na as laikausi kolkas irgi tfu tfu tfu gerai. ryt jau paskutine diena kada ta tranksena nakciai gersiu, o paskui ziuresiu kaip bus, neturetu gal pablogeti g.gif
o jus laikykites irgi, salin nrimukuas ir visus kitus tirpimus, nors aiksu lengva pasakyti tongue.gif

jo salin salin.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif kad taip ir butu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 17 balandžio 2009 - 17:01
labutis 4u.gif kaip laikotes nerimukes? as tai puse velnio, turiu tiek darbo, kad neturiu laiko galvot gera man ar bloga doh.gif pastebejau kad aktyvi tiek fizine tiek protine veikla tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 21, 17:49)
labutis 4u.gif kaip laikotes nerimukes? as tai puse velnio, turiu tiek darbo, kad neturiu laiko galvot gera man ar bloga doh.gif pastebejau kad aktyvi tiek fizine tiek protine veikla tikrai padeda  smile.gif

tai cia faktas,kad padeda drinks_cheers.gif kai uzsieme,tai nera laiko apie pasalinius reiskinius galvoti doh.gif
Atsakyti
aš irgi turiu nerimo bangelių "iš nieko". mama nupirko sedatif. nu lyg ir padeda... arba tai įtaiga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2009 04 21, 21:42)
aš irgi turiu nerimo bangelių "iš nieko". mama nupirko sedatif. nu lyg ir padeda... arba tai įtaiga  rolleyes.gif

ne įtaiga mirksiukas.gif sedatifas tikrai labai švelniai nuima nerimą...jei padeda tai valio thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,
man irgi vel kazkas viduj banguoja, toks vidinis drebuliukas, kolkas nurasiau viska PMS, bet zinau, kad ne jis cia kaltas. kazkokios vidines neisprestos problemos, taip sako mano psichoterapeute smile.gif
Atsakyti
bet ar jus zinot bent nujauciat tas problemas? ar sunki vaikyste, nelaiminga santuoka, mokslai per sunkus, nepritekliai kokie nors, nu bet kas, kas grauzia sirdele? nes mano situacijoj tai kaip as sakau gyvenu kaip inkstas taukuose, nu darbas labai itemptas, bet man patinka jis g.gif ir viena diena prasidejo visokie skausmai, svaiguliai galvos, tirpimai, po biski viskas isisiubavo,pradejau ieskot internete kas cia man gali but, ir tas nerimas prasidejo, nes prisigalvojau kad sergu visokiom ligom ir tol laksciau per daktarus, kol "stoga nurove" ir tenka gert AD biggrin.gif kaip sakiau gydytojai pirma kart atejus, gyvenimas per grazus kad as galeciau dabar visus palikti t.y. numirti lotuliukas.gif buvau isitikinus kad man vezys doh.gif nuo ko jums prasidejo?
Atsakyti