Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(afralt @ 2010 12 03, 12:57)
O kaip taip padaryti pačiai  blush2.gif

Va čia paskaitinėk :

Kaip įkelti paveiksliuką į žinutę
Atsakyti
QUOTE(afralt @ 2010 12 03, 12:50)
parodysiu gabaliuką savo virtuvės, labai pavykęs pirkinys rankenėlės smile.gif
Papildyta:

Iš tokio mažo fragmento nelabai ką yra ir pasakyt, parodykit "plačiau" smile.gif
O rankenėlės sutinku, kad dailios, nors man asmeniškai labiau patiktų be kvietkelių biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors kur nors matėt pirkti peiliams dėklų su klasikos arba provanso elementais? Arba medinių, kuriuos dekupažint būtų galima?
Atsakyti
Ne visai mano stilius, bet faina buvo perziuret, gal kam patiks 4u.gif
http://theoldpainted...ter-reveal.html
Atsakyti
Mergaites, jei dar kuri svarstot ar reikia name tamburo, tai noriu dar karta vienareiksmiskai pasakyti - butinai reikia !
Man jau dabar pikta, kad jo pas mus nera. Nesasi dregme, purvas, sniegas, saltis tiesiai i hola doh.gif . Ir dar toks jausmas, kad namui kazko truksta. Veranda, prieangis, tamburas, ar kas ten bebuve, bet klasikinio tipo namui ir ypac musu klimatui, manau tiesiog butina.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 12 05, 14:33)
Mergaites, jei dar kuri svarstot ar reikia name tamburo, tai noriu dar karta vienareiksmiskai pasakyti - butinai reikia !
Man jau dabar pikta, kad jo pas mus nera. Nesasi dregme, purvas, sniegas, saltis tiesiai i hola  doh.gif . Ir dar toks jausmas, kad namui kazko truksta. Veranda, prieangis, tamburas, ar kas ten bebuve, bet klasikinio tipo namui ir ypac musu klimatui, manau tiesiog butina.

drinks_cheers.gif
idomiausia, kad mes visa laika tambura turejome, bet durys nebuvo istatytos. Dabar paprasiau, kad vyras duris istatytu. Na ir ka, nepatikesit, bet namie purvo sumazejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 05, 13:54)
drinks_cheers.gif
idomiausia, kad mes visa laika tambura turejome, bet durys nebuvo istatytos. Dabar paprasiau, kad vyras duris istatytu. Na ir ka, nepatikesit, bet namie purvo sumazejo  blink.gif

Va va ir pas mus tas pats ypac kai mazi vaikai tai viskas is kiemo, is darzo tiesiai i namus doh.gif svarstom dabar kaip dalipdyt koki prieangiuka, tamburiuka , kad ir stiklini koki , nes jau nebeapsikenciu nespeju zvyro sluot is kolidoriuko, o jis tiesiai i svetaine schmoll.gif tai va jei tikrai kas dar svarsto ar reikia tamburiuko tai balsuoju irgi uz 4u.gif
Atsakyti
Pas mus du kaimynai irgi protingi nepadare tamburo ir siemet abudu statesi priestatus. Vienas normalu murini , kitas stiklini. keikesi abudu, kad ir stoga reikejo daryti atskirai ir visa kita. Maniskis kaime daug vasaru praleides, todel iskarto pasake tamburas bus ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 06, 14:31)
Pas mus du kaimynai irgi protingi nepadare tamburo ir siemet abudu statesi priestatus. Vienas normalu murini , kitas stiklini. keikesi abudu, kad ir stoga reikejo daryti atskirai ir visa kita.  Maniskis kaime daug vasaru praleides, todel iskarto pasake tamburas bus ! biggrin.gif

Mes jau nusipirkom be tambūro, bet vyras apie jį jau pradėjo mąstyti, nes šaltis skverbiasi labai. O dėl smėlio aš vis maniau, kad pas mus jis nešasi kol trinkelėm kiemas neišklotas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 06 gruodžio 2010 - 16:40
PARDAVEM STALA!!! biggrin.gif
Kiekvienam daiktui savo pirkejas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 07, 13:38)

Dabar gausit naujo ieškot smile.gif Tai ką rezultate nusprendėt su sienom?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 07, 14:38)

Tik stala ar kartu su kedem? Siaip dailus stalas, jei kam tinka pagal stiliuka, tai ko jau tam pirkejui neatsirasti?

Tai ir i kuria puse dabar pakryps tapetu klausimas? Tiesa, pavyzdzius is Amerikos gavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 07 gruodžio 2010 - 13:19