Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Sveikutes mergaites smile.gif ,

patarkite prasau, kuri orkaite is isores tinkamesne provansiskai kreminei-baltai virtuvei? (virtuves stilius panasus kaip pas zyliuka tik erdvesne ir dvigubai didesne)
Virtuve dar gaminama tai neturiu kaip ir parodyt o orkaite rinktis reikia 4u.gif
Man paciai labiau patinka 2 variantas, o kaip Jums, ar si pirma ne per daug senovine?

1 variantas

2 variantas

buciau labai labai dekinga uz komentarus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 11 16, 16:37)

patarkite prasau, kuri orkaite is isores tinkamesne provansiskai kreminei-baltai virtuvei? (virtuves stilius panasus kaip pas zyliuka tik erdvesne ir dvigubai didesne)
Virtuve dar gaminama tai neturiu kaip ir parodyt o orkaite rinktis reikia  4u.gif 
Man paciai labiau patinka 2 variantas, o kaip Jums, ar si pirma ne per daug senovine?

1 variantas

2 variantas

buciau labai labai dekinga uz komentarus drinks_cheers.gif

man asmeniskai pirmas varinatas grazesnis.
bet aisku ir kaina jo geresne, antrasis matyt kazkokiu mandresniu funkciju turi, jeigu pagal isore tai as uz pirma.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 11 16, 16:33)
man asmeniskai pirmas varinatas grazesnis.
bet aisku ir kaina jo geresne, antrasis matyt kazkokiu mandresniu funkciju turi, jeigu pagal isore tai as uz pirma.

man pirmas variantas irgi gražesnis wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu zyliukas ir tante_ 4u.gif
gal tikrai ji grazesne, ir pigesne smile.gif hmm...ojoj galvos skausmas rolleyes.gif
Atsakyti
zyliuk, iš allegro užsakinėja ir pas mus forume, nueik skelbimo lentoj į internetines, užsako viską.
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 11 16, 17:37)
kuri orkaite is isores tinkamesne provansiskai kreminei-baltai virtuvei? (virtuves stilius panasus kaip pas zyliuka tik erdvesne ir dvigubai didesne)
Virtuve dar gaminama tai neturiu kaip ir parodyt o orkaite rinktis reikia  4u.gif 

1 variantas

2 variantas

Man abi grazios smile.gif
musu virtuveje yra 2 varinatas,tik zalvario spalvos,nes virtuve ruda.As labai patenkinta smile.gif paprasta nauduotis,ekonomiska ir styliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 11 16, 15:37)

2-as var. brangesnis todel, kad su pirolize, imant toki pat modeli be pirolizes, butu pigiau ir uz 1-a var.

1-as var. tiktu labiau prabangesnems arba labiau priraitytoms (banguotais filingais) virtuvems :

http://i199.photobuc...499d03da71f.jpg
http://i199.photobuc...c1a00e1e706.jpg

del 2-ojo var., as pati klausiau vienos dizaineres, koki ji rekomenduotu modeli klasikinei virtuvei, tai sake, kai anksciau buvo tik SMEG ploksciomis durelemis, tai teko rinktis tokias, bet dabar, pabandzius gaubtas dureles, pastarosios daug labiau tinka prie spinteliu filingu ir maloniau ziurisi ax.gif :

http://www.imperija....e-si850p-5.html
Atsakyti
aciu uz nuomones mirksiukas.gif thumbup.gif

abi grazios bet va ir mastau gal tas 2 var. labiau tinka prie tokios filingines svelnios virtuves, nes pati virtuve nebus tokia jau senovine arba sendinta, klasikine. g.gif pavyzdys
tai gal visgi tas 2 variantas ir geresnis butu g.gif rolleyes.gif
dar mastysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai antras variantas patinka tuo, kad jis ne tik provansiškas, bet ir toks "lengvas", o pirmas variantas nors ir laaabai gražus, bet toks "sunkesnis", labiau klasikinis... Man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
PANOS, kas uzmatys tokius tapetus, pls parasikyt man. Tikrai skolinga neliksiu!!!

IESKAU tapetu!
user posted image
Atsakyti
gtn, noriu paklausti dėl šitų tapetų
http://www.lauraashl...r/invt/3468780/
Ar tikrai taip pat gražiai atrodo natūroj kaip ir nuotraukoj?
Gal jau ištapetavot?
Atsakyti
Ir dar klausimėlis tai forumietei, kur siuntėsi keramikinį baltą su auksiniais raštais arbatinuką. Kaip naudojasi? Ir ką darėt su kištuku? Mūsų rozetėms jis lyg ir netinka (jei gerai supratau iš nuotraukos). Gal arbatinuko nuotrauką turit?
Atsakyti