Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

wub.gif Antrieji man išvis fantastiniai wub.gif
Atsakyti
Vakar i musu namucius atkeliavo Manderville baldeliai wub.gif jau kokie jaukus ir silti, kokybe tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2010 11 19, 21:38)
labai grazu  thumbup.gif  norejau paklausti o siuntetes tapetus, ar per tarpininkus pirkot?

Pirkome per tarpininke 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 11 20, 16:51)
Vakar i musu namucius atkeliavo Manderville baldeliai  wub.gif  jau kokie jaukus ir silti, kokybe tikrai super  thumbup.gif

Būtų labai įdomu pamatyt ax.gif
Atsakyti
Ir kaip jie atrodo g.gif
4u.gif
QUOTE(michele @ 2010 11 20, 15:51)
Vakar i musu namucius atkeliavo Manderville baldeliai  wub.gif  jau kokie jaukus ir silti, kokybe tikrai super  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2010 11 20, 18:26)
Ir kaip jie atrodo g.gif
4u.gif

Issikrove foto aparatas tai kraunu ir ryt ikelsiu kelias nuotraukytes mirksiukas.gif
Ebay radau labai simpatiska vyno butelio laikikli gal kam patiks http://cgi.ebay.co.u...=item414d6b2ab8 o cia 2 buteliam http://cgi.ebay.co.u...=item45eca05a07
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 20 lapkričio 2010 - 17:42
Na va pasikrove fotikas tai ikeliu kelias foto 4u.gif user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dar truksta uzuolaidu naktinu ir ka nors virs televizoriaus ant sienos dar zadam kabint arba lentynele kokia arba foto ax.gif
Atsakyti
Labai tapetai nematyti ir gražūs thumbup.gif Ir baldai graži klasika thumbup.gif , tik man asmeniškai nedera ta lova balta odinė prie tokių klasikinių gražių baldų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 20, 20:13)
Labai tapetai nematyti ir gražūs thumbup.gif Ir baldai graži klasika thumbup.gif , tik man asmeniškai nedera ta lova balta odinė prie tokių klasikinių gražių baldų  blush2.gif

Aciu Aga mirksiukas.gif na pirma lova buvo nupirkta minksta, nes turim dvi labai isdykusias padauzas mergytes tai saugumo sumetimais, o paskui tik nusprendem klasikinius baldus pirkti ir i miegama tai va taip ir gavosi, bet as tai ir nenoriu kad namai butu pagal kazkokius standartinius remus derinam grozi ir praktiskuma , bei patoguma. Pries tai turejom metaline lova tai jau nebenoriu salta nejauki tokia nei atsiremti patogu, o del medines tai net nesvarstem kazkodel, na bet gal kai vaikai paaugs ir sita atsibos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai jo, jei bus noro, kažkada ir pasikeisit thumbup.gif O man dabar kaip tik norisi metalinės baltos ax.gif Bet kadangi aibė ką dar tobulinti ir remontuot, negaliu taip imt ir keist gerą lovą kolkas, yra kur investuoti kur labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 11 20, 19:24)
Na tai jo, jei bus noro, kažkada ir pasikeisit thumbup.gif O man dabar kaip tik norisi metalinės baltos ax.gif Bet kadangi aibė ką dar tobulinti ir remontuot, negaliu taip imt ir keist gerą lovą kolkas, yra kur investuoti kur labai reikia ax.gif

Man irgi labai gražu wub.gif mes kadangi dar jokios neturėjom, tai ir pirkom metalinę baltą rolleyes.gif o kadangi miegamasis nėra didelis, tai taip lengvai atrodo ir "neužgriozdina" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes drinks_cheers.gif
Myliu klasikini stiliu wub.gif . Siemet kraustysimes i nama, tai jau bus kur pasireiksti bigsmile.gif
Atsakyti