ech skaitineju Jusu foruma, gresia isvaziavimas pas Jus, o va Teka vieta raso: kazkur anapus, tikiuosi cia ji ne apie Suomija dar, nes man norisi ir sakyti, gal i pasauli i pasaulio pakrasty vaziuoju, tikrai ne blogaja prasme, bet ta kur ten kur kazkuriuoj pasakoj buvoj, kad kojas nuleidus pasaulio pakrasty galima psedet, tai ta prasme....nekreipkit demesio
..................

QUOTE(Tūkstantis ir viena @ 2011 09 24, 00:37)
ech skaitineju Jusu foruma, gresia isvaziavimas pas Jus, o va Teka vieta raso: kazkur anapus, tikiuosi cia ji ne apie Suomija dar, nes man norisi ir sakyti, gal i pasauli i pasaulio pakrasty vaziuoju, tikrai ne blogaja prasme, bet ta kur ten kur kazkuriuoj pasakoj buvoj, kad kojas nuleidus pasaulio pakrasty galima psedet, tai ta prasme....nekreipkit demesio
..................

Tai kada tas isvaziavimas gresia?
Lapeenranta yra mazas miestukas Suomijos rytuose beveik prie Rusijos sienos. Butent del tos priezasties ten gyvena daug rusu. Miestas auga del turistu is Rusijos,kurie vaziuoja i Suomija apsipirkti. Dauguma ju dabar iki Helsinkio nebeatvaziuoja, nes Lapeenrantoj statomos/pastatytos didziules parduotuves. Pati ten buvusi esu viena karta darbo reikalais- papasakoti mazai ka tegaliu.
QUOTE(suome @ 2011 09 25, 19:09)
Lapeenranta yra mazas miestukas Suomijos rytuose beveik prie Rusijos sienos. Butent del tos priezasties ten gyvena daug rusu. Miestas auga del turistu is Rusijos,kurie vaziuoja i Suomija apsipirkti. Dauguma ju dabar iki Helsinkio nebeatvaziuoja, nes Lapeenrantoj statomos/pastatytos didziules parduotuves. Pati ten buvusi esu viena karta darbo reikalais- papasakoti mazai ka tegaliu.
na jau daug ką išsiaiškinau, ir tas mažas miestukas plotu vilnių 4 kartus lenkia

Tai jei rusų kalbą žinai,tai pažystamų galėsi susirasti

Sveikos mamytes
FB yra sukurta uzdara grupe Mamytes Suomijoje prasome jungtis
http://www.facebook....00952966641343/
Jeigu neis prisijungti, rasykite man i AZ, prijungsiu

FB yra sukurta uzdara grupe Mamytes Suomijoje prasome jungtis

http://www.facebook....00952966641343/
Jeigu neis prisijungti, rasykite man i AZ, prijungsiu

Labos, gal kas turite snekanti ir dainuojanti suniuka zaisliuka, nemoku ideti foto, bet tas kur yra pirkt daugelyje saliu, kur spaudžiamos leteneles, rankytes, ir ausyte, pilvas, suniukas pasako ir padainuoja , reiktu mums |"suomisko suniuko" rašytinio teksto dainelių ir pasakojimo suomių kalba, kaip nors issiverstumeme, bandom mokytis suomiskai

Mes toki lietuviskai snekanti turim

Jei kalba eina apie toki suniuka, tai maciau Stockmane, vaiku skyriuje