Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

QUOTE(kramtoškė @ 2011 11 20, 18:14)
Manau nei vienos šiame skyriuje nebūtų, jeigu nelauktumėm švenčių  biggrin.gif
Žinoma laukiu wub.gif

Labai geras pastebėjimas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 18:33)
Labai geras pastebėjimas 4u.gif  biggrin.gif

BIJAU APSIMELUOT, BET AR siam ar kitoj temoj buvo kad nelaukia svenciu, o gal rupeciai nemalonus. tikrai neprisimenu, tik uztrigo neigimas smile.gif

as neisivaizduoju ziemos be siu svenciu. kazkas tikrai stebuklingo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na kada gi paspaus šaltukas ir iškris pirmasis sniegelis ? wub.gif Nes tikrai būtų maloniau ruoštis šioms šventėms jei būtų sniego newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 20, 19:50)
Na kada gi paspaus šaltukas ir iškris pirmasis sniegelis ?  wub.gif  Nes tikrai būtų maloniau ruoštis šioms šventėms jei būtų sniego  newyear.gif

jo,as irgi laaaaaaaaaaaabai laukiu sniego drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2011 11 20, 18:45)
BIJAU APSIMELUOT, BET AR siam ar kitoj temoj buvo kad nelaukia svenciu, o gal rupeciai nemalonus. tikrai neprisimenu, tik uztrigo neigimas smile.gif

as neisivaizduoju ziemos be siu svenciu. kazkas tikrai stebuklingo wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nelabai supratau, kas nelaukia. Jūs mane turėjot omenyje ar kažką kitą? smile.gif Na jei mane, tai tikrai kažką sumaišėt, nes aš neapsakomai laukiu švenčių ne tik dėl jų jaukumo, bet dar ir dėl to, kad tada pamatysiu SB (mes per atstumą draugaujam), taigi wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2011 11 20, 19:50]Na kada gi paspaus šaltukas ir iškris pirmasis sniegelis ?  wub.gif  Nes tikrai būtų maloniau ruoštis šioms šventėms jei būtų sniego   newyear.gif

Ir aš noriu biggrin.gif Bet čia, kur dabar esu, spėju iki švenčių nepasnigs, nes labai šiltas ruduo buvo ir po kelių dienų jau vėl po 12 laipsnių šilumos praneša su lietum. Tai kai grįšiu į Lietuvą, tikiuosi sniegą pamatyti wub.gif Ir atsimenu vienas Kalėdas be sniego, tokios keistos buvo - visur šlapia, pilka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 20 lapkričio 2011 - 19:12
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 20, 18:50)
Na kada gi paspaus šaltukas ir iškris pirmasis sniegelis ?  wub.gif  Nes tikrai būtų maloniau ruoštis šioms šventėms jei būtų sniego  newyear.gif

Labai sutinku su jumis , jau issitraukiau visus reikmenis kuriu reikes bepuosiant nemus , bet nera sniego , tai ir rankos nelabai kyla darbui doh.gif
Atsakyti
[quote=Elegantiškai sninga,2011 11 20, 20:11]
Nelabai supratau, kas nelaukia. Jūs mane turėjot omenyje ar kažką kitą? smile.gif Na jei mane, tai tikrai kažką sumaišėt, nes aš neapsakomai laukiu švenčių ne tik dėl jų jaukumo, bet dar ir dėl to, kad tada pamatysiu SB (mes per atstumą draugaujam), taigi wub.gif

uoj tikrai ne jus ax.gif kitoj temoj ar sioje temoje viena mamyte rase nelaukia. ar rupesciai nemalonus. neaiskiai parasiau pirmai doh.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų, tai tik nuo šiandienos pradėjau laukti smile.gif
Kai pagalvoju, kaip smagu, kai jau būna sniego nuvažiuoti į gamtą, susikurti laužą ir geroj kompanijoj išgerti karšto vyno. Vėliau padūkti sniege. O vakare, visiem grįžus namo, šiltai, jaukiai pasėdėti prie eglutės, prie stalo, sušilti wub.gif
Ech, greičiau tos šventės ir svarbiausia daug daug sniego tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2011 11 21, 19:23)
Iš tikrųjų, tai tik nuo šiandienos pradėjau laukti smile.gif
Kai pagalvoju, kaip smagu, kai jau būna sniego nuvažiuoti į gamtą, susikurti laužą ir geroj kompanijoj išgerti karšto vyno. Vėliau padūkti sniege. O vakare, visiem grįžus namo, šiltai, jaukiai pasėdėti prie eglutės, prie stalo, sušilti  wub.gif
Ech, greičiau tos šventės ir svarbiausia daug daug sniego  tongue.gif

Aš tai galvoju, kad svarbu būtų, nebūtinai daug daug. Aišku, norėtųsi daug, bet pagal tai, koks šiltas ruduo buvo, sniego dar išvis reiks palaukti. Na bet galim pasvajoti ir apie daug, man taip irgi patinka labiau wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas žiūrėjot prognozes kada turėtų iškristi sniegelis? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 21, 21:21)
O gal kas žiūrėjot prognozes kada turėtų iškristi sniegelis?  wub.gif

Aš kasdien pasižiūriu ČIA. Kadangi rodo dviem savaitėm į priekį, tai tikimybė prašauti pro šalį nemenka. Bet kol kas tai nebent lietum džiaugtis bus galima, o jei naktį ir pasnigs kiek nors, dieną nutirps.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 21, 21:46)
Aš kasdien pasižiūriu ČIA. Kadangi rodo dviem savaitėm į priekį, tai tikimybė prašauti pro šalį nemenka. Bet kol kas tai nebent lietum džiaugtis bus galima, o jei naktį ir pasnigs kiek nors, dieną nutirps.

bet jai nakty pasnigs tai ryte dar pamatysim sneguti:) kaip noriu sniego:)
Atsakyti