Istikruju normaliai visai,2 kedes is stalo galu,ir po 3 kedes is sonu.
idejome iskart viduriuka(t.y. prailginom ji)vien del to kad bijau jog neisbluktu dalimis.Kad jei jau bluks tai visas vienodai
Sveikos provanso myletojos, Seku jusu tema, patinka jusu isirengti namai, isirenginejam ir mes, bandau irgi kiek imanoma daugiau provanso namuose ivesti. Iskilo keletas klausimu, tikiuosi padesit: 1. Grindys, noretusi balintu, labiausiai link provansisku alyvuotos. Sakykit gal kazkurit turit, kaip jos devisi kai namuose vaikai. Nes cia pardaveju nuomones isiskirineja, viena tik uz lakuotas, kiti tik uz alyvuotas. Man asmeniskai baisu, kai balintos ir alyvutos, kad paskui bus sunku jas priziureti. Gal kazkuri pirkot, pasidalinkit kur ir kaip devisi. 2. Plintusai, man graziausi platus ir balti. Pigesnis variantas, kaip siote temoje kazkas minejo yra Montecristo. Gal kazkuri irgi turi susidejusi, kaip jos devisi, kaip atrodo, ar patenkintos. 3. Durys, didelis galvos skausmas, norisi baltu, is naturaus medzio, bet supranti, kad kai duru ne mazai reikia, tai uz vienas 1500 lt moketi nesinori. Vienas zmogus pasiule, pirkti latviskas baltas durys (Senukuose kainauoja apie 100), o daryti tik staktas ir apvadus medinius, bet stalius pradejo isidirbineti, kad taip baltai vienodai graziai nenusidazys, negraziai atrodys ir tt. Beje, tos latviskos durys yra arba baltos, arba gruntuotos, t.y. paruostos dazymui.
Taigi, daug kaip sakant maloniu rupesciu, tikiuosi sulaukti jusu pasisakymu kur ir kokias perkat grindis, plintusus ir duris.
alvos skausmas, norisi baltu, is naturaus medzio, bet supranti, kad kai duru ne mazai reikia, tai uz vienas 1500 lt moketi nesinori. Vienas zmogus pasiule, pirkti latviskas baltas durys (Senukuose kainauoja apie 100), o daryti tik staktas ir apvadus medinius, bet stalius pradejo isidirbineti, kad taip baltai vienodai graziai nenusidazys, negraziai atrodys ir tt.
Beje, tos latviskos durys yra arba baltos, arba gruntuotos, t.y. paruostos dazymui.
Taigi, daug kaip sakant maloniu rupesciu, tikiuosi sulaukti jusu pasisakymu kur ir kokias perkat grindis, plintusus ir duris.
Del grindu tai pas mus pirmam aukste plyteles,o antram kambariuose tamsus parketas(beveik juodas su medzio rastu sviesesniu) man visai patinka,tik ant juodu kiekviena dulkele matosi,tad siurblys mano draugas kasdien
O del baltu duru tai mes irgi ilgai ieskojom,nes visam namui nepripirksi po 1500 lt uz vnt. ziurejom tarp latvisku ir estisku.Man labiau patiko estiskos-jos lygios be medzio rasto.Staktos irgi prie ju eina ir tos pacios spalvos,tad nereik nieko dazyt ir bijot kad su laiku kas nors pagels ar dar kas... Jau antrus metus turim,ir prieziura paprasta ir tarnauja gerai
grazu
as irgi tokio stiliaus galvoju laikytis - baldai naturalaus medzio potamsiai (tik del gobeleno dar nezinau minkstu baldu),durys baltos,baltos lubos, sienos silta sviesia spalva, tik grindu plyteles balksvos ar pilksvos, nes noriu pasviesinti, nes langu pas mus ne per daugiausiai
Jei kalbam apie duris, tai man ispudi padare sios firmos klasikine linija, be to, jie gamina ir 12 cm aukscio grindu apvadus (48psl.) : http://www.becher.de...iss_2009_01.pdf
Tikrai grazios durys ir apvadai,
taciau pagoolinau ir neradau kas LT jomis prekiauja:(
QUOTE(vida777 @ 2010 11 23, 14:11)
Jei kalbam apie duris, tai man ispudi padare sios firmos klasikine linija, be to, jie gamina ir 12 cm aukscio grindu apvadus (48psl.) : http://www.becher.de...iss_2009_01.pdf