Labai gerai ir glaustai suome viską surašė. Aš tik puslapį pridėti galiu dar vieną, kuriame pagrinde ieškau buto: www.vuokraovi.com
Greifrukte - nugi nėra viskas TAIP blogai

Mes irgi čia neturėjome nei adreso, nei nieko, bet vyras turėjo darbo sutartį, su ja ir tvarkėsi visą registraciją, banko sąskaitas ir kt., o paskui jau viskas sava eiga. Bet taip - kad užsienietį patikrinti sunkiau, faktas... O tikrina jie čia visus įdėmiai... Ir taip, liepą čia gali plėšytis kaip nori, bet visi atostogauja ir nieko tu jiems nepadarysi

Čia ne LT, kur tave gali ir tom varganoms dviems savaitėms atostogų išėjusį telefonu kamuot ir darbinius reikalus tvarkyt. Čia atostogos - šventas reikalas
Beje, dar viena įdomybė, kuri LT mums taip akivaizdžiai gal į akis nekrenta - nuomininkus renkasi butų šeimininkai/nuomos agentūra. Dažnai būna paskirtas vienas buto aprodymo laikas, tuo metu sueina visi, kas nori pasižiūrėti, jei patiko - supildo paraiškų formas, ir paskui po kažkurio laikas kažkuris vienas laimingasis gauna info, kad "prašome, butas jūsų"

Arba kitas variantas - privalai pildyti paraiškos formą, tada jei joje pateikta info nuomos agentūrai patinka, tave pakviečia į buto aprodymą. Turiu pati dabar "džiaugsmą" buto ieškoti, nes mūsiškio buto šeimininkai rugpjūčio pirmom dienom iš kelionės po pasaulį grįžta... Yra kas veikti
Itäkeskus... mjo, aš ten irgi nenorėčiau

Susisiekimo prasme tai taip - patogu, bet kontingento prasme tai gal ačiū, bet ne... Vuosaari, kuriame gyvename, irgi šiaip ne kaži kokią reputaciją turi, nors aš tai čia nematau nieko baisaus

Bet va Itäkeskus ir man kažkaip nelabai.
Smile - and the world will smile with you; cry - and you'll cry alone