Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės Suomijoje

ech skaitineju Jusu foruma, gresia isvaziavimas pas Jus, o va Teka vieta raso: kazkur anapus, tikiuosi cia ji ne apie Suomija dar, nes man norisi ir sakyti, gal i pasauli i pasaulio pakrasty vaziuoju, tikrai ne blogaja prasme, bet ta kur ten kur kazkuriuoj pasakoj buvoj, kad kojas nuleidus pasaulio pakrasty galima psedet, tai ta prasme....nekreipkit demesio smile.gif..................
Atsakyti
QUOTE(Tūkstantis ir viena @ 2011 09 24, 00:37)
ech skaitineju Jusu foruma, gresia isvaziavimas pas Jus, o va Teka vieta raso: kazkur anapus, tikiuosi cia ji ne apie Suomija dar, nes man norisi ir  sakyti,  gal i pasauli i pasaulio pakrasty  vaziuoju, tikrai ne blogaja prasme, bet ta kur  ten kur kazkuriuoj pasakoj buvoj, kad kojas nuleidus pasaulio pakrasty galima psedet, tai ta prasme....nekreipkit demesio smile.gif..................

Tai kada tas isvaziavimas gresia?
Atsakyti
Lapeenranta yra mazas miestukas Suomijos rytuose beveik prie Rusijos sienos. Butent del tos priezasties ten gyvena daug rusu. Miestas auga del turistu is Rusijos,kurie vaziuoja i Suomija apsipirkti. Dauguma ju dabar iki Helsinkio nebeatvaziuoja, nes Lapeenrantoj statomos/pastatytos didziules parduotuves. Pati ten buvusi esu viena karta darbo reikalais- papasakoti mazai ka tegaliu.
Atsakyti
QUOTE(suome @ 2011 09 25, 19:09)
Lapeenranta yra mazas miestukas Suomijos rytuose beveik prie Rusijos sienos. Butent del tos priezasties ten gyvena daug rusu. Miestas auga del turistu is Rusijos,kurie vaziuoja i Suomija apsipirkti. Dauguma ju dabar iki Helsinkio nebeatvaziuoja, nes Lapeenrantoj statomos/pastatytos didziules parduotuves. Pati ten buvusi esu viena karta darbo reikalais- papasakoti mazai ka tegaliu.

na jau daug ką išsiaiškinau, ir tas mažas miestukas plotu vilnių 4 kartus lenkia biggrin.gif aišku gyventojų smaaarkiai mažiau smile.gif
Atsakyti
Tai jei rusų kalbą žinai,tai pažystamų galėsi susirasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kada tas isvaziavimas gresia?

Tai apie Naujuosius, i Helsinki, Meltsi rajonas.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
FB yra sukurta uzdara grupe Mamytes Suomijoje prasome jungtis 4u.gif ax.gif
http://www.facebook....00952966641343/
Jeigu neis prisijungti, rasykite man i AZ, prijungsiu ax.gif
Atsakyti
Labos, gal kas turite snekanti ir dainuojanti suniuka zaisliuka, nemoku ideti foto, bet tas kur yra pirkt daugelyje saliu, kur spaudžiamos leteneles, rankytes, ir ausyte, pilvas, suniukas pasako ir padainuoja , reiktu mums |"suomisko suniuko" rašytinio teksto dainelių ir pasakojimo suomių kalba, kaip nors issiverstumeme, bandom mokytis suomiskai 4u.gif
Atsakyti
Mes toki lietuviskai snekanti turim hihihi.gif
Atsakyti
Aha, Prismoj mačiau pirkt yra, paspaudžiau pedute, sako: oi kutena, pakėlė nuotaiką lotuliukas.gif . I suomiska irašyta poluliari vaikiska suomių dainele, bet niekaip surast internete negaleciau, nes suomiskai viskas žalia.
Atsakyti
Jei kalba eina apie toki suniuka, tai maciau Stockmane, vaiku skyriuje smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aha apie toki kalba ir eina, suniuka mes turima, o va ka jis sako ir dainuoja suomiskai negalim suprasti, dukra vis klausia ka tie zodžiai reiskia, matyt suni i vertimų biura nešiu.
Atsakyti