Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

QUOTE(Vitulka @ 2011 12 02, 21:37)
nelaukiu  schmoll.gif

Kodėl gi ? unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi nelaukiu, kokia prasmė? Prisivalgai visokių E, gauni kelis daiktus kurie nenaudojami stovi lentynoj..
Atsakyti
QUOTE(Anime44 @ 2011 12 03, 16:08)
Aš irgi nelaukiu, kokia prasmė? Prisivalgai visokių E, gauni kelis daiktus kurie nenaudojami stovi lentynoj..

Na galima juk ir sveiko maisto pavalgyti, o dėl dovanų tai negi visas tokias blogas ir gaunat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 03, 19:10)
Na galima juk  ir sveiko maisto pavalgyti, o dėl dovanų tai negi visas tokias blogas ir gaunat?  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 03, 18:10)
Na galima juk  ir sveiko maisto pavalgyti, o dėl dovanų tai negi visas tokias blogas ir gaunat?  unsure.gif

Aš manau , kas iš viso ne dovanose laimė smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O as labai laukiu rolleyes.gif
na negi pas mus tiek daug svenciu, kad jau butu viskas atsibode..? man nuo vaikystes Kaledos yra kazkas tokio. Visi sventiskai apsirengiam, susedam prie stalo, Kuciu vakara sukalbam malda, nakciai paliekam svarias lekstutes, kad ateitu pavakarieniauti jau iskeliave anapilin. kasdien juk to nedarom...
na nezinau, man kaledos asocijuojasi ne su valgiais ar panasiai, o su tuo,kad susirenka visa seima, sustoji bent trumpam, atsitrauki nuo darbu, ir pajunti koks esi laimingas.
pernai per kaledas abi su sese laukemes, o per sias prie stalo bus dar du zmoguciai musu seimoje.
tas ir yra smagiausia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2011 12 04, 02:28)
Aš manau , kas iš viso ne dovanose laimė smile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu mergaitės, ne dovanose ar prisivalgyme esmė. g.gif Aš labai laukiu švenčių, tai toks stebuklingas ir gražus metas. Tik gaila, kad sniego nėra tai būtų dar smagiau thumbup.gif
Atsakyti
AS ir laukiu labai svenciu, man ir dovanos 5 kokoj vietoj. Del vaiku laukiu ir ju sypsenu pamacius dovanas, del pacios nuotaikos fainos, del susitikimo sventinio su draugais ir giminaiciais. Tiesiog del pabuvimo kartu ir aisq sniegas jei bus tai bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Ankstesniais metais nelaukdavau. O siais, nezinau kas nutiko, bet labai laukiu. smile.gif Laukiu ne dovanu, ne apsivalgymo meto, o...na nezinau, laukiu kada MB atitemps Kaledu eglute, reikes ja puosti, patiekalus sventinius gaminti, sventinius filmus ziureti galima bus susedus...Na laukiu sventines nuotaikos. Man taip gera, kai namai eglute kvepia wub.gif ir labai labai noretusi, kad per sventes butu sniego wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 12 04, 20:13)
Ankstesniais metais nelaukdavau. O siais, nezinau kas nutiko, bet labai laukiu.  smile.gif Laukiu ne dovanu, ne apsivalgymo meto, o...na nezinau, laukiu kada MB atitemps Kaledu eglute, reikes ja puosti, patiekalus sventinius gaminti, sventinius filmus ziureti galima bus susedus...Na laukiu sventines nuotaikos. Man taip gera, kai namai eglute kvepia  wub.gif ir labai labai noretusi, kad per sventes butu sniego  wub.gif

drinks_cheers.gif eh, gaila, pas mus turbut nesnings.....
Atsakyti