Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(RimPol @ 2009 04 06, 16:21)
bromazepamo veiklioji medžiaga lygiai ta pati kaip ir lexotanilio.

oi tas lexotonilis doh.gif teko isgerti jo dvi tabletes, terapeute buvo skyrus, man ir rankos ir kojos nuo jo drebejo, tai as daugiau jo negerus esu. nu vienu zodziu kiekvienas organizmas priima skirtingai
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 06, 13:34)
zinok ten tokia kapsule, jos neperlausi niekaip. nu o as isgeriu kokia 10, o vienuolikta jau miegu kaip uzmusta, nu reiks ankscaiu kiba isgerti. as miegui lorafena gerdavau, tai jis man gerai budavo, nu atsigeldavau mieguista, bet tirkai ne tokia apspengus. o kas tas "BROMAZ", cia taip vadinasi vaistas?

tai zinok kapsule yra sudaryta is dvieju daliu, atsargiai atidaryk ir isgerk miltukus tik is vienos puses.....man daktaras taip liepdavo vaista dalinti

QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 06, 15:15)

o mergaites pries gimtadienius jums suaktyveja tas nerimukas ar ne? kazkur skaiciau, kad tipo zmogaus organizme vyksta perversmai pries gimtadienius, tai dar tas paskatina tokia savijauta. o kaip tik jis ir ant nosies jau ax.gif
nu bet cia greiciausiai tik issigalvojimas, ir suvertimas pavasariui, gimtadieniui tongue.gif

as sita skaicius kazkur,kad pries gimtadieni savaite ir savaite po jo, gali buti net lemtingu ivykiu..ale as kazkaip ant saves tai nepatyriau nieko... doh.gif
QUOTE(RimPol @ 2009 04 06, 15:21)
bromazepamo veiklioji medžiaga lygiai ta pati kaip ir lexotanilio.

drinks_cheers.gif tik bromazepamas gaunasi pigiau
Atsakyti
nu va grizau dar is psichoterapijos, tai nuramino, kad is proti nesikraustau, o tas tranksenas tipo taip raminanciai veikia. nu kazkaip vel apspengus jauciuosi, ale nors nerimukas nekankina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 07, 12:38)
nu va grizau dar is psichoterapijos, tai nuramino, kad is proti nesikraustau, o tas tranksenas tipo taip raminanciai veikia. nu kazkaip vel apspengus jauciuosi, ale nors nerimukas nekankina smile.gif

nu tai svarbu nusiraminai thumbup.gif labai svarbu gydytojo patvirtinimas,kad viskas normalu....laikykis taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 07, 13:46)
nu tai svarbu nusiraminai  thumbup.gif  labai svarbu gydytojo patvirtinimas,kad viskas normalu....laikykis taip ir toliau  mirksiukas.gif

vat vat zinok ir man labai svarbu gydytojo patvirtinimas, kad su manim viskas gerai, tada patikiu ir nerimas dingsta biggrin.gif
nu kaip nors mergaites isgyvensim mes ta nelemta perioda, i senatve sake nerimai mazeja g.gif , tai belieka ramiai laukti senatves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 07, 12:49)
vat vat zinok ir man labai svarbu gydytojo patvirtinimas, kad su manim viskas gerai, tada patikiu ir nerimas dingsta biggrin.gif
nu kaip nors mergaites isgyvensim mes ta nelemta perioda, i senatve sake nerimai mazeja g.gif , tai belieka ramiai laukti senatves ax.gif

nu ačiū..paguodei g.gif doh.gif lotuliukas.gif varge kur dar ta senatvė....dar norisi ir ne zombiu pagyventi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
iki senatves dar toloka biggrin.gif dar reikia sveikus vaikus pagimdyti, o tada jau galesiu laukti senatves biggrin.gif klausykit panos, o jus turit lelku? kaip su tokia neramia galva sekesi isnesiot maziukus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 07, 16:03)
iki senatves dar toloka biggrin.gif dar reikia sveikus vaikus pagimdyti, o tada jau galesiu laukti senatves biggrin.gif klausykit panos, o jus turit lelku? kaip su tokia neramia galva sekesi isnesiot maziukus? doh.gif

vat uztat, kad neturiu as, ir baisu man juodai delto. o jau metai spaudzia doh.gif
gi vaistu gerti, o ypac tokiu stipriu negalima g.gif nors mane psichoterapeute ramina, kad nestumo metu viskas apsivercia aukstyn kojom, ir busena tikrai pagereja. ale as vistiek bijau, net pacio nestumo, o jau ka apie gimdyma kalbeti doh.gif
nu vienu zodziu sunku mums labai nerimastingoms sieloms verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 07, 15:03)

aš tai turiu sūsų...bet jį pasigimdžiau dar tada,kai apie nerimus nebuvo nė minčių.....norėčiau gal ir antro, bet bijau.....nors ir daktarai sako,kad tie nerimai prapuola,bet aš tai nelabai tikiu....na nėštumas dar sakykim praeitu..bet va įtariu paskui kai stvertų mane pogimdyvinė depresija,tai iš viso šakiai būtų..va ko aš labiausiai bijau.....nors....gi po gimdymo iš karto jei pradėt vaistus vartoti,tai gal ir neužeitų...nu vat ir kankina abejonės....ai, turiu vieną vaiką ir užteksi..krizė gi doh.gif o jūs tai rizikuokit.....gi galima kokius žolinius vaistus vartoti nėštumo metu.....o ir manau,tada galva būtų užimta kitais dalykais tai gal ir gerai viskas praeitų.... thumbup.gif
Atsakyti
raso forumuose panos kad isnesiojo ir pagimde ir gerdamos vaistus, bet as tai bijociau g.gif bent jau kol kas turiu vilties kad tai kada nors pasibaigs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 08, 07:53)
raso forumuose panos kad isnesiojo ir pagimde ir gerdamos vaistus, bet as tai bijociau  g.gif bent jau kol kas turiu vilties kad tai kada nors pasibaigs 4u.gif

nu aš irgi žinok bijau....sau,tai sau...ale va,baisu,kad vaikučiui nepakenktų.... g.gif
Atsakyti
mane irgi sita baime kankina, kaip reiks isnesioti, kaip tokie priepuoliai uzeina. psichoterapeute ramina. sakaiu jeigu pastociau tai psichoterapija butinai lankyciau.
o dar kai paskaitau kad po gimdymo depresija uzpuola, tai isvis baisu doh.gif nu bet kazka reiks daryti g.gif
Atsakyti