Įkraunama...
Įkraunama...

Šildomos grindys

QUOTE(Ritandra @ 2013 07 02, 15:29)
laba diena,

Jungiuosi i Jūsų būrį smile.gif priejome šildyma name...  doh.gif  aš noriu šildomų grindų visur o vyras radijatoriu  lotuliukas.gif 
kaip suprantu pas visas sildomos grindys čia susirinkusias, sakykite kokie minusai tu šildomų grindų? mano manymu tai išbrangsta paskui grindu danga, nes jau nebet ka uzdėsi? reikia spec medziagų? Pliusus tai pati žinau, tik va noriu minusus žinoti, kam nusiteikti smile.gif

Pas mus visamname šildomos grindys, kol kas minusų jokių neįžvelgiu biggrin.gif Pagal mūsų poreikius radijatoriai dar brangiau negu vamzdeliai būtų kainavę biggrin.gif grindų danga niekuo neypatinga ir prabangi: laminatas 32 klasės, klijuojamas kamštis ir plytelės. tik po laminatu kamštinis paklotas smile.gif radijatorių nė už ką nedėčiau biggrin.gif ypač su mažais vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 02 liepos 2013 - 19:56
QUOTE(Ritandra @ 2013 07 02, 14:29)
laba diena,

Jungiuosi i Jūsų būrį smile.gif priejome šildyma name...  doh.gif  aš noriu šildomų grindų visur o vyras radijatoriu  lotuliukas.gif 
kaip suprantu pas visas sildomos grindys čia susirinkusias, sakykite kokie minusai tu šildomų grindų? mano manymu tai išbrangsta paskui grindu danga, nes jau nebet ka uzdėsi? reikia spec medziagų? Pliusus tai pati žinau, tik va noriu minusus žinoti, kam nusiteikti smile.gif

O dar būna šildomos sienos, šildomos lubos, šildymas IR spinduliais bei mano mėgstamiausias - orinis šildymas. Kitoje temoje taip pat diskutuojamą apie grindinį šildymą. Gal jums bus naudinga: grindinis šildymas
Atsakyti
Sveiki,

norėjau paprašyti gyvenančiųjų daugiabutyje ir įsirengusių šildomas grindis pasidalinti kokias medžiagas naudojo, kaip apšildino grindis, jei elektra tai kokio galingumo, kokio storio "sumuštinis" gavosi, ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2013 07 02, 15:29)
laba diena,

Grindu danga pagal jusu norus ir galimybes - nuo laminato iki parketo drinks_cheers.gif super sprendimas, kai nera radiatoriu, maloni siluma, vaikas gali basas lakstyti po namus, patiems komfortiska thumbup.gif
Tiesiog reikia gero meistro, kad protingai paskirstytu vamzdeliu isdestyma bei parinktu ju diametra ir tvarkingai viska suprogramuotu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2013 08 13, 22:32)
Sveiki,

norėjau paprašyti gyvenančiųjų daugiabutyje ir įsirengusių šildomas grindis pasidalinti kokias medžiagas naudojo, kaip apšildino grindis, jei elektra tai kokio galingumo, kokio storio "sumuštinis" gavosi, ir t.t. 4u.gif

gal pades vaizdine medziagele:) Vienas is patikimesniu gamintoju:)
http://www.youtube.c...h?v=jfHp__egrAM
http://www.youtube.c...h?v=Bki_FPs680Y
Atsakyti
Mes ir linkstam link šio gamintojo. O kur geriausia įsigyti šių kilimėlių?
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2013 09 13, 19:40)
Mes ir linkstam link šio gamintojo. O kur geriausia įsigyti šių kilimėlių?

Kilimėliai būna skirti skirtingoms dangoms, skirtingų galingumų taip, kad siūlyčiau nepirkti be rimtos konsultacijos.
Labai daug kas Lietuvoje prekiauja, bet siūlyčiau prieš perkant pasikonsultuoti su pardavėjais(to Senukuose ir Ermitaže negausit smile.gif)
siūlau paguglint:)
Atsakyti
Sveikos smile.gif isvarem meistrus pridare broku... doh.gif paklijavo pliteles klijais netinkamais sildomom grindim doh.gif kokios gali buti pasekmes? Ir dar klausimas jei dejo kilimeli tesiai ant armuotos pleveles ar gali buti perkaitinimas? wacko.gif

QUOTE(Renata_Bo @ 2013 06 14, 20:27)
Kadangi isiaiskinom tai pasidalinsiu. Buves seimininkas ne melavo. Su vamzdziais nieko blogo buti negali - nes pas jus elektrinis sildymas. O elektrinis sildymas vamzdziu, balansiniu voztuvu ir taip toliau paprasciausiai neturi. Taigi formoluoju klausima, ar kas gali uz dyka sureguliuoti elektrinio sildymo termostata?

Issiaskinau su tais kilimeliais kad sugesti gali termostato davyklis, tai yra kabeliukas kuris isikisa i gofro slanga...Jei buvo teisingai sudeta ji galima istraukti ir ideti nauja. Dazniausiai genda butent daviklis o ne pats reguletorius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 09 17, 16:41)
Issiaskinau su tais kilimeliais kad sugesti gali termostato davyklis, tai yra kabeliukas kuris isikisa i gofro slanga...Jei buvo teisingai sudeta ji galima istraukti ir ideti nauja. Dazniausiai genda butent daviklis o ne pats reguletorius mirksiukas.gif

pas mane greičiausiai taip ir bus. nes perprogramavau tą sistemą, šilo kelias dienas, norėjau sumažint temperatūrą ir nustojo šilt. reikės vistik gal meistrus kviest smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 17 rugsėjo 2013 - 18:43
QUOTE(Eleina @ 2013 09 17, 19:43)
pas mane greičiausiai taip ir bus. nes perprogramavau tą sistemą, šilo kelias dienas, norėjau sumažint temperatūrą ir nustojo šilt. reikės vistik gal meistrus kviest smile.gif

ten nieko sunkaus nera manau bet koks vyras tai gali padaryti ir pats....isimti reguliatoriu, ten prieina keli laidai( savaime aisku elektra, daviklis ir kilimelio laidas) vienas turi buti davyklis reikia ziureti kuris nueina i gofro slanga patraukiat ir isimat, nusiperkat nauja (jis kainuoja tikrai ne milijonus ir ju tikrai yra pirkti atskirai) i ta vieta idedat nauja ir prijungiat i ta pacia vieta. Tik butinai pries traukiant atzimekite ant davyklio laido kiek buvo senas ikistas, tiek cm turesite prakisti nauja.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 09 17, 21:34)
ten nieko sunkaus nera manau bet koks vyras tai gali padaryti ir pats....isimti reguliatoriu, ten prieina keli laidai( savaime aisku elektra, daviklis ir kilimelio laidas) vienas turi buti davyklis reikia ziureti kuris nueina i gofro slanga patraukiat ir isimat, nusiperkat nauja (jis kainuoja tikrai ne milijonus ir ju tikrai yra pirkti atskirai) i ta vieta idedat nauja ir prijungiat i ta pacia vieta. Tik butinai pries traukiant atzimekite ant davyklio laido kiek buvo senas ikistas, tiek cm turesite prakisti nauja.

oho, pagal aprašymą atrodo truputį sunkokai smile.gif
o jūs bandėt patys daryt? Kaip sekės?
o šiaip - ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 09 18, 10:58)
oho, pagal aprašymą atrodo truputį sunkokai smile.gif
o jūs bandėt patys daryt? Kaip sekės?
o šiaip - ačiū  4u.gif

Situo klausimu meistrais nepasitikejau todel viska aiskinausi, pati su jais klojau, siai dienai yra isvestas davyklis bet traukti ji is ten man dabar nesinori biggrin.gif
Atsakyti