Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

As taip pat su nekantrumu laukiu kiekvienais metais newyear.gif
Atsakyti
labai labai labai wub.gif
Atsakyti
labai laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2011 11 06, 16:21)
labai laukiu  thumbup.gif

Laukiu, nes man Kalėdos gražiausia šventė metuose wub.gif Aš tikiuosi, kad šiemet ji bus balta ir snieguota, kaip ir pastaraisiais metais. Dar laukiu dėl to, kad šiuo metu gyvenu ne Lietuvoje, o MB yra Lietuvoje, tai Kalėdinis laikotarpis mums kartu ir ilgas pasimatymas. Be to, visada stengiuosi aplankyti ir pasveikinti seniai matytus draugus, kas irgi būna labai labai miela širdžiai wub.gif
Atsakyti
Šiemet laukiu kaip mažas vaikas biggrin.gif newyear.gif
Atsakyti
Labai labai wub.gif
Atsakyti
Laukiu smile.gif Man kažkaip visada malonūs tie kalėdiniai rūpesčiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2011 11 06, 09:28)
labai labai labai wub.gif

AS VISAD JU BE GALO LAUKIU, tiesiog labai labai...bet kazkaip niekad nieko gero nenutinka smile.gif matyt stebuklo laukiu, kaip ner, taip ner... g.gif
bet zinokit rimtai taip yra...ir nezinau kodel, bet kazkaip nesugebu tu svenciu ispildyt, kazko truksta...gal del to, kad mylimiausio zmogaus taip ir neismokinau dovanu dovanot, net nezinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 20 lapkričio 2011 - 08:02
QUOTE(Delfija @ 2011 11 20, 09:00)
AS VISAD JU BE GALO LAUKIU, tiesiog labai labai...bet kazkaip niekad nieko gero nenutinka smile.gif matyt stebuklo laukiu, kaip ner, taip ner... g.gif
bet zinokit rimtai taip yra...ir nezinau kodel, bet kazkaip nesugebu tu svenciu ispildyt, kazko truksta...gal del to, kad mylimiausio zmogaus taip ir neismokinau dovanu dovanot, net nezinau  unsure.gif

Pala pala, neprisikalbėk, ateis laikas ir vis tiek sulauksi 4u.gif Ką turi omenyje sakydama, kad mylimiausio taip ir neišmokei dovanų dovanot?
Atsakyti
AS ir laukiu. Visas tas pasiruosimas, dovanu ieskojimas, pakavimas, namu puosimas, skambanti kaledine muzika, daug kartu jau matyti kalediniai filmai, bet kaskart taip malonu juos paziureti vakarais wub.gif
Pernai kazkaip buvo labai nevykusios sventes, tai siemet labai laukiu ju smile.gif
Atsakyti
Manau nei vienos šiame skyriuje nebūtų, jeigu nelauktumėm švenčių biggrin.gif
Žinoma laukiu wub.gif
Atsakyti
Beabejo,laukiam wub.gif
Atsakyti